IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat -

[Ei aihetta]Tiistai 01.03.2016 22:30

wau tää mesta on kyl jo jokseenki reliikki, pitäs varmaa ottaa kaikki kuvat taltee omalle koneelle/kovolle enneku koko paikka menee kii lopullisesti :D:D:DDD

ei yhtää blogimerkintää tänne vuonna '15? aika amazing, ehk senki takii koko vuos tuntuu epätodelliselta? Emt. No iha sama, aaa wau

[Ei aihetta]Tiistai 30.09.2014 00:07

paska jätkä mut suunta on eteen päin

AjankohtastaPerjantai 26.09.2014 05:42

tumblr_mgtscogsXu1rk8p4uo1_500.gif

höhö moiPerjantai 18.07.2014 02:38

Joo siis pitää vissii käyä aina sillo tällö edellee tänne ilmottautuu :---DDD
Tänään on kivaa asiat tuntuu luiskahtelevan kohillee meillo melkei kämppä jo Vantaalt Aamulla on passi nii päästää Norjaan taas ens viikol ja jvau jee eletään jänniä aikoja jätkät !!!

lol koitin lisätä kuvaavan kuvan mut tää on ruuhkanen nii ei sitte
Miten vitussa kerrot kaverille et se on itsekeskeinen kyrpä joka ei fyysisesti tunnu kykenevän keskusteleen mistää muusta ku itestää, se jaksaa aina aiheuttaa pettymyksii ja se ei pysty tekee mitää muiden hyväks sillee kohteliaasti?


Joo but in the other hand jos Tähtien Sota ois kokonaa käännetty nii ois esim.Hannu Soolo ja Leevi Taivaskävelijä.

Ja toki prinsessa Mä oon nii leija.


(Joo tod näk kaikki ja niide äidit on jo heittäny noi läpät mut iha samaaa)
ku näin hienoo unta !!

No siinä unessa olin koko ajan sitä mieltä et vittututu mite paska leffa voi olla mut näi hereillä aatellen ohuesti hupasaa!
ELI ! Näin unta seuraavast Hobitista, niiku samal olin Bilbo siin unes ja sit kuiteki katoin sitä leffaa kans.

Oltii kääpiöitte kaa menos ja jäätii sit sellaseen nokiseen hylättyyn tupaan majottuu, no eiköhän hukat perkele meidät löytäny, mut ne kusipäät ei ollu mitää rumia tyhmiä täs, ne oli kaikki ihan semisti suden näkösii, valkeita ja sit ne mulkut osas käyttää jousia !!
Sit siinä oli jotain väliselvitystä niitte väijytys-hyökkäys taustal pauhaten siitä niitte liideristä, joka oli mulkuin mulkku ikinä. Koitin hiipii siin pakoon, no empäs päässy, sit se niitte liideri ampu miun reiteen viel nuolen etten varmasti nyt pääse mihinkään (ai vITTU se sattu!!) ja ne sitas miut puuhun kans kii. Jotai se liideri kans kovisteli minuu siin.

Mut sit oli dramatiikan ja eeppisyden tarvetta ja pääsinki karkuun, nuoli jalas edellee mut purin vaa hammasta ja pistin menee. Kiersin jotenki sen viereisen pellon kautta takas sinne nokitaloon ku ei ollu oikee muitakaa piiloi siin huudseil ja kiipesin sinne katto rakenteisii nokisille parruille piiloon. Se oli hyvä valinta ku siel oli oikeesti no a) pimeetä ja toiseksee ootteko ikinä esim.savusaunas käyny ja todennu et ei muute paljo näy? No sit tajuutte tän piiloni nerokkuuden ku toki se oli viä sellai katto-kolmio-tila u know ja olin toki itekki siin sopivasti nokeutunu ettei miuta näkyny justikaa. Melkei kyl jäin kii ku olin idiootti ja liikuin siä vähä mölösti niitte hukkien etsintäpartioo karkuun, ja ne oli jo ihan hei siel liikku joku kuka se oli tänne mut sit joku nysä kääpiö/hobitti??? tuli miu takaa ja oli sillee mä täs vaa (joo siel oli sit ruvennu parveillee muitaki ku meijä porukka).

