IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
10.6.2005
Tilastot
Käyntejä: 2141 (1.7.2008 alkaen)
Koko
121 jäsentä
Tyttöjä: 92 (77 %)
Poikia: 29 (23 %)
Keski-ikä
31,9 vuotta
Otos: 80 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,5 vuotta

Jäsenet (121)

a--paukku84^HLM^^Nesu^Minkki89[Veera-]wiuwolfscythe^-Hantta-Sam1mart-suZacyBurlesquevienohymymanna^belier
« Uudemmat -
Thank you for being there when no one else was,
even though you fucking left too

saatanrakastuamitä vittua.Luonut: saatanrakastuaPerjantai 24.05.2013 15:03

johtuuko tää profiilikuvassani näkyvästä tissivaosta, vai miksi aina kun avaan gallerian joku miespuolinen henkilö tulee vinkumaan multa skypeä tai ilmoittamaan kuinka kaunis minä (=tissivakoni) olen? D:

t. epätoivoinen lesbo. JÄTTÄKÄÄ MUT RAUHAAN MIEHET ;_____;

DreamnationChibiLuonut: DreamnationTiistai 04.12.2012 22:35

Ei sais hermostua, mut....

PERKELE.

Se on mulle vaan niin itsestäänselvyys, et mikä chibi on nii tulee semmonen ASFJASHDLKAHSJ- fiilis ku näkee tämmöstä. :DToi tyyppi on siis mun kuviksen kurssilla ja kyseli mitä on edellisillä tunneilla tehty ja toinen heppu vastas että piirrettiin ittemme chibeinä.

AGH.

Ois ny voinu käyttää googleaki, ni ei ois mun tarvinnu repiä hiuksia päästäni täälä. :D
Johtuuko tämä vain musta, vai miksi törmään vain ihmisiin joihin joudun pettymään..?
Aina, kun rupean arvostamaan jotain ihmistä, paljastuu uusia piirteitä, jotka saa mut pettymään. Ihminen, jota pidin täydellisenä esikuvana ja rehellisenä ihmisenä saakin leiman valehtelija, kaksinaamainen..
Pettyminen on yksi kauheimmista asioista ikinä, mä alan negatiiviseksi niin ei tarvii ainakaan enää ikinä pettyä.

Etkö sä ikinä aatellu et, sillon kun mä olin rehellinen sulle säkin olisit voinut olla rehellinen mulle ? Olisitko sä jatkanut ikuisuuksiin tota valehtelua ? Olit varmaan onnessasi, kun pääsit musta eroon ilman, että tarvitsi pilata omaa " mainettasi.."
Olisit ansainnu ne kaikki samat tuskat mitä mä sain kokea.
Sitä, kun sä tiiät satuttanees tärkeintä ihmistä maailmassa eniten ja, sitä kun luulet, että toinen ei olisi ikinä tehnyt mitään vastaavaa, missään tilaisuudessa ?

EIKÖ suhun itseesi sattunu kattoo ku mä kärsin, vaikka mä en ollut ainut joka oli tehnyt väärin ?

Sä syötit mulle pelkkää paskaa.. Rehellisyys ja luottamus on tärkeimpiä asioita.. Samaa mieltä, mä sentään olin loppujen lopuksi rehellinen toisin, kun sä. Sä syytit mua tästä kaikesta, mutta yhtä syyllinen säkin taisit olla vai..?

Ja sitten on vielä erikseen tämä ryhmä, jotka on mun "ystäviä" ja ei niillekkään tullu sekunninkaan murto-osaksi mieleen sellanen ajatus, että kertoisi mulle ? Vai valehtelitko sä sun kavereilleskin asiasta, jotta ne ei vaan tulisi kertomaan mulle ? Mutta samapa se, ne ihmiset, jotka luulee tietävänsä kenestä mä puhun niiin voisi tulla kertomaan totuuden, että tiesittekö te oikeesti kokoajan tästä, etttäkä kertoneet mulle ?

