IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
11.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 680 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 2
Koko
47 jäsentä
Tyttöjä: 25 (54 %)
Poikia: 22 (46 %)
Keski-ikä
38,2 vuotta
Otos: 27 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 38,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,6 vuotta

Jäsenet (47)

zebas^Dharja^Likenotväärä-suuntatii_a_Touni^^HraKaamosbaabowhirlingwindAnna_84_Tam-tamrainbowdashmeepu_KKKK90J_PKirkasvarjo
« Uudemmat - Vanhemmat »

GHIIhmiset on hirveitä.Luonut: GHIMaanantai 06.12.2010 16:57

Päivä 26: kuva, joka tekee sinut vihaiseksi



Päivä 27: kuva, joka tekee sinut surulliseksi
Päivä 28: kuva parhaasta puolestasi/osastasi
Päivä 29: kuva tuskallisesta muistosta
Päivä 30: kuva onnellisesta muistosta

MarkeygayLuonut: MarkeyMaanantai 18.10.2010 01:09

‎1 of every 10 people born is gay. That means 1 of every 10 people is
instantly putdown, given bad labels, left alone, put in minority &
so much more, just because of who they are. Many gay teens are turning
to suicide asa way of escaping. If you want to tell them to hold their
heads high... & that you respect them for who they are, copy and
paste this. Most of you won't, but lets see the 5% of you who will.
http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2010/07/13/vahva-vastaus-yhteiskunnalta-suvaitsemattomille/

"Myös Tasavallan presidentti Tarja Halosen olisi pitänyt olla hiljaa maanantaina 6. heinäkuuta, jolloin hän otti jyrkästi kantaa Pride-kulkueen häirintään pippurisumutteilla. Presidentti toivoo ”vahvaa vastausta yhteiskunnalta” asiassa, mikä tarkoittanee mahdollisimman kovaa rangaistusta."

"Pride kulkue ja kahden ulkomaalaisen mummon oleskeluluvan evääminen. Presidenttiä kiinnostavat vähemmistöjen oikeudet, suurelle enemmistölle hän antaa vain maksajan roolin ja syyllisyyden. Eikä hän ota kantaa Porvoon ampumiseen, koska syyllinen on vähemmistöömme kuuluva."

"Tästä kovimman opetuksen on saanut tamperelainen kylähullu, joka ei ole pikkusormellaankaan käyttänyt väkivaltaa, mutta joka on soittanut suutaan internetissä törkeällä tavalla. Hänet vietiin juhannusaattona perheensä parista kahden vuoden ja neljän kuukauden ehdottomaan vankeuteen törkeästä suunsoitosta virkamieskuntaa ja maahanmuuttajia kohtaan internetissä."

"Eräs maahanmuuttaja sai yhdestä törkeästä ja kolmesta tavallisesta pahoinpitelystä, kahdesta laittomasta uhkauksesta ja vahingonteosta, joiden seurauksena oli mm. erittäin vaikeat ja hengenvaaralliset vammat sekä pysyvä vika ja pysyvä kosmeettinen haitta tuomiota yksi vuosi ja yksi kuukausi ehdollista vankeutta. Alaikäisen raiskauksesta on määrätty yksi vuosi ja kymmenen kuukautta ehdollista vankeutta sekä 70 tuntia yhdyskuntapalvelua jne."

"Hyväksymme sen, että muslimit protestoivat profeetasta piirrettyjä pilakuvia. Pääministeri ei moittinut niitä, joiden protestien takia satoja ihmisiä kuoli, eikä moittinut tuhopolttoja ja väkivaltaa. Kukaan päättäjä ei ole nostanut kättään kuolemantuomion saaneen taiteilijan puolesta. Sen sijaan pääministeri pyysi anteeksi piirroksia ja niiden julkaisemista. Jos ymmärrämme muslimien käyttäytymistä, voisimmeko edes pikkuriikkisen ajatella, että jotkut kristityt saattavat ahdistua kaiken suvaitsemisesta. Se ei tee väkivaltaa hyväksyttäväksi, mutta meidän tulisi yhtä lailla antaa vahva viesti siitä, ettemme hyväksy väkivaltaa perinteisiä eurooppalaisia arvoja ajattelevia kohtaan."

saren!!Luonut: sarenPerjantai 23.07.2010 00:16

Tam-tamRASISTIN LOGIIKKALuonut: Tam-tamSunnuntai 04.10.2009 02:05

Rasistin yleinen logiikka. Rasismi perustuu juuri tähän logiikkaan:

Meillä on Matti. Matilla on silmälasit päässään. Otetaan toinen Matti-niminen henkilö. Hänellä on pakko olla silmälasit. Miksei hänellä ole? Toisella Matilla on, joten toisellakin on pakko!
Ihmiset, jos joku johonkin "rotuun" kuuluva tekee jotakin, vaikka jotain rikoksia, tarkoittaako se, että kaikki saman "rodun" edustajat tekevät samoin...?

ARVIOIKAA IHMISET YKSILÖINÄ, älkää luokitelko heitä mihinkään. Kun arvioitte ihmisiä, älkää ottako huomioon mitään luokituksia, miten pukeutuu, miltä näyttää, mihin uskoo, mistä kulttuurista on, minkä värinen hän on, etc.
Ajattelin kirjottaa aiheesta joka on lähhellä sydäntäni. Mä oon nimittäin aivan totaalisen kyllästynyt tähän hevarit vs. hopparit ja hevarit vs. maahanmuuttajat taisteluun joka on jatkunu jo aivan liian pitkään. Siis kyse on pelkästään perhana musamausta ja syntyperästä... Ihan oikeesti get a life.

Korjaamisen varaa asenteissa on ihan kaikilla osapuolilla tässä asiassa. Oon niin kyllästyny kuuntelemaan "kato hei homo-pitkätukka" ja "vitun hevari" huutoja. Toisaalta alkaa aina hävettämään kun kuulee hevarin huutavan "vitun neekeri" tai "vitun fruittari".

Eikös nyt voitais koittaa elää sovussa kun kerta samassa maailmassa eletään ja tilaa löytyy kaikille. Jos oikeesti se että joku näyttää joltakin, on jonkun värinen tai kuuntelee erilaista musaa kuin ite niin paljo että tarvitsee alkaa rähinöimään, ni kannattaa sit muuttaa jonnekkin missä ei muita ole. Tai sit vaan muuten koittaa pitää etäisyyttä sellasiin ihmisiin.

Ite ainakin sitoudun olemaan hieman avoinmielisempi kuin olen ehkä joskus menneisyydessä ollut. Onhan mulla tummaihoisia ja hopparikavereitakin... Ja kuuntelen itekkin välillä räppiä ja vaikka minkälaista musaa. Peace and love.

La-AuuUgh.Luonut: La-AuuSunnuntai 18.01.2009 22:33

En vihaa ehkä mitään enempää kun ennakkoluuloja ja tuomitsemista.
Värejä on muitakin kun musta ja valkonen, onko aivan uutta?
« Uudemmat - Vanhemmat »