Hukat teki jo lähtöö siin ja sit hALTIAT ihkulit d44 piti kans saaha tähän kohtauksee joten niitä alko kans tulee paikalle. Oli Thrandyn synttärit ja niilloli joku juhlakulkue siin sit ??? Ja kaikki kännis ja musa pauhas.
Olin sit täs välis menny piiloon sellasee puuvarastoon ja kuumotti ihan vitusti nököttää siel ku olin semisti näkösäl, ja sit kaikki paitti hukat tuntu tietävän et olin siel pitkin poikin piilottelee nii jännitti et joku niist tekee jonku tyhmän muuvin ja paljastaa miut.
Mut joo ihan chillii oli siel halkokarsinas ootella et viimisetki hukat häviää.
No Thorin tuli sit tarkistaa et oonks okei jA SIT TULIKI RAIVOKAS PASSIONATE MAKEOUT SESSION ja moon iha sillee nyt vittu oikeesti tätä leffaa. Sit haltiat toi siihe sen kopin ovelle kaks sima/mesi lasii meille uvu
Oltii sit loppuleffa/kohtaus/siihe asti ku heräsin ihan boifriends ja nökötettii leiritulen ympäril kiinni toisissamme jne.
VAAN EIPÄ TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI !!
Thrandy oli jostai syystä tosi kiitollinen miulle/oli sen synttärit/se oli vitun kännissä, nii seki tuli sinne halkovarastoon ja toi miulle lahjaksi persikan.
Ja sit jonku vitun rainbow'n hedelmäsmuutien tai jonku gefiluksen ja voooooooooi vittu minuu myötä-hävetti sen leffan puolest ku nei ollu ees tehny sille etiketille mitää siin oli tyylii parasta ennen -päivät jne ! Koitin sit piilottaa sen vaa sillee no voi kiitos nyt voi perse.

Sit taisinki havahtuu hereille kunnolla.

Et sellast.

MjahaTiistai 11.02.2014 11:51

Hei vaan oon edellee elos, ei ny oo ollukka nii kriittistä, kylhä sitä tulee edellee mietittyy kui heleppoo ois vaa heittää kädet ilmaan ja aivot tapettii mut täs mä.

Asioita on tapahtunu, oon vihdoin päässy/menny HYKSii juttelee näistä aina vaivanneista sukupuolen korjaus asioista, työt tosiaa lopetin jo ajat sitte, nyt sit meinaus ois päästä opiskelee vissii audiovisuaalista etelään. ....Joo kuulostaa tällee vähä tai ehk paljoki optimistiselta mut emt kaikki on mahollista ja haluun nyt jo vittuun tästä kaupungista ja tän pienistä piireistä.

Oon oikeesti oikeesta paljo paremmas kunnos ku aikoihi, tosiaa eloon sattunu kerranki ihminen joka tekee oikeesti niin helvetin hyvää miulle (salee oisin jo mullis ilman sitä) oikeesti ku se vittu välittää ja kans näyttää sen ja muuteki- Enpä ees ala ylistää sitä sen tarkemmi etten ny ihan pehmolta näytä ja toiseksee siitei tulis loppuu ku vauhtii pääsis. Mut sen sanon et se on oikeesti upee tunne ku someone actually is there for you.

