IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

MjahaTiistai 11.02.2014 11:51

Hei vaan oon edellee elos, ei ny oo ollukka nii kriittistä, kylhä sitä tulee edellee mietittyy kui heleppoo ois vaa heittää kädet ilmaan ja aivot tapettii mut täs mä.

Asioita on tapahtunu, oon vihdoin päässy/menny HYKSii juttelee näistä aina vaivanneista sukupuolen korjaus asioista, työt tosiaa lopetin jo ajat sitte, nyt sit meinaus ois päästä opiskelee vissii audiovisuaalista etelään. ....Joo kuulostaa tällee vähä tai ehk paljoki optimistiselta mut emt kaikki on mahollista ja haluun nyt jo vittuun tästä kaupungista ja tän pienistä piireistä.

Oon oikeesti oikeesta paljo paremmas kunnos ku aikoihi, tosiaa eloon sattunu kerranki ihminen joka tekee oikeesti niin helvetin hyvää miulle (salee oisin jo mullis ilman sitä) oikeesti ku se vittu välittää ja kans näyttää sen ja muuteki- Enpä ees ala ylistää sitä sen tarkemmi etten ny ihan pehmolta näytä ja toiseksee siitei tulis loppuu ku vauhtii pääsis. Mut sen sanon et se on oikeesti upee tunne ku someone actually is there for you.

Joom, emmä jaksa enää näitä vanhoi paikkoi pitää ajan tasal kyl, zori vaa :--c

Menkää lukee American gods/Unohdetut jumalat, salee vähintää yhtä hyvää luettavaa ku tää. Okei noin kuustoista ja puol kertaa parempaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.