En väitä et olisin tehnyt itse oikein, mutta miten sä pystyit syyllistämään mua ? Kun olit itse ihan samalla viivalla..


Mut mulle on nyt oikestaan ihan sama, mä nauran sulle.

Miten alas sä voit oikeasti vajota ?
Olisitko sä ikinä ollu mulle rehellinen ?
Luulin et tunsin sua ees jotenki.

Miksi aina käy näin, eikö joku joskus olla rehelinen ?
Hei muistatko minut ?
...Olen se jonka vain sinä saat lentämään, silloin olen vapaa rakastamaan sinua. Sinun vuoksesi vihdoin tiedän, mitä on rakkaus
Suurta on se, että saan rakastaa sinua. Sinussa on jotain, jota muut ei ehkä nää.Mitä silmät ei nää sen sydän ymmärtää totuutta etsii kestävää. Ehkä tänään, ehkä tänään tähän kaikkeen vaivaan. Mitä silmät ei nää sen sydän ymmärtää jossakin kaipaus hellittää. Ehkä tänään, ehkä tänään joku löytää taivaan.
Muistatko tähdet muistatko edes minua ? Olen täällä yhä ja
ajattelen sinua..
Suon katseen tähdille noille. Eikös se niin ollut ? " Aina ja ikuisesti.."Oon tähä pikku hiljaa alkanu jo tottumaa / aina hoputat ja annat onnenpotkuja totuin hymyys ekan kerran ku mä näin sen / ja lakkaamasta katsomasta sitä koskaa tääl en Ootsä enkeli ? No jos oot haluun samanlaisen. Itselläni ei niiin ole väliä, kunan vain sinä olet olemassa; sinussa on kaikki maailman hyvä. Maailman paino putoaa mun hartiolle. Toivon vaan et jälleen tavataan. Ja yhdessä vanhoja muistellaan.. Tarraudut kylkeeni kiinni ja kilvan taas muistellaa menneit ja tuntuu ku mikää ei ois siitä ku tavattii muuttunu. Pidän sust kovempaa kiinni sä nukahdat hetkessä.
Tunteista paras, ei hukata hetkeekää. Luet mua ku avointa kirjaa. Luotuja toisille, mä voin vaan hiljaa. Keskittyy tuijottaa silmiis ja pois en. Ikin täst haluu, sun silmis on loiste. Heti alus ku tavattii hain jotai pysyvää. Jos saisin sut omaks yhes ain maailmas kypsytää. Yhdessä pysytää. Kyl siihe pystytää. Damn kiellettyy hedelmää taisin jo langeta... Katon sun kaa piirrettyi, vaik Aristokatteja. Sun silmäs ne loistaa, en saa katset irti niist. Pyörii päässäni filmi siit.
ku hymyilet mulle, enkä nää muita ihmisii. Oltiin kavereita kasvettiin yhdessä. Lumilinna me rakennettiin, siellä kynttilä sytytettiin, Ja se talvisen illan hämärään meitä valaisi säteillään.Valheiden kirja meidät siihen ohjaa samalla janalle meidät asetetaan ylimmästä alimpaan tähän hierarkiaan muodostetaan ihmisistä yhtenäinen ketju. Varmana olet mulle se only one. Oothan vaan mun rinnalla aina ja ikuisesti hani. Sillä ilman sua vaan yskin loskaa. Ethän kulta jätä mua yksin koskaan. Olin niinkun palapeli, sä teit musta ehjän. Pyyhit kyyneleeni peitit sydämestäin reiän. Oli helppoa olla, toisiimme luotettiin. Ymmärsit kaiken mitä tarkoitin yhteen kuuluttiin.Muistois väkisinki tuut mun mielee, mut en silti ymmärrä miks olit nii viilee.. Mullaki on tunteet usko vaa yritin aina mun tapoja parantaa. Ihan sun vuokses kaikkeni yritin voimmä sen myöntää monta kertaa tyrin. Monet hyvät hetket yhes koetti, niit aikoja ei voi vaa takas saada. Haluisin ne nii kovasti sun kaa kokea, sen rakkauden tunteen syvällä sisällä
ku kokee rakkautta ensisilmäyksellä. Se polte valtaa mut aina uudelleen. Antaisitko vielä uuden mahdollisuuden ?
Kääsin selkäni, jälkeepäi kaduttaa.Miks menin tän kaiken pilaamaa..?En tuu koskaa saamaa sunlaistas..
Olit erilainen, kun muut.. Sen takii sait mun sydämme sulatettuu. Haluisin vaan olla sun kaa..Mä pyydän, anna mulle anteeksi. Mä tiiän et, oot saanu kärsii musta tarpeeksi. Mä pyydän, pyydän sulta anteeksi.Enkä osaa pyytää ikin sulta tarpeeksi.Mä olen minä, enkä pysty elää tälleen ku pyydän sulta anteeksi kerta toisen jälkeen. Tule lähelleni tartu viel tiukemmin kiinni, laita kätes kaulaani ja katso mua syvälle silmiin. Olis paljon asioita joita tekis mieli sanoo. Mutten pysty kertoon puoliakaan niistä ääneen kato. Ei vaan riitä sanat kuvaan tätä tunnetta mun rinnas
