IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kirjallisuus ja lehdet
Perustettu
3.7.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 496 (1.7.2008 alkaen)
Koko
21 jäsentä
Tyttöjä: 5 (24 %)
Poikia: 16 (76 %)
Keski-ikä
33,0 vuotta
Otos: 16 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,7 vuotta
Ylläpitäjä
Kalba

Jäsenet (21)

SapfoneniduJoz84XmiesVirenquekismacskaMyrrysmetamorfoosisemilyNukrametrruttoPulttikristusharhamasmirkKalbaviherkasvi
« Uudemmat - Vanhemmat »
Olen kääntänyt irlantilaisen dokumenttielokuvan The End of Nations suomeksi. The End of Nations käsittelee pääasiassa Euroopan unionia ja Lissabonin sopimusta, eli EU:n perustuslakia, sekä sitä, miten Lissabonin sopimus muuttaa Euroopan unionin liittovaltioksi. Dokumentissa käydään läpi EU:n seurauksia muun muassa rikoslakiin ja maahanmuuttoon, sekä jatkuvasti syventyvän integraation lopullista merkitystä. Elokuva sisältää haastatteluja europarlamentaarikoilta sekä EU-oikeuden tutkijoilta, ja siinä selitetään ansiokkaasti muun muassa mitä Euroopan komissio tekee, ja miten ns. "kvalifioitu määräenemmistöäänestys" toimii. Elokuvassa sivutaan myös randomilla Uutta maailmanjärjestystä ja siinä käsitellään sitä, miten monet EU:n perinteisistä jäsenvaltioista ovat entisiä suurvaltoja, ja miten suurvaltaunelma elää Euroopassa. Elokuvassa on luonnollisesti omat puutteensa, mutta suosittelen sitä erittäin lämpimästi kaikille, jotka ovat kiinnostuneet EU:sta, Lissabonin sopimuksesta tai maailman nykyisestä tilasta, riippumatta suhtautumisesta EU:hun.

Tekstitetty elokuva on nähtävissä YouTubessa, ja siitä löytyy myös torrent The Pirate Bay'stä. Elokuva on jaossa täysin laillisesti ja tekijöiden luvan kanssa, ja sitä saa polttaa DVD:lle, näyttää ja levittää edelleen ilman mitään ongelmia.

Linkit elokuvan YouTube-versioon ja lisätietoja elokuvasta:
http://keronen.blogspot.com/2009/05/end-of-nations-suomeksi-kaannetty.html

Elokuvan torrent-tiedosto:
http://thepiratebay.org/torrent/4917600/The_End_of_Nations_%5BFIN-SUB%5D.avi
Tulipa tässä saatua valmiiksi tekstitykset tähän aivan uskomattomaan Robert Anton Wilsonin ajatuksia esittelevään dokumenttiin. Tekstitykset ovat englanniksi, halusin tehdä ne koska Wilsonin puhe on paikoin aika epäselvää kuunneltavaa, ja tekstitykset helpottavat ymmärrystä.

Suomenkieliset tekstit ovat myös tulossa, joten jos ei englanti oikein taitu, niin niitäkin voi odottaa. Suosittelen kuitenkin kaikille jo nyt, koska tää dokkari nyt vaan on mahtava - jokaisen ihmisen pitäis nähdä se, useita kertoja. Aika moni on ilmassu kokeneensa merkittäviä muutoksia olossaan Maybe Logicin jälkeen.

Hehkutinko tarpeeksi? Kato. Et kadu, ja rahat takaisin jos et kadu.
http://www.overstream.net/view.php?oid=m2t1n5initn1

ps. mahdollisia tekstitysvirheitä voi ilmottaa mulle ni korjaan.
« Uudemmat - Vanhemmat »