IRC-Galleria

[Iiko

[Iiko

I want to paint the town with you and tickle you until you scream.

Con~ con~ Aacon~~Sunnuntai 10.07.2011 20:14

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiii conifiilis alkaa kohota asteikolla nelosesta kymppiin jonnekin kasipuolikkaaseen asti. Jänksättää kun tietää että tulee törmäämään väkiselläkin tuttuihin ihmisiin ja coni on täynnä hulinaa ja myyntipöytiä täynnä kaikkea mukavaa *w*

...Unohtamatta että onhan siellä conissa sitä ohjelmaakin. No jaa, sinne varmaan suuntaan sitten kun tylsyys iskee. Tosin cossideitti, cossikisat, bimbopaneeli ja kissankorvapaja (kyllä. Haluan kissankorvat.) olis aika must paikkoja o3o Ai niin ja sunnuntaina pitää mennä nauramaan yaoipaneeliin niille kiimaisille fanitytöille jotka vaatii lavalle yleisöstä jotain ihkua melkein-fanserviceä. Oi sitä tunnelmaa.

Laiskana cossaajana olen liikkeellä, tunnustan. Yksikään hahmo ei ole oikeasta animesta. Damn I'm so ernu ja silleen. *facepalm* Perjantaina ajattelin kiskoa ylle pelottavan mafioson asenteen ja uhkailla ihmisiä eeppisesti tuplasuklaa-Magnumilla. Jos sellaisia aseita sattuu siinä lähellä kaupoissa olemaan o.o Kaksi vikaa päivää menee Pokémon-tyylisessä cossissa, lauantaina turkoosia ja mustaa, sunnuntaina luultavammin mustaa punaisella somistettuna :D Reisiherua luvassa. Derp.

Eikä saa tulla raiskaamaan ellei ole tuntenut mua vähintään kolmea kuukautta. Muuten poraan takaisin.

Aaaatsivengaa PIAN <3333

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.