Ku koitan puhuu sulle, niin sä pysyt vaiti. Tää ei ole ranta viimeinen, eikä loppu ihmisen Tää on kahden juttu katkollaan. Eikä tästä historiaa saa.Kovin suurta kirjoittaa.Mut se sydämiimme painetaan. Hyvä, parempi, paras, oot parhain.Puoltakaan en sun kivustas voi tietää. Sanat kaikki vailla voimaa ilmaan jää, mut joku aamu, mä tiedän sen- sä heräät huomaamaan sinä selvisit ja kelpaat kelle vaanVoi kun tää tunne kestäis aina ikuisuuksiin. Sua rakastan niin kun vaivun illal unelmiini "Juoksen siellä viereesi suljen sut suudelmiin." En tiiä mitä ajattelin, päässä pimeni, tunteet vaan katos. Mulla oli täydellinen elämä. Mitä mä halusin lisää ? Tunnen itseni tarpeellisiseksi "rakkauden arvoiseksi",olin täydellisen mielestä täydellinen...Voiko enempää edes pyytää ? Tää oli ja toivottavasti joskus viellä on täydellistä. Amoria kaivattii, mutta se tuli jo, sitten tavattii, ja sydämeni suli jo ja tahdon sanoo, vielä parin sanasen, nimees tavailen sydän palaa ja sua vieree kaipailen. Auta mua, kasaamaa tää palapeli.. rakkauden yhtälö ja paraabeli. Tässä talossa, Näissä huoneissa on ikävällä sun nimesi. Tässä talossa, näillä muistoilla on jokaisella sun kasvosi. Minne ikinä meetki seuraan sua vaik maailman ympäri
pidän kiinni enkä päästä ikinä irti. Rakastan sua enemmän ku ketään muuta.. Haluun sulle osoittaa kuinka paljon sua rakastan... Mul vaa jäi nii paljo sulle sanottavaa, tuu takas, oot rakas. Jää jää mun luo.Tunnetko jo rakkauden. Sen tunnen hiljaisen. Kuin luodut maan voi toista rakasta Ja saada rauhan sen. Mä en kestä enempää, Kuule pyyntö tää ja sano, että jäät..? Mä rakastunut oon ja nyt haluun sut mun kainaloon. Ja mä rakastunut oon ja nyt odotan mun kohtaloo
Pyörii päässäni filmi siit/ ku hymyilet mulle, enkä nää muita ihmisii/
Mä en tarvi muit/ Mikä tää fiilis on? Aina ku nään sut/ katoo kaikki huolet jotka painaa vaa päät mun/ ja taivaalta säät sun valosta kirkastuu/ ja ku nään sun hymys ain uusiks ihastun/ ja pidän sulosena vaan ku sä kiivastut/ Haluun kokee sun kaa hetket pahat, hyvätki/ ja mitä vaa tekstaat saat takas sydämii/ Toinen toistaan kantamaan oppinut ei meistä kumpikaan. Hiutaleita märkään asfalttiin, me loppuun asti siihen uskottiin; Toiset kaatuu, me ei milloinkaan..sä olit ainut, olet aina vaan.. Onks sun ihan pakko mennä, jos kauniisti pyydän Tuu tähän viereen, ja katso mua silmiin, ootsä ihan varma et sä meet ? Kukaan ei sua tahdo niin kuin minä Kukaan ei oo sulle niin hyvä kuin minä Ja miksi kerron tämän kaiken sinulle ?Koska rakastan sinua...Sen takii sait mun sydämen sulatettuu monet kerrat oon tuntenu sen tuntee, mut sun kohdal se oli vaa nii et jalat meni alta en tuntenu maata sain kokea täydellistä rakkautta. Mut miks tän piti mennä näi ? Olit parast mitä oli mun elämäs, nyt mieli tyhjä ei mieles enää mitää.. jätkä sä kuulut mun unelmiin
ei mitäään tuu niiin painavaaa et se sinut musertaaa, toista sua ei milloinkaan. Keskellä ihmettää sen tajuu vasta jälkeenpäin. Taidat aavistaaa jo ,sen yksin täytyy jokaisen polku mennä piemeään, että pystyy elämään.
Mutta sinun takiasi lupaan yrittää...ja lupaan etten koskaan anna riidan erottaa minua sinusta..Särkynyttä sydäntään moni joutuu itkemään..Olet minun pieni enkelini, pieni tähteni.
Ilman sinua hetki tuntuu ikuisuudelta.. Sun silmäs aina mä muistan,niin yltäin murheen puistan. Tähti tais tippua taivaalt sain mitä mä hain. Vihdoinkin onnellisuus ja hymy suulle
Sen mulle teit kun sait aikaan tän tunteen mulle. Se tunne kun tuntee et joku oikeesti välittää; Haluu läheisyyttä ja haluu ain pitää lähellään
Lupaan sulle ettet tuu pettyy tulevaisuudes..En voi sua muuttaa,en muuttaa suuntaa, aina halusin vaa olla sun kaa, kun sä lähit mun sydän pysähty. Sä mun tuskaan olet aina syy..Olit oikees niin mones asiassa..Minkä sinä sille voit
Ettei hän enää sinua halua....Lupaatko ettet koskaan jätä minua yksin ? Ku katot mun silmii, voit nähdä kuinka kärsin. Jospa onkin niin, että elän vain kerran.
Sanoit että tää kestäis ikuisesti, mutta ikuisuutta ei ole olemassa.

