IRC-Galleria

{Nunu}

{Nunu}

Laura ♥ Markus

hauskaa vappua vaan teillekki!Perjantai 01.05.2009 01:24

vittu kiva...
kaikki on kukkuloilla bilettämäs ja mä oon perjaattees kotona tai "töissä"
olis huvittanu aivan saatanasti sinne mennä, mutta ei...
lievä vitutus, eikä nii kovin lieväkää... -.-
olisin nähny kavereita ja pitäny niitten kans hauskaa ja vielä ku yks laitto viestiäki että tuunko kylille ja toinen sitte soittaaki vielä... että jee tosi kiva!

ja olisin vähä kattonu sen yhden perään ku se on kummiski aivan kännis sielä eikä sitte tiedä että mitä se saa päähänsä tehdä, mutta luotan siihen että se on kunnolla ja tottakai se osaa ittestään huolta pitää :) se on kunnon ihminen :))

voi oottakaa ku oon riparin käyny nii sitte jätkät biletetään ja muijat kans ;) juhannuksena on kunnon bileet, apulanta ja kaikki ;D Ja nyt täs ensviikon perjantaina taas Megabileet \,,/ jeejee ;p silloonki pidetään bileet hei ;))
ja se on ainaki sata varmaa että ens vappuna minä JUHLIN enkä pode vitutusta missään kotona...

nyt jos oikeesti saisin jonkun toivomuksen niin se olis semmoonen että olisin kavereitten kans kukkuloilla pitämäs hauskaa ja nauttimas vapusta ja kesän avaijaisista, koska tuola pihalla on aivan mahtava ilma :)

mutta pitäkää ny vittu hauskaa sielä munki pualesta, ku mä kärsin täälä aivan saatanasti, ei tästä olis ku 8km polkaasta kukkuloille niin se olis sitte siinä ja kyytinki saisin, mutta en voi vaan ny lähtiä että sillä lailla, mut on "sidottu" tänne...

mutta joo jos lopettaisin tän angstin! kirjoottelen varmaan enemmänki angsti tekstejä jos rupee oikee vituttamaan. mua ei vituttais näin paljon jos vaan tietääsin yhden asian tai jos yks juttu olis menny toisin, mutta kun ei menny ja en tiedä sitä asiaa niii oon enemmän huolissani/paniikis... ei voi mitään.

Hauskaa Vappua hei niille jotka sitä viettää ja kaikille muillekki! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.