IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
26.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 2434 (1.7.2008 alkaen)
Koko
664 jäsentä
Tyttöjä: 358 (54 %)
Poikia: 306 (46 %)
Sijoitus koon mukaan: 949
Keski-ikä
29,8 vuotta
Otos: 443 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,8 vuotta

Jäsenet (664)

Ristaonly-one^JonZzu^maidenistiHeppatyttö97^^Sonia^^spede`Saarawr`-\|Stube|juhokawaiiveve_xd[nensku]martiniquebanjaaa_Sepp1s
« Uudemmat -

Kana-chanIltalehden viisausLuonut: Kana-chanMaanantai 05.09.2011 14:13

Ainoa varma keino välttää krapulaa on pidättäytyä alkoholin juomisesta kokonaan. Iltalehti
Tämän kirjoittaja on selkeästi normaalia älykkäämpi ihminen. Eihän tota kukaan tavallinen pulliainen ois voinut tietää.

13421-NO_SHIT-Sherlock.jpg

WyckedPaska dokkari on paskaLuonut: WyckedMaanantai 15.08.2011 23:51

Yritin hetken aikaa katsoa Liviltä dokkaria vanhemmista, jotka avoimesti myöntävät, että olisi ollut parempi olla ikinä hankkimatta lapsia. Mutta sitten kyllästyin varsin pian, kun ne vanhemmat syytivät suustaan pelkkiä itsestäänselvyyksiä.

"En saa enää tehdä mitä itse haluan, kuten nukkua myöhään jne."

"Minulla ei ole aikaa itselleni."

"Elämäni pyörii lapsen ympärillä. En pystynyt sovittamaan lasta elämääni vaan minun oli sovitettava omat tekemiseni yhteen lapsen kanssa."

NO SHIT, SHERLOCKS.

Toisaalta tästä voisi päätellä, että mihin maailma on menossa? Ihmiset on niin saatanan itsekkäitä, että ei kestä sitä kun ei voi elää vain itselleen vaan pitää huolehtia pienestä ihmisestä.

Tosin myönnän itsekin olevani varsin nautinnonhaluinen ja itsekäs ihminen. Rakastan nukkua myöhään. Rakastan tehdä mitä haluan, milloin haluan. Jos tahdon maata koko viikonlopun sängyssä katsoen elokuvia, mulla on oikeus siihen. Mutta samalla tiedostan kyllä, että jos menisin hankkimaan lapsen, siihen ei olisi mahdollisuutta n. seuraavaan pariinkymmeneen vuoteen, koska siitä pitäen pitäisi elää sille lapselle.

Niin että mitä ihmettä noi ihmiset tossa dokkarissa on oikein kuvitellut kun ne on alkanut pyöräyttämään mukuloita maailmaan? Missä vaaleanpunaisessa kuplassa ne on elänyt? Onko ne kuvitellut, että lapsenhoito on pelkkää iloa ja autuutta, että lapsesta on yhtä helppoa pitää huolta kuin jostain kissasta (enkä väitä että kaikki ihmiset selviytyisivät edes siitä)? Onko ne ajatellut ollenkaan, että joutuu myös vaihtamaan paskavaippoja ja heräämään keskellä yötä itkuun ja syytämään tuhottomia määriä rahaa sen lapsen hoitoon ja kasvattamiseen? Koska musta ne kaikki vanhemmat vaikutti niin yllättyneiltä siitä, mitä vanhemmuus oikeasti on. Että "tätäkö tämä on? WTF? Eikä mitään muuta? Tämähän on kamalaa, ei yhtään kivaa! :((("

Onneksi en itse edes pidä pienistä lapsista, joten ei tule kiusausta sellaista hankkia edes hetkellisessä mielenhäiriössä. Plus mun mielestä kun myös "synnyttämisen ihme" sattuu olemaan yksi ällöimmistä asioista maan päällä. Mutta jooh. :/

Lisäksi mua häiritsi siinä dokumentissa sellainen seikka, että ne vanhemmat puhui lastensa kuullen siitä, että olisi parempi kun niitä ei olisi. Ookoo..?

No joo, mä ymmärrän sen, kun osa niistä lapsista oli jotain muutaman kuukauden ikäisiä, eihän ne siitä mitään tajua/muista myöhemmin, ne on suunnilleen yhtä älykkäitä kuin joku kesäkurpitsa (no offense). Mutta kun osa lapsista oli jo jotain päälle 3-4-vuotiaita, vanhimmat jotain about 7 tai 8. MITÄ?! Ne nyt jo ymmärtää jos äiti sanoo, että "En kyllä olis suakaan hankkinut jos olisin tietänyt kuinka kauheaa tämä äitinä oleminen on kun oot tommonen."