i love u- Be my friend ?


DreamnationNäin ala-asteellaLuonut: DreamnationTiistai 22.05.2012 04:40

Tänää ihan ittekseni istuin terassilla piirtelemässä, ku oli nii nätti päivä, ni siinä lapset pääs koulusta samaan aikaan. Kuuntelin ihan ohimennen et mitä pari tyttöö, jotain 5-6-luokkalaisii, siinä puhu keskenään ku meni meiän talon ohi:

"Lauletaan"
"La la la la..."
"Ei noin!"
"Mur-mur-murhataan"
"Kaikki oppilaat"
"Iloinen, iloinen, iloinen, iloinen"
"Oon mä murhaajaaa"

Olin ihan et mitä vittuu. :'D
sä väitit että mitään en oo ilman sua

AHOVIRTA♥ ..Luonut: AHOVIRTAPerjantai 04.11.2011 20:34

sinä vain voit kaipuuni täyttää.

ctrl_alteeei vittuLuonut: ctrl_altTorstai 27.10.2011 04:54

vitu pöndet :DDDDDDDDDDD

`Sannnis...Luonut: `SannnisTorstai 06.10.2011 20:39

Pictures of you
Pictures of me
Hung up on your wall for the world to see.

Pictures of you
Pictures of me
Remind us all of what we used to be.

« Uudemmat -