IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
27.6.2005
Tilastot
Käyntejä: 1538 (1.7.2008 alkaen)
Koko
47 jäsentä
Tyttöjä: 29 (62 %)
Poikia: 18 (38 %)
Keski-ikä
29,6 vuotta
Otos: 25 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,7 vuotta

Jäsenet (47)

KuroMetelimestariDatuaraTurpasaunaFinstergothAsulaIstarAneAchugosviliJay`srolemodeliwasinvietnamArmonRuttanasaikobetty-boobsollenkeli
« Uudemmat - Vanhemmat »

ErQMissä feminiininen Mr Gay Finland?Luonut: ErQMaanantai 30.06.2014 22:28Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksiin huomiota kiinnittävän Pride-viikon eräs suurimmista kohokohdista oli vuoden Mr Gay Finlandin valitseminen torstaina. Kilpailussa etsitään komeinta ja fiksuinta miestä edustajaksi ja esimerkiksi seksuaalivähemmistöille. Voittajaksi valittiin 29-vuotias Peter Linden Turusta. Nähdessäni tuoreen Mr Gayn kireissä uimahousuissa öljyttyine vatsalihaksineen meinasi tulla purjo.

Mr Gay Finland on kuten mikä tahansa muu missikisa (Mr Finland, Miss Finland) – pinnallisuudessaan kuvottava. Finalistien persoonallisuus jätetään taka-alalle vatsalihasten ja vauvaöljyn noustessa etusijalle. Vaikka kisaan kerrotaan haettavan komean lisäksi myös fiksua homomiestä, mukaan finaaleihin on päässyt myös vähemmän älykkyydellään loistaneita Big Brother -tyrkkyjä, kuten Niko Saarinen (finalistina 2012) ja Ragnar Orav (finalistina 2013).Ennen kaikkea kisan etovuus on siinä, että sen mieskuva on yksitoikkoinen. Mikä kaikkia viittä valittua Mr Gay Finlandia yhdistää? He ovat kaikki ainakin kohtuullisen maskuliinisia. Mitä yhteistä on kaikilla finalisteilla? Vaikka joukossa on myös ääristereotypiahomppeleita, yhtäkään heistä ei voi sanoa feminiiniseksi tai kauniin androgyyniseksi.


Mr Gay Worldin satoa: Tekorusketettuja ja revittyjä vartaloita.

Tuntuu vähintäänkin kummalliselta, että seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuutta korostavan Pride-juhlaviikon päätapahtumassa hyväksynnän saa vuodesta toiseen vain perinteisin miesmalli – öljytty, lyhyttukkainen lihaskimppu. Samoin ainuttakaaan feminiinistä/androgyynistä finalistia ei voi myöskään maailmanlaajuisella tasolla kisattavassa Mr Gay World -sarjassa nähdä.

Seksuaalivähemmistöjen keskuudessa elää jatkuva vastakkainasettelu maskuliinisuuden ja feminiinisyyden välillä. Osa homoseksuaaleista miehistä on maskuliinisempia, ja naisellisuus mielletään usein epämiellyttäväksi stereotypiaksi. Toisille sukupuolettomuus tai naisellisiksi mielletyt piirteet ovat kauneusihanne. Osa tuntee vetoa vain maskuliinisiin tai feminiinisiin miehiin. Lisäksi valitettavan paljon tapaa kliseisiä käsilaukkuhomoja, jotka luulevat lyhyen tukkansa takia olevansa tavallisen poikamaisia eivätkä stereotyyppisia. Lesbojen keskuudessa elää samanlainen asetelma – femmet eivät olleet aina suosituimpia ilmestyksiä rekkalesbojen piireissä, eivätkä aina vieläkään ole. Sofi Oksanen on kuvannut romaanissaan Baby Jane (2005) 90-luvun homokulttuuria naisellisen lesbon näkökulmasta – aina ei ole ollut mukavaa.


