IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 02.09.2008 11:46

Ompa hassu tunne ko tulee koulusta ja tekee mieli vaan pomppia tai juosta kotia ko on niin hyva mieli :)) hihihhii

Tannaa oli huippu paiva. Ihan sairaita tunteja. Kuviksen tunti oli jotaki iiihan ihimetta. Meijan ope on sellanen nuori jolla on hirvee auktoriteettivaje, se yrittaa olla vanhempi ku onkaan ja on tosi virallinen koko ajan. Tanaan oli kuitenki tosi vapautunu fiilis.

Alkutunnista Terrance taas vaihteeks heitti jotain alytonta lappaa mulle ja en tiia mita tapahtu, mutta jotenki vaan pimahdin ja just silla hetkella ku muu luokka hiljeni kivahdin vaha liika kovaan aaneen sille "your such a dumm kid!" En tiia yhtaan mista se tuli, oli parin sekunnin hiljasuus ja kaikki vaan tuijotti mua ja sanoin ooops 8D
Ope oli vaan, etta that wasnt really nice to say.. Sitte se repeski nauramaan mulle ja koko luokka alko hekottaa ja mun sanontaa viljeltiin lopputunti..

Sen jalkeen kaikki oliki sellasessa reps reps olotilassa ja kun osa porukasta oli myohassa tunnilta ja ne koputti oveen (siina ovessa on vaan sellanen pieni ikkuna mista nakee sisalle luokkaan) joku valopaa huusi, etta mennaan piiloon ja kaikki syoksy pulpettien alle ja opeki meni oven taakse kyykkyyn. Lopulta ne kuitenki tuli sisalle luokkaan ja meinas kompastua lattialla kihittelevaan opettajaan. Siina vaiheessa tunnille tulevien oppilaitten ilmeet oli vaan wtf is happening here o__O

Nojoo vaha viihdyttavampaa ku normikuviksen tunnit.
Ope aina haukkuu meijat ku ei kuulemma teha mitaan ja pitaa meille tuntien aluks jotain moraalisaarnoja, tanaan tunnin lopuksi se totes vaan etta " you worked so well today, im so proud of you guys"
Oom alright then :'D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.