IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

HUZZZAAAAAAAAAAAAAAAH!Lauantai 03.07.2010 23:46

Huzzaah tosiaa! Mikä päivä, mikä päivä! Sarjassamme rand0mi reissut, tänään kohteena Savonlinna..! Kasilta heräsin, ysiltä lähettii ja tos puolisen tuntii sit takas kämpille!

Tosiaa, Slinnas pyörittii, Rii sai hihnoja ja Jarmakselle tuliaisliivin ostin (ja Nabikille suolakivi köyhää) Sitte Retretti tältä kesää käyty kans, siitä Punkaharjun kautta, jossa myös jarruteltii sen verra et mie harjuilla pääsin vipeltää ja löysin maaliman kirkas vetisimmän lammen lätäkön! Se oli hieno! Rii ui! Sitten piehtaroi ja veteen takasin tippui! Oli märän märkä koira sitten! Ahahahaha, vähän ihanaa ku ollu kauhee seikkailu meininki itel tänää! XD Nii, ja sitte viel Kiteelle sukulaiste luo piipahtaa suunnistettii, siitäki karkasin seikkailemaan! Ja sitte fiiiiilistelemään vähän pitkin kylää. Hu hu, en muuta sano. Paljon mahtuu reiluun vuoteen. Oli kyl niiiiiiin erlaista sillo! Olin paljo ehjempi henkisesti kyl sillo ku Kiteel asuin ku mitä koskaan oon Joensuus olt (varmaa. Ny o kyl iha hyvä draivi taas<3 Oon oma ilone itteni <3) Ahuihuijjaa, Sruto kiittää och kuittaa ;D o7

Sitten vielä bonus; Ihana muki jonka ostin Retretistä XD

Ja meitsihä juo! ;D

Ja vitttttu! Ostin ton lisäks sit semmoi älypelinki, arvelin et vähäks aikaa tekemist autoon JA PASKAT, erottelin ne rautalangan pätkät toisistaa varmaa minuuttii DX Vaikeeta olla näi viksu (ja kyllä, ilman väkivaltaa u_u)

PS-Ihmiset Slinnan ja Kiteen, älkää ottako nokkiinne etten ilmotellu et oon huudeil, aikataulu oli täys mysteerio miule plus ei mein päätettävis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.