Olisiko kuvankaunis Frank Wolfina tunnettu Francis Lapointe (1993-2013) pärjännyt maskuliinisuutta korostavissa Mr Gay -kilpailuissa?

Itse voinen sanoa olevani ulkonäöltäni androgyyninen tai feminiinen, ja voin vakuuttaa: kyllä, paskaa sataa ajoittain niskaan ei vain ahdasmielisiltä heteroilta, vaan myös seksuaalivähemmistöjen suunnalta. Samaa olen kuullut myös muilta androgyynisiltä homo- ja bimiehiltä.

Aikoinaan eräs valituksi tullut Mr Gay totesi, että jopa Valko-Venäjällä järjestettiin ensimmäiset komeinta homoa etsivät kilpailut ennen Suomea . Haastattelu antoi ymmärtää, että Mr Gay -kisan saapuminen maahamme olisi edistystä. En menisi sanomaan edistykseksi sitä, että yhtä ainoaa kauneuskäsitystä tarjotaan ainoana oikeana.Jotain positiivista voidaan kuitenkin nähdä naisten versiossa: Miss Gay -kilpailussa. Finalistit ovat edustaneet kumpanakin vuonna koko lesboskeneä kaikessa kauniissa kirjossaan. Toivottavasti tulevaisuuden komeimmaksi homomieheksi kelpaisi myös muukin kuin revitty kiiltokuvapoika. Meitä seksuaalivähemmistöihin kuuluvia on moneen junaan – eikö myös perinteistä poikkeaville kauneuskäsityksille voisi antaa sijaa?

// blogistani http://erkkipekka.blogspot.fi/2014/06/missa-feminiinen-mr-gay-finland.html
Tyttömäinen vai poikamainen? Kopioi itsellesi
Poikamainen puolesi:
[1] Rakastat huppareita
[2] Rakastat farkkuja
[ ] Koirat ovat parempia kuin kissat
[3] Olet vahingoniloinen
[4] Olet pelannut poikien kanssa samassa joukkueessa
[5] Shoppailu on kidutusta
[6] Inhoat surullisia elokuvia
[ ] Omistat Xboxin
[7] Olet leikkinyt pienenä leluautoilla
[ ] Olet halunnut olla palomies
[8] Sinulla on DS, PS2/ PS3 tai Sega.
[ ] Sinulla on ollut pakkomielle Power Rangeseihin
[9] Katsot urheilua TV:stä
[ ] Pyydät isältäsi neuvoja
[10] Haluaisit omistaa satoja baseball-lippiksia
[] Tykkäät käydä jalkapallopeleissä
[] Olet kerännyt/keräät baseball kortteja
[11] Roikkuvat farkut ovat makeita
[ ] On outoa pitää pyjamabileitä
[12] Vihreä, musta, punainen, sininen tai hopea on yksi lempiväreistäsi
[13] Sinusta on hauska tehdä hulluja juttuja välittämättä mitä muut ihmiset ajattelevat
[ ] Urheilu on hauskaa
[14] Puhut ruoka suussa
[15] Käytät boksereita
[16] Rakastat moottoripyöriä
Total: 16
Tyttömäinen puolesi:
[1] Käytät huulikiiltoa
[2] Rakastat shoppailua
[3] Käytät eyelineria
[] Sinulla on sama paita useana erivärinä
[] Pukeudut pinkkiin
[4] Pyydät äidiltäsi neuvoja
[] Mielestäsi cheerleading on urheilua
[] Inhoat pukeutua mustaan
[5] Tykkäät hengailla ostareilla/kauppakeskuksissa
[] Tykkäät käydä manikyyreiisä/pedikyyreissä
[6] Tykkäät pitää koruja
[] Hameet ovat suuri osa garderobiasi
[] Shoppailu on yksi lempiharrastuksistasi
[] Et pidä Star Wars-elokuvasta
[] Olet harrastanut cheerleadingia, telinevoimistelua tai tanssia
[7] Sinulla menee noin tunti käydä suihkussa, pukeutua, meikata ja valita asusteet
[8] Naurat paljon
[] Sinulla on enemmän kuin 10 paria kenkiä
[9] Välität ulkonäöstäsi
[] Pukeudut aina mekkoon kun siihen on mahdollisuus
[] Käytät hajuvesiä
[10] Leikit pienenä nukeilla
[11] Tykkäät meikata toisia ihmisiä
[12] Tykkäät ottaa itsestäsi kameralla kuvia kun sinulla on tylsää.
[13] Pelkäät ötököitä
Total: 13

