IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
22.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 5 713 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 2
Koko
295 jäsentä
Tyttöjä: 228 (78 %)
Poikia: 67 (22 %)
Keski-ikä
34,9 vuotta
Otos: 201 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,1 vuotta

Jäsenet (295)

Sarkku`lxizjhf-YukidamaWanderLustN\KoavaruuskattiHetsq`__JoBu__ASQÃ…RD``anon``rikkunakahvimiesAmethystMiyviRemingtonThompsony

FlexoUnipäiväkirja vol 21Luonut: FlexoLauantai 21.11.2009 14:37

Iltalehdessä oli juttu joka oli näyttävästi otsikoitu "Neil Armstrong soitti Mauno Koivistolle!".

Koivisto oli ollut yksin kotonaan yksiössään kun puhelin oli soinut. Soittaja oli Neil Armstrong. "Hellou, this is former astronaut Neil Armstrong callin'. I just wanted you to know how much I admire you and your 80's hitsingle "Bobmusiikkia"." Koivisto kertoo puhelusta. "It is the best finnish record I've ever heard." Armstrong oli jatkanut.

En minä tiennyt kuinka olisi pitänyt vastata kun vaimo ei ollut kotona, Koivisto kommentoi tapausta Iltalehdelle.

PullakusiOlen sekaisin :'DLuonut: PullakusiTorstai 05.11.2009 21:28

Näin unta et asuin vielä meijän vanhassa talossa, muutosta ihan kiitettävän kauan ja olin pitämässä jotain juhlia ja oli pari kaverii tullu jo.

Sit ovikello soi ja menin avaan ja siellä oli semmonen vitunmoinen kasa ihmisiä, joita en ees tuntenu.

Joku oli kutsunu kaverinsa mukaan kuokkiin, ei siinä mitään, olin päästämässä kaikki sisälle ja sit yks ihan oikeesti tankin kokonen ämmä tulee sönkkään mulle et sen pitäis päästä sisälle, mut sen pitää ensin tietää haiseeko meillä sukkahiki.

Vastasin että luultavasti joo ja sit;

"No voiko mun äiti tulla mukaan ku jos haisee sukkahiki nii mun nenä vuotaa niin paljo et mun äitin pitää olla pyyhkimässä sitä?"

---

Siinäpä loppu-uni kaikki katteli ku semmosta jumalattoman kokosta tyyppii passattiin pyyhkimällä sen nenää ja haisteli jalkojaan... >_>

Mitähän tästä pitäis päätellä ja vielä jostain syystä toi uni herättää mussa sellasta ärsyyntymistä että ei läppä : D

chi__niin sain unta -.-Luonut: chi__Tiistai 06.10.2009 01:14

tuli mieleen et kasse on oikeest täys tyhmä.... (idiotti)
-
-
ja moi KULTA sulleki!
-
-
-
kiitos, et mulle jaksatte!!!!!-- kertoo mut en mä jaksa itkee tai sillee toivon vaan sulle onnee, mut se meni vaan niin et mä mietin oliko se oikeest se tai oliko se leikkiä mut miks se sattuu sitten Ei kai sillää oo mitään välii? mut kyl se siitä! LAKkOON! ja sä oot niin onnellinen, ei huoleen päivä päivä o huoleton. hakuna matata.... (8

-rapsutin-.....Luonut: -rapsutin-Tiistai 22.09.2009 11:33

Näin unta, että mulla oli vauva ja syötin sille pitsaa ja pokemonien päitä....

chi__;( Luonut: chi__Sunnuntai 20.09.2009 23:09

snif Kausjärven leiri paloi ;( snifu mitkät muistot ;O...
-
-
-
-
-
-
-
-

-

-
Ju ja miks aina saan unia OUDOISTA JUTUISTA ;O
ja voitko PLEASE lopeta tulemaan mun uneihin mua väsyttää jo -.-
öö kertokaa joku vähä täst unest;

olin siin sillee eka tallustelin jossai käytäväl tai jossai ja sit tulin sellasee tosi ISOON huoneeseen mis oli iha tyhjää et siel ei ollu mitään mut sit yhtäkkii sinne vaa alko lappaa porukkaa sisää;OO sellasii iha samannäkösii tyyppei mitkä oli kaikki pukeutunu samanlaisii pukuihin, sillee et olin iha outsider ku en ollu dress coden mukane. sit kysyin sillee et mitä tapahtuu ja ketä ne tyypit on mut kukaa ei vastannu mulle mitää (varmaa siks ku olin outsider). ni tavallaa se oli kans vähä scary se uni. mut sit se oli hassu kans ku ne oli sellai kloonei.


