IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 02.09.2008 12:02

Ja btw meika on opetellu olemaan biaaatch.
Musta on tulossa hyva siina.

Eilen kavin yhella tanssitunnilla missa olin viimeviikolla kattomassa. Ja minka jalkeen kirjotin hirveen paasauksen siita kuinka paska taso taalla on.
No eilen sitte menin sille tunnille, tein kaikkia muitten mukana, mutta en pystyny paljoakaan tekemaan ku ne on harjotellu monia biiseja jo maaliskuusta. Ainut tanssi minka takia lahinna menin sinne oli theatrical mita ne alotti viimeviikolla. Tiesin, etta ne harjottelee sita suurimman osan tunnista.
No tuli sen tanssin vuoro ja ope sano, etta nyt voitki varmaan sitte istua ja kattoa. Mita heleee?! Ooo eiku haluaisin ihan teha tassaki mukana. "No tytot ei viela osaa tata ja en halua, etta ne menee enempi sekasi" Mita vittua?!
Joo istuimpa ja katoin sita ehka viis minuuttia. Ees ope ei muistanu kaikkia askeleita mita ne teki viimeviikolla ja mun teki mieli nousta seisomaan, kaskia se istumaan ja nayttaa, etta hei nain se menee. Daa viimeks vaan katoin teita ja muistasin unissanikin naa teijan paska v-askeleet o_____O Joo istumpa tassa sitte enka "sekota" teita enempaa.

Tulin ihan alyttoman pahalle tuulelle, kavin soittaan danielille etta tulukaapa hakemaan mut taalta. Kavelin ulos kesken tunnin sanomatta mitaan ja mika parasta: jatin maksamatta.
Pyh minahan en tammosesta pelleilysta kymmenta dollaria pulita.
Joo kiitti mulle riitti.


Biaaatch 8))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.