IRC-Galleria

[PirPanA82]

[PirPanA82]

Nyt on sielu ja paska sekasi c(:

Saska <3Lauantai 28.03.2009 09:43

Saska leikattiin Seinäjoella torstaina 26.3 ja nyt näyttää jo paljo paremmalta!!!! Ja kunhan tämä väsymys on ohi niin osaa taas nauttia kunnolla...
Ooo koo, me mentiin Seinäjoelle keskiviikkona ja lähettiin kotoa yhen maissa ja oltiin perilllä illalla klo 20!!!! Joo-o, en mä mikään körryyttäjä-tientukko-sunnuntai ajelija oo, mut auto piiputti 4 kertaa ja keskellä ei mitään yritin laittaa sitä kuntoon ja loppujen lopuksi päästiin perille. Hotelli oli ihan ok, respa-poika oli TOSI TOSI KOMEA (anteexi kuikka) ja keskiviikko iltana siellä joikas joku paikallinen suuri nimi ja kaikki kuulu meijän huoneeseen ku huone oli baarin yläpuolella, torstai aamuna vietiin Saska eläinklinikalle ja päivän hemmottelin ittiä kaupungilla shoppaillen. Torstai iltana hotellille tuli TAIKAKUU laulaa, ja kaikki kuulu taas huoneeseen mut ois ollu kiva kattoakki eikä vaan kuunnella mut ei voinu lähtä huoneesta mihinkään ku Saska oli kipee ja huusi kurkku suorana ja naapurit kävi valittaa ja olivat sanoneet respaan et koira on jätetty heitteille ja lähetty tanssii ja juomaan mut kyllä meijän huoneesta jokainen valittaja lähti hiljasena ku näkivät ettei ollu kyse heitteille jätöstä ja missä kunnossa koira oli ja miksi huusi mut silti alko vituttaa et tullaan märisee oven taakse ja respasta aijottiin sanoa "naapureille" ettei tarvi huolestua ja miksi koira käyttäytyy niin!!! No loppu hyvin, kaikki hyvin ja kotimatka meni huomattavasti paremmin!!
Nyt vaan odotellaan et Saska toipuu kunnolla ja pystyy olemaan mun mukana ja ei tarvi olla enää kipeä eikä joka toinen päivä käyä lääkärisssä!! On sillä jo nyt paljon pirteämmät silmät ja se vähänen mitä se liikkuu, on paremman näköstä. Hyvältä näyttää, hitto vie =)

P.S: Essi voi sitte ihan ite kattoo et Saska makaa taas ihan paikallaan!!!!

P.P.S: Saskassa alkaa taas näkyy yli-vilkkaan, ADHD-koiran "oireet".... =(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.