IRC-Galleria

Kuulumiset.Keskiviikko 07.04.2010 22:41

Pääsiäinen meni oikeen kivasti. Tosi paljon tuli syötyä, tuntui että koko aika oli jotain suussa. Ei ehtiny maha tyhjetä, kun taas oli jo uudet safkat suussa :-D J:n isä teki taas perinteisen pitkän perjantain päivällisen, se ruoka oli täydellistä. Harmi ettei noi kokkauslahjat ole periytyny J:lle, tai ainakaan se ei ole tän kahdeksan vuoden aikana niitä taitoja mulle esitelly. (esimerkkinä makaronisalaatti ;-D) Sitten lauantain vietin anopin ja J:n siskon kanssa aikaa, kun J oli baarissa. Loppu pääsiäinen vietettiinkinki mun vanhempien ja mummon kanssa :-)

Eilen olin neuvolassa. Kaikki oli hyvin! Paino on vielä miinuksella 1,5 kiloa. :-) Eli ei ollu kauheesti tullu painoa, vaikka koko pääsiäisen pitikin safkata :-D

Töissä on aika samanlaista. Enää onneks 2 viikkoa tossa ryhmässä ja pääsen sitten takaisin sinne pienten ryhmään. Paljon raskaampaa siellä on kun