Toki, en pidä lapsista. Mutta joku raja mitä lapsille saa sanoa. En ainakaan itse olis tollasta halunnut kuulla lapsena enkä kyllä haluaisi kuulla vieläkään vaikka aikuinen jo olenkin. Huh huh, jo jäi se dokkari katsomatta loppuun. >>

Edit: Löysin toisen (tavallaan) aiheeseen liittyvän blogimerkinnän: Rini Niiden dokkarissa esiintyvien vanhempien olisi kannattanut lukea nämä ohjeet ensin. :D

//END OF RANT

Niin ja nyt mennäkseni ihan toiseen asiaan, niin olen ihan fiiliksissä koska kävin tänään tonkimassa meidän vintillä ja löysin sieltä sen kaiken roinan seasta meidän isän 70-luvun aikaisia ruudullisia kauluspaitoja, joita sovittelin ihan innoissani päälleni. Osa sopi mun päälle tosi hyvin ja voinkin alkaa käyttää niitä, jahka ne käy ensin pesukoneen kautta. Käyn ehkä joku päivä vielä etsimässä vähän lisää kaikkea kivaa. Hitto kun en tiennytkään mitä löytöjä meen yläkerran "romuvarasto" on pullollaan. :D
Ei vittu minä kyllä sherlock, tajusin vasta NYT tän jutun ku oon lukenu ton aikasemmin jo varmaa puol vuotta sitte :'D

Oli yks juoppo, joka tuli kapakasta aivan kännissä, ja yritti sovittaa koti-avaimiaan lyhtypylvääseen, ja silloin poliisi tuli ja kysyi, että onko kaikki kotona? sen jälkeen tämä juoppo vastasi: "no perkele pakko olla ku yläkerras palaa valo..." laita tämä kaikille juopoille : )

by Facebook

LikainenLegenda.Luonut: LikainenLegendaLauantai 18.12.2010 19:28

Psykologian tunti:

Opettaja: "Tiesittekö että Albert Einsteinilla oli tavallista pienemmät aivot?"
Heidi: "Pienemmät aivot ja silti siitä tuli joku hiton Einstein."


Joo tää on tätä perus logiikkaa 8)

envysd319.Luonut: envysdMaanantai 26.04.2010 20:56K E S Ä TULEEEE !

ChielThe truth is out thereLuonut: ChielMaanantai 15.03.2010 16:54

Sherlock Holmes and Dr Watson go on a camping trip, put up their tent and fall asleep. Some hours later Holmes wakes his faithful friend. ""Watson, look up at the sky and tell me what you see."
Watson replies,"I see millions of stars."
"What does that tell you?"
Watson ponders for a minute.
"Astronomically speaking it tells me that there are millions of galaxies and potentially billions of planets. Astrologically, it tells me that Saturn is in Pisces. Timewise, it appears to be approximately a quarter past three. Theologically it's evidence the Lord is all-powerful and we are small and insignificant. Meteorologically, it seems we will have a beautiful day tomorrow. Why, what does it tell you?"
Holmes is silent for a moment, and then speaks. "Watson, you idiot, someone has stolen our tent."

Hhahahaha. This was so cool. XD I found it from our 6th english textbook. :D

aavikkohiekka[Ei aihetta]Luonut: aavikkohiekkaLauantai 13.03.2010 23:29

Elli 11v katsoi Titanicia.

Kohdassa, jossa ihmiset räpiköivät vedessä ja huusivat, hän totesi:

“Onko noi sitten niitä vesijuoksijoita?”

ComaBlank:')Luonut: ComaBlankSunnuntai 07.02.2010 21:25

Joni laittoi silmälasit päähän. Sitten se sanoi tosi hämmentyneen ilahtuneesti: "Mä kyl nään paremmin nää päässä :o"

JA NE OLI VIELÄ SEN OMAT LASIT.

SÄZYthe rocky road to dublinLuonut: SÄZYSunnuntai 24.01.2010 02:48

One, two, three four, five,
Hunt the Hare and turn her down
the rocky road and all the way to Dublin,
Whack follol de rah

http://www.youtube.com/watch?v=RWCV5wpMJJM&feature=related

it's quite catchy if you could tell

aavikkohiekka[Ei aihetta]Luonut: aavikkohiekkaLauantai 16.01.2010 17:51

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

« Uudemmat -