Joom, emmä jaksa enää näitä vanhoi paikkoi pitää ajan tasal kyl, zori vaa :--c

Menkää lukee American gods/Unohdetut jumalat, salee vähintää yhtä hyvää luettavaa ku tää. Okei noin kuustoista ja puol kertaa parempaa.
Oon Susilehos taas ja vaik yleesä viihyn tääl, nii ny haluisin vaa kotiin (en lähe ku oon juonu nelosta ja pari kossukolaa)
Mut sit oikeesti, oon jotenki kasvanu eroon paristaki kaverista jotka oli ennen tosi iso osa miun eloo, (tää siis ei nyt ole varsinaisesti tavatonta mut siis niiku lately you know), ne vaan tekee miulle jokseenki vituttavan epämukavan olon, niiku-
No joo tätä tapahtuu ku kattelee jotai munapäisyyttä liian pitkään, en vaa haluu olla tekemisis niiden kaa enää, ei oo vaan kauheen välitetty olo ollu niiden kaa niiku ehkä ikinä. Oon oikeesti tosi herkkä siitä et tuleeko miulle käytetty olo, niiku sillee tietyllä tapaa et joo saa käyttää, mut sei oo kivaa et tulee sellanen fiilis et kaikki kanssakäynti tapahtuu sen toisen hyväks. Oon sillee vähän tyhmä etten tuo omii tarpeitani kauheesti esille, niiku naidessaki en moo sillee hei ime mun kyrpää yea, oon siis tosi huono pyytää huomioo itteeni päi et en toimi ihmisten kaa jotka ei nää omaa kyrpääsä pidemmälle (katotaa monta kertaa sanon kyrpä täs tekstis) ja hyi vittu en ees alota jostai toisen päälle puhumisesta, niiku haistakaa vittu nyt jo oikeesti aaaaaaaaaaaaaaa saatana minuu vituttaa ihmiset jotka luulee et maailma pyörii niiden ympäri jotka niiku ei ees yritä huomata muidenki tarpeita niiku joo oonha mieki sillee tosi narsistinen pikku paska mut väitän et kyl miulta sympatiaaki löytyy.
Mut joo, pointti oli et oon sillee kasvanu ihmisenä et tajuun ettei miun tartte hengata ihmisten kaa joiden seurasta tuun vaan ahistuneemmaks ja surullisemmaks ja sulkeutuneemmaks ja tunnen itteni ulkopuoliseks.
Joo joku vois heittää tähän et kattokaa ku toi hintti menee nyt tonne uusien parempien kavereiden helmoihin mut hei nii meenki, tottakai meenki, ja saan mennäkki, miksen sais tehä asioita tai olla ihmisten kaa jotka oikeesti tekee miut onnellisemma? Tottakai meen pois jos kohellaan huonosti.

Et pahinta mitä miulle voi tehä on ottaa miut itestään selvyytenä.

Heippa.
ALKU
Kuka puhui sinulle viimeksi kasvotusten? - Isä
Nauratko enemmän kuin itket? - En naura kauhee herkkää mut emt ??
Oletko hiljainen? - Riippuu
Mitä teit eilen? - Käytin Aamuu metäs temmeltää enkä paljo muuta kai emt
Oliko juuri ajattelemasi asia jokin, joka huolestuttaa sinua? - Ööö
Tekisikö mielesi jonkun luokse? - JOO
Tekisikö mielesi haukkua joku pystyyn? - No siis. Oi kyllä.
Mitä aiot tehdä tänään? - Koht jos petiin? Voisin kyl viel syödäkki jotai hmm !!!
Odotatko enemmän joulua vai kesää? - Kesää
Omistatko yhtään bändipaitaa? - Jyy

KENEN/KETÄ
Vieressä viimeksi makasit? - ........????? Me emme nyt tiedä
Kanssa puhuit viimeksi puhelimessa? - ??????
Kanssa viimeksi nauroit? - Mikaelin varmaam tai sit jotai itekseni repeilin
Halasit viimeksi? - Öö?

RAKKAUS
Haluaisitko nyt halata jotain tiettyä ihmistä? - No siis kyllä
Mikä sinut saa yleensä itkemään? - asiat
Rakastaako sinua kukaan? - Kaipa
Ikävöitkö ketään juuri nyt? - Jyyhhh

SINÄ
Oletko onnellinen tällä hetkellä? - No varmaa onnellisempi ku hetkee tai niiku pitkää aikaa en oo halunnu tappaa itteeni !!
Haluaisitko itkeä vai nauraa? - Vähä molempii mut nauraa
Minkälainen olo sinulla on? - Vähän nuuu
Minkä värinen paita sinulla on päälläsi? - Vihree hup
Entäpä housut? - : mustat