SylvanaVampire[Ei aihetta]Luonut: SylvanaVampireLauantai 17.11.2012 20:20

iwasinvietnamtää on iso juttuLuonut: iwasinvietnamPerjantai 05.03.2010 20:29

http://www.alphagalileo.org/Organisations/ViewItem.aspx?OrganisationId=243&ItemId=63737&CultureCode=en

“We were surprised by the results,” says Treier, “We expected the mice to stop producing oocytes, but what happened was much more dramatic: somatic cells which support the developing egg took on the characteristics of the cells which usually support developing sperm, and the gender-specific hormone-producing cells also switched from a female to a male cell type.”

Gender[Ei aihetta]Luonut: GenderKeskiviikko 09.09.2009 22:34

Vaikka viimeaikaisista kuvista ei ehkä uskoisi, siitä on aikaa kun olen viimeksi käyttänyt mekkoa/hametta näin usein näin lyhyen ajan sisään.

Hankkikaa päänsärky jos haluatte : )

-MedusA-"SINÄ OLET ANDROGYYNI"Luonut: -MedusA-Tiistai 04.08.2009 07:58

"Sinussa on paljon sekä feminiinistä naista että maskuliinista miestä - vielä enemmän naista kuin miestä. Sinulla on hyvin paljon naisellisia persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä, mutta sinussa on myös paljon miehekkyyttä."

p.s. kerrankin hauska testi : )
Sinussa on paljon sekä feminiinistä naista että maskuliinista miestä - vielä enemmän miestä kuin naista. Sinulla on paljon sekä miehekkäitä että naisellisia persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä.

Olet sukupuolisesti harmoninen. Mieheytesi ja naiseutesi ovat tasapainossa keskenään, eikä kumpikaan puolesi hallitse persoonaasi toisen kustannuksella. Olet sukupuolen suhteen itsevarma.

Olet sukupuolishoppailija! Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon, sukupuoliroolit ja odotukset - kriittisestikin. Et välitä näihin odotuksiin vastaamisesta, vaan teet mitä haluat ja käyttäydyt sukupuolivapaasti. Sinusta on luontevaa toteuttaa itseäsi sekä miehisten ja naisellisten puoliesi kautta. Haluatkin toteuttaa itseäsi sukupuolisesti, koska sinua kiinnostaa ja innostaa sukupuolisuus, itsessäsi ja toisissa. Olet hyvin sukupuolinen, sukupuolisempi kuin ihmiset yleensä - sukupuolesta innostunut sukupuolikokeilija ja seikkailija.

Viihdyt sukupuolessasi - niissä kaikissa. Sinua kiinnostaa ja innostaa sukupuolisuus, itsessäsi ja toisissa ihmisissä. Voit olla jopa sukupuolimaaninen tai yliherkistynyt sukupuolelle.

http://www.transtukipiste.fi/pelit/
huomen pitäis mennä leikauttaa hiukset ;o
alan kuitenki näyttää ihan pojalta.
OMG
ja mulla on kuumettaki -.-
väsyttää kokoajan ja toooooosi huono olo eli mua ei näy varmaan huomenakaan vielä koulus...
toivottavasti oon ees perjantaiks tervehtyny...
äää tuun tääl himas kyl niin hulluks että oksat pois.
ei oo mitää tekemmistä ja tänääki nukuin kahtee asti.
oon lol.
« Uudemmat - Vanhemmat »