IRC-Galleria

Neuvolalääkäri 4kkTorstai 26.03.2009 15:16

Paino: 7940g (16.3 oli 8040g)
Pituus: 68cm (16.3 oli 67.4cm)
Pipa 42.7cm

Kirjotti neukkukorttiin:

Jäntevä tyytyväinen poika. Pulauttelua. ALMIRON ja soseet käytössä. Paino laskusuunnassa. Kontrolli TYKSin ohjeen mukaan.

Toi lekuri sano että on 2 hoitolinjaa tässä, eli joko se on maitoallergia tai refluksitauti. Jos ei maito tehoo niin se on refluksitauti, jolloin Onni siirtyy lasten ja nuortenpolin hoidettavaksi, koska lastenlääkäri sitten määrää lääkityksen.

Seuraavassa neuvolassa kun katsotaan paino niin jos se on laskenut tai ei noussut niinku pitää niin suoraan lasten ja nuortenpolille, koska sitten se on jo vakavaa kun paino tippuu.

Jos Onni ei olis alottanut soseita jo alle 3kk iässä niin pulauttelun takia paino olisi tippunut rutkasti, tätä mieltä oli lääkäri ja itekki tiiän sen.

Onni vierasti vähän lääkäriä ja itki hirmusti.. rauhottui heti kun äitin syliin tuli. Kaikki oli muuten Onnilla kunnossa =)


Mentii Onnin kanssa klo 10:ksi peissiin, Onni oli siellä lastenhoitajan hoivissa ja tosi kiltti oli ollu =)


Bussipysäkillä tutustuin yhteen naiseen jolla 9v poika ja samassa koulussa vielä ku Lari (ja Lari vielä sattu tuntemaanki sen ku kotona kysyin), vaihettii sit numeroita ja meinattii et kahvitellaa joskus =) Seki muuttanu syyskuussa tänne ja sano ettei oikee tunne ketää. Olipa kiva saada uusi ystävä =)


Neuvolassa on sellane et sinne saa viiä vaatteita ja muut ottaa ja itekki ottaa jos jotai löytyy ni siel oli mietsisti Larin kokosii h&m vaatteita ni tottahan tämä mamma hamstras sieltä eikä tartte ostaa uusii hetkee =) Hyvällä omallatunnolla otin ku vein itse viimeks pussillisen lasten pienii vaattei sinne =)


Että tällästä tälle aamulle =) Iltasella työporukan kanssa syömään =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.