miks nään jotai noin randomei unii, APUA!
Aamu viideltä kävin hereillä ja luulin, että kello on jottain 11 tai 12.. noh katoin kelloa ja yritin nukahtaa uudestaan! Pyörin pari tuntia hereillä ja sitte ku just sain unen päästä uudestaan kiinni niin vähän ennen yheksää kouluterkkari soitti ku olin sille eilisiltana laittanu sähköpostia siitä, että on lämpöä edelleen ja soittaa mulle tänä aamuna. Sain asian sen kans hoidettua ja eikö vaan takasin nukkumaan! Heräsin sitte jossain vaiheessa ku isäntä rynni mun huoneeseen ihmettelemään että en oo koulussa, selitin sille unenpöpperössä jotaki.. ihan jotain fiksua vissiin koska se lähti poijes sitte tyytyväisenä. Oon nähny outoja unia jatkuvasti ja heränny aina niitten välille miettiin onko se vaan unta vai todellista. Heräsin sitte siinä ennen kahta kunnolla ja olo on ihan tööt.. sitte päätin kävässä pitkästä aikaa puntarilla (pelkään käydä puntarilla ku tiiän lihoneeni) ja yllätyksekseni huomasin laihtuneeni monta kiloa! Omasta mielestä ku päälle päin kattoo niin oisin lihonnu.. noh, parempi näin!

lumivalkoOlin nukkumassa.Luonut: lumivalkoMaanantai 24.08.2009 00:51

Olin nukkumassa.
Sitten heräsin.
Loikoilin sängyssäni.
Kuulin jotain outoa, ja nousin käsivarsieni varaan nähdäkseni, mistä ääni tuli. Ikkunalta. Ikkunan takana oli jotain. Kasvot. Silmiä. Vihreät posket. Ääni, joka sai lihakseni hyytymään. Vaivuin sängylleni, en kyennyt liikkumaan. Odotin.
Ikkunaa raavittiin. Ääni loppui. Odotin.

Koputus. Ellen koputti oveeni. Hän lähti pois, kun en vastannut. En pystynyt. Odotin yhä.
Oma tahtoni ei riittänyt murtamaan tätä lamautumista, koska se oli lamauttanut tahtonikin.
Ellen tuli uudelleen koputtamaan oveen. Yritin kaikin voimin saada suuni muodostamaan ääntä, mutta vaikka sainkin itseni liikkuman, eivät huuleni muodostaneet ääniä, eivätkä voimani riittäneet minkään muunkaan äänen aiheuttamiseen. En edes kyennyt pudottautumaan lattialle. Ellen kysyi, olinko hereillä, mutten voinut vastata. Hän lähti pois. Luovutin.
Pian hän tuli takaisin. Tai ehkei se ollut pian. Olin jo menettänyt ajantajuni. Hän oli jo hätääntynyt, ja yritti avata oveani. Se oli lukossa. En muistanut lukinneeni sitä. Hän paukutti ovea, mutten päästänyt ääntäkään. En kyennyt.
Kuulin, että hän käveli keittiössä ja puhui puhelimeen. Odotin.
Ellen tekisi jotain.
Ovi avattiin. Ellen oli soittanut huoltomiehelle, joka oli tullut avaamaan huoneeni yleisavaimella. He sytyttivät valot. Suljin silmäni; yllättävä valo satutti. Sitten avasin silmäni hitaasti. Ellen kysyi, mikä minulla oli hätänä, mutten voinut vastata. Tuijotin vain. He tajusivat, ettei kaikki ollut kunossa, ja veivät minut pois huoneestani.

Minut vietiin oleskeluhuoneen sohvalle. Näin monia kavereitani ja kuusivuotiaan pikkuveljeni.
Pikkuhiljaa sain myös kehoni hallinnan takaisin. Minun täytyi kertoa tapahtuneesta muillekin.
Lopulta aikuiset olivat tyytyväisiä kertomukseeni ja poistuivat. Minä, pikkuveljeni ja kaverini jäimme oleskeluhuoneeseen juttelemaan. Makasin edelleen sohvalla, ja siksi olin ensimmäinen joka näki hänet. Hän painoi lnkeronsa kattoikkunan lasia vasten ja tuijotti minua ahnaasti silmillään. Ääni, jota hän piti, ulvova naksutus, sai ihoni nousemaan kananlihalle. Yritin kertoa muille, että olento oli palannut, mutten saanut sanaa suustani. Sitten olento käänsi katseensa pikkuveljeeni. Veljeni kääntyi katsomaan häntä, ja kirahti. Minä ammensin jostain yllättävää voimaa ja naulitsin katseeni olentoon. Hän ei osannut päättää, kumpaan kääntäisi useiden silmiänsä katseen, ja vuorotteli minun ja veljeni välillä. Eräs kaverini ihmetteli, mitä minä ja veljeni katselimme, ja nosti katsensa ikkunaan. Ja huusi.
Joku juoksi keittiöön hälyttämään aikuiset.
Miehet juoksivat ulos ja vangitsivat olennon.
Hän säälitti minua; en edes tiennyt miksi hän toimi niin. Hänet vietiin pois.

