IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
1.6.2005
Tilastot
Käyntejä: 2107 (1.7.2008 alkaen)
Koko
122 jäsentä
Tyttöjä: 95 (78 %)
Poikia: 27 (22 %)
Keski-ikä
28,8 vuotta
Otos: 80 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,3 vuotta
Ylläpitäjä
Niittaaja
Valvojat
tomii, Foliopää, parasuga, Karva^, |NinnU|, g0utte, Kipinä-, tuhuma, Zuah, Babian, zarppu, ^nuppu, ^karoliina, jaippari, kreen, mikreeni, ...

Jäsenet (122)

cartsaaaaaparasugas||-r|mikreenismööndLoottyazriikkammonotypyerikasdJasSunL||sandie__Kar1_Tammy^|sum|trevor
« Uudemmat -

SarutoNhihii!Luonut: SarutoPerjantai 18.02.2011 18:47

Voin kertoo et huomisesta voi tulla jonkunasteinen seikkailu! Ja meitsi on kapteenina ahahaha!

Voi virn, oikeest.

SarutoF*ck yeah<3Luonut: SarutoPerjantai 23.07.2010 21:02

Stetson päähän ja SEIKKAILEMAAN!

SarutoAAAAA!Luonut: SarutoTorstai 22.07.2010 00:58

MAISEMA! AAA!


Et ihan rauhas pitäkää vaan ne aurinkorantanne ja turistirysänne, minä menen Nnnnnnnnnorjaaan! <3


....Toivottavasti oon yhtä onessani tästä viel ite sen seikkailun jälkeenki XD (To sinne on tulos mereltä hirmumyrsky<3)


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.JA EDIT!//: Perhana niilo vielä Aleksisanterikin uu mama!!! <3 HUPS AIVAN TULEVAN KOTIVAIMONI UNOHDIN!!!
Ei siinä oo mitää ongelmaa elää katastrofi uhan alla, mut sitte ku se katastrofi oikeesti sitten tulee, niin pakko myöntää. Tekis mieli hajota. Mutku en harrasta. Eikä se auttas mitää, päin vastoi: Fight is on.


Oon varmasti hullu mut pidän tästäkin enemmän kun siitä mitä oli talvel (ei erityisen hyvää, ei erityisen huonoo, nothing). Jotkut vaan viihtyy veitsenterällä kai sit. Eikä oikestaa haittais vaik joutusinki elämään kaduill(karvaset lapset kuiteki o turvas<3), seikkailuhan se olis! >8D (epäilen oikeesti käynkö täysil)
Saatii hieno idea kahdeltatoista yöllä lähtee yöuinnille. ::DD
Mentii eka Plagenin rantaa mut siel oli iha kökköpohja ja muita ihmisii, ja sen takii sit siirryttii viereisee bellevuen rantaa missä me luovutettiin rutkasti verta hyttysille,pulahdettiin,uitiin,mentii rantaa ja kuivateltiin.Ja tietenki just ku mulla on päällä vaan pyyhe ni kaks creepyä pyörästalkkeria tulee stalkkaa. O_O Sit lähetää pyöräilemää (Netu ja Mary bikineissä ja mä hupparissa ja bikinien alaosassa) Saatettiin Mary,vietiin pyörät Netulle,sit mun piti viel kävellä yksin kotii ja tein sen vieläpä paljain jaloin. :DD Tälläsiä yöllisiä seikkailuja kyl täytyy tehä lisää mut onneks on kesää viel jäljellä ;D

SarutoHUZZZAAAAAAAAAAAAAAAH!Luonut: SarutoLauantai 03.07.2010 23:46

Huzzaah tosiaa! Mikä päivä, mikä päivä! Sarjassamme rand0mi reissut, tänään kohteena Savonlinna..! Kasilta heräsin, ysiltä lähettii ja tos puolisen tuntii sit takas kämpille!

Tosiaa, Slinnas pyörittii, Rii sai hihnoja ja Jarmakselle tuliaisliivin ostin (ja Nabikille suolakivi köyhää) Sitte Retretti tältä kesää käyty kans, siitä Punkaharjun kautta, jossa myös jarruteltii sen verra et mie harjuilla pääsin vipeltää ja löysin maaliman kirkas vetisimmän lammen lätäkön! Se oli hieno! Rii ui! Sitten piehtaroi ja veteen takasin tippui! Oli märän märkä koira sitten! Ahahahaha, vähän ihanaa ku ollu kauhee seikkailu meininki itel tänää! XD Nii, ja sitte viel Kiteelle sukulaiste luo piipahtaa suunnistettii, siitäki karkasin seikkailemaan! Ja sitte fiiiiilistelemään vähän pitkin kylää. Hu hu, en muuta sano. Paljon mahtuu reiluun vuoteen. Oli kyl niiiiiiin erlaista sillo! Olin paljo ehjempi henkisesti kyl sillo ku Kiteel asuin ku mitä koskaan oon Joensuus olt (varmaa. Ny o kyl iha hyvä draivi taas<3 Oon oma ilone itteni <3) Ahuihuijjaa, Sruto kiittää och kuittaa ;D o7

Sitten vielä bonus; Ihana muki jonka ostin Retretistä XD

Ja meitsihä juo! ;D

Ja vitttttu! Ostin ton lisäks sit semmoi älypelinki, arvelin et vähäks aikaa tekemist autoon JA PASKAT, erottelin ne rautalangan pätkät toisistaa varmaa minuuttii DX Vaikeeta olla näi viksu (ja kyllä, ilman väkivaltaa u_u)

PS-Ihmiset Slinnan ja Kiteen, älkää ottako nokkiinne etten ilmotellu et oon huudeil, aikataulu oli täys mysteerio miule plus ei mein päätettävis.

munakNORJA >>>Luonut: munakPerjantai 29.01.2010 01:28

jep jep, eli meitsi lähtee huomen norjaa jote nähää mussukat TIISTAINA :)

Riiva♥♥♥Luonut: RiivaSunnuntai 18.10.2009 02:50


Katri ja Leena lähtee katsomaan Tegania ja Saraa ensikuun 23. päivä Tukholmaan ! ♥____♥
Päästään couchsurffaan (tai lattiasurffaan :D:D) mun kaverille Oskar:ille ja lauttakin maksaa vain 11 euroa suuntaansa. voi juku.

siellä sitten viivytään tukholman tunnelmissa ainakin mun nimppareihin, eli keskiviikko 25. päivään asti, mutta voipi olla että jäädään vielä torstaihin asti mikäli rahatilanne sallii. phihihiii~

neeshamatkaan mä lähden nyt --->Luonut: neeshaPerjantai 12.06.2009 17:59

sauva käveleen XD hah!

SarutoJEE! Luonut: SarutoKeskiviikko 06.05.2009 19:36

Nyt lähden seikkailemaan, ja kamera messiin, josse kokisi ihmeparantumisen happea haukkaamalla! >8D


Tiiän kameroista ja sillee.com
« Uudemmat -