YSTÄVÄT
Luotatko ystäviisi? - Riippuu kehen ja mis määrin mut emmä kyl kaikis asiois
Ovatko ystäväsi aina tukemassa sinua? - PFFFT No yks, hyvin tai no pikemminki hyvin huonoin kaks
Omistatko yhtään hiljaista kaveria? - Jyy !
Voivatko ystäväsi luottaa sinuun? - Toivonmukaan.
Milloin viimeksi vietit aikaasi jonkun ystäväsi kanssa? - En ees muista

10 TOTUUTTA YLEISESTI
Haluaisitko nukkua tämän yön jonkun vieressä? - OI joo
..Nähdä kavereita huomenna? - Juu
..Syödä? - Kyl
..Polttaa savukkeen? - KOht varmaa käynki
..Juoda kaljan? - JOO!
..Nukkua? - no sitäki
..Laiskotella? - sitähä täs mä teen

6 TOTUUTTA SINUSTA
Käytkö koulua? - emmä
Mitä sinulla on päällä? - huppari ja boxerit ja villasukat
Minkälainen olo sinulla on? - veri seksi !!! Mut siis önönö ikävöitsen ja panettaa tai ehk jopa pikemminki läheisyyden/hyväksynnän kaipuu
Oletko iloisella tuulella? - emt
Omistatko lemmikkiä? - Jyh

2 VIIKON SISÄLLÄ, OLETKO
Halannut? - Emmä kai
Ollut koulussa? - Non
Soittanut jollekkin? - Jyy
Itkenyt? - uh-huh
Nauranut? - jep jip
Urheillut? - jopa jöp
Polttanut? - tsupidupi
Riidellyt? - emt ??

PERJANTAI
Halasitko ketään? - En kai
Pussasitko ketään? - non
Oliko hyvä päivä? - Ei muistikuvia
Mitä odotat tällä hetkellä eniten? - sitä sil hetkel oikeeta

LOPPURUTISTUS
Missä olet? - täs mä
Mikä kappale soi? - joku kornin vissii emt
Vitutus pronsentteina (0-100%)? - 20
Huomisen suunnitelmat? - töitä ja kaljaa
Onko meikkiä? - löl ei
Kuka lähetti sinulle viimeisimmän viestin? - Mikael lottoon
Onko rakkaus vaikea asia? - no vittu älä
Onko sinulla ikävä ketään vastakkaista sukupuolta? - joo kai
Haluaisitko nyt nähdä jonkun rakkaan ihmisen? - JOO
Montaako ihmistä voit sanoa vihaavasi? - aika monta
Montaako ihmistä voit sanoa rakastavasi? - uhhhhhh''''' well parii kolmee neljää ?
Onko sinulla tylsää? - ei ku muuten vaa tätä teen
Nautitko pyykkien pesemisestä? - hyi en
Millainen sää on nyt? - yö
Näetkö tähtiä taivaalla juuri nyt? - näin aijemmi, oletan et siel ne on
Onko ihminen, jota viimeksi halasit, vanhempi kuin sinä? - en muistahhhhh
Mitä teit tänään seitsemän aikaan aamulla? - nukuin
Mitä teit yöllä? - runkkasin luin ja nukuin
Ajatteletko jotakuta vastakkaista sukupuolta? - jotai random chikui joo
Kaipaatko sitä, miten asiat joskus olivat? - No siis joo. Aikaa enne ku kakka osu tuulettimee u.u

Vaiceeta osa 4678099Perjantai 25.10.2013 02:48

Eipä oo varaa jousiammuntaa pahemmi harrastaa mut ainaha voi kuivaharjotella ! Nimim.ehkä pistin veellä täytetyn kokispullon vasuriin roikkuu jousen painoo kuvastaa ku tylsää harkata asentoo ilmajousel :I
Pitäs hommaa kyl sellai jumppakuminauha ni sais kunnol hätäpäissää reenattuu !!!
« Uudemmat -