Myöhemmin. Sain kuulla, että olento oli aiheuttanut ongelmia jo aiemmin. Ihmisiä oli kadonnut.
Olimme kuitenkin onnellisia, sillä olento ei enää voinut aiheuttaa ongelmia. En tiennyt, mitä hänelle oli tehty.
Torille pystytettiin kojuja ja musiikki soi, piristäen ihmisiä.
Eräs kaverini ei kuitenkaan voinut aivan hyvin. Kävelimme hiljakseen kauemmas muista, ja minä kysyin, mikä hänen oli.
Hän kertoi, että hänen limakalvonsa olivat turvoksissa.
Kysyin, voisinko katsoa, ja ihmettelin, miten turvoksissa hänen leukaperänsä todella olivat. En tiedä, mitä tein, annoin kai jollain tavoin energiaa hänelle. Kysyin, oliko hänen olonsa parempi.
Hän myönsi, ihmetellen, kysyi, miten minä sen oikein tein, mutten osannut vastata.
Hän kohautti olkiaan ja palasai muiden luo.
Minä jäin seisomaan paikoilleni.
Pensas kahahti.
Näin liikettä silmäkulmastani. Käännyin hitaasti katsomaan; minulla oli epämiellytävä tunne tästä. Tuijotin pensasaitaa. Vilkaisin ympärilleni. Pensaita. Vieressäni oleva pensas näytti oudolta. Siinä oli... vartalo. Se oli poikki olkavarsien keskeltä, ja kyljissä kiinni olevat kädet kannattelivat vihreälehtisen vartalon yläosaa. Katsoin uudelleen ympärilleni. Jokaisessa pensaassa oli kehoja. Vihreistä lehvistä muodostuvia kehoja. Ja ne liikkuivat.
Hyökkäsin vieressäni seisovaa lehvämiestä kohti ja varastin siltä sen ylävartalon. Juoksin kohti muita ihmisiä, huutaen.

-rapsutin-.......täh?Luonut: -rapsutin-Keskiviikko 12.08.2009 15:35

hyvin sekava uneni:

- minun ja muutaman muun (mm. Peter Panin, juuri sen parhaimman Panin näyttelijä oli siinä) piti tappaa eräät tyypit, jotka oli vieny meiltä jonkin (kartan?)
- soluttauduttiin sitten niiden tyyppien juhliin (jotka sattumoisin meidän talon kaksoisolennossa)
- sitten kun paljastatuttiin, hyökättiin niiden kimppuun
- olin mies, jolla oli täytetyt rintaliivit päällä, olin esittänyt naista
- sammutin valot ja kaadoin niiden johtajan maahan keittiön edessä
- jotenkin sain raahattua tyypin "miun" huoneesen
- mun ois pitäny tappaa se, mutta en tienny miten, joten tyydyin vain istumaan sen pällä ja peitin näköyhteyden tyynyllä, huoneeseen kun oli laitettu taas valot
- seuraavassa kohtauksessa tappelin kätyreitä vastaan kumiankoilla parin muun kanssa
- juuri kun oltiin saarrettu viiminen kätyri, sen poikaystävä tuli syöpäleikkauksesta
- yhtäkkiä ne olikin meän vanhoja kavereita ja hyvästiksi läimäytin molempia ankallani naamaan
..............................................................

- oltiin LR'n luona, sielläkin oli juhlat
- LR'llä oli Jennin kissa Remu, Eppu oli ulkona
- mentiin yläkertaan, jossa paljastui, että LR oli hankkinut itselleen 10-15 käärmeenpoikasta
- isän kaveri tuli kuokkimaan juhliin alkoholin toivossa
- mummo, joka toimi tarjoilijana, antoi sitä hänelle
- jossain vaiheessa Eppu oli sekunnin ajan shetlanninlammaskoira
.............................................

- naapurin penska oli tulossa taas meän pihalle
- olin ulkona silloin ja meinasin huutaa pojalle kurkku suorana, mutta sen isä ehtikin ensin
- paljastui, että se isä on vähintään entinen pedofiili
- se tuli mun luo jutteleen ja alko epäsuorasti vihjaileen
- purin sitä sitten käteen
...............................

tapahtui vaikka mitä muutakin, mutta ne on liian sekavia tänne kirjoitettavaksi. x)

suffelipuffiEi vittu!Luonut: suffelipuffiPerjantai 07.08.2009 17:30

Nyt on oikeasti soitettava ammattiapua :o mie näen ihan ihmeellisiä unia joissa on ihmisiä joitten ei kuulu olla niissä :( ja etenki viimeisin uni! huh huh!