IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

ku näin hienoo unta !!

No siinä unessa olin koko ajan sitä mieltä et vittututu mite paska leffa voi olla mut näi hereillä aatellen ohuesti hupasaa!
ELI ! Näin unta seuraavast Hobitista, niiku samal olin Bilbo siin unes ja sit kuiteki katoin sitä leffaa kans.

Oltii kääpiöitte kaa menos ja jäätii sit sellaseen nokiseen hylättyyn tupaan majottuu, no eiköhän hukat perkele meidät löytäny, mut ne kusipäät ei ollu mitää rumia tyhmiä täs, ne oli kaikki ihan semisti suden näkösii, valkeita ja sit ne mulkut osas käyttää jousia !!
Sit siinä oli jotain väliselvitystä niitte väijytys-hyökkäys taustal pauhaten siitä niitte liideristä, joka oli mulkuin mulkku ikinä. Koitin hiipii siin pakoon, no empäs päässy, sit se niitte liideri ampu miun reiteen viel nuolen etten varmasti nyt pääse mihinkään (ai vITTU se sattu!!) ja ne sitas miut puuhun kans kii. Jotai se liideri kans kovisteli minuu siin.

Mut sit oli dramatiikan ja eeppisyden tarvetta ja pääsinki karkuun, nuoli jalas edellee mut purin vaa hammasta ja pistin menee. Kiersin jotenki sen viereisen pellon kautta takas sinne nokitaloon ku ei ollu oikee muitakaa piiloi siin huudseil ja kiipesin sinne katto rakenteisii nokisille parruille piiloon. Se oli hyvä valinta ku siel oli oikeesti no a) pimeetä ja toiseksee ootteko ikinä esim.savusaunas käyny ja todennu et ei muute paljo näy? No sit tajuutte tän piiloni nerokkuuden ku toki se oli viä sellai katto-kolmio-tila u know ja olin toki itekki siin sopivasti nokeutunu ettei miuta näkyny justikaa. Melkei kyl jäin kii ku olin idiootti ja liikuin siä vähä mölösti niitte hukkien etsintäpartioo karkuun, ja ne oli jo ihan hei siel liikku joku kuka se oli tänne mut sit joku nysä kääpiö/hobitti??? tuli miu takaa ja oli sillee mä täs vaa (joo siel oli sit ruvennu parveillee muitaki ku meijä porukka).

Hukat teki jo lähtöö siin ja sit hALTIAT ihkulit d44 piti kans saaha tähän kohtauksee joten niitä alko kans tulee paikalle. Oli Thrandyn synttärit ja niilloli joku juhlakulkue siin sit ??? Ja kaikki kännis ja musa pauhas.
Olin sit täs välis menny piiloon sellasee puuvarastoon ja kuumotti ihan vitusti nököttää siel ku olin semisti näkösäl, ja sit kaikki paitti hukat tuntu tietävän et olin siel pitkin poikin piilottelee nii jännitti et joku niist tekee jonku tyhmän muuvin ja paljastaa miut.
Mut joo ihan chillii oli siel halkokarsinas ootella et viimisetki hukat häviää.
No Thorin tuli sit tarkistaa et oonks okei jA SIT TULIKI RAIVOKAS PASSIONATE MAKEOUT SESSION ja moon iha sillee nyt vittu oikeesti tätä leffaa. Sit haltiat toi siihe sen kopin ovelle kaks sima/mesi lasii meille uvu
Oltii sit loppuleffa/kohtaus/siihe asti ku heräsin ihan boifriends ja nökötettii leiritulen ympäril kiinni toisissamme jne.
VAAN EIPÄ TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI !!
Thrandy oli jostai syystä tosi kiitollinen miulle/oli sen synttärit/se oli vitun kännissä, nii seki tuli sinne halkovarastoon ja toi miulle lahjaksi persikan.
Ja sit jonku vitun rainbow'n hedelmäsmuutien tai jonku gefiluksen ja voooooooooi vittu minuu myötä-hävetti sen leffan puolest ku nei ollu ees tehny sille etiketille mitää siin oli tyylii parasta ennen -päivät jne ! Koitin sit piilottaa sen vaa sillee no voi kiitos nyt voi perse.

Sit taisinki havahtuu hereille kunnolla.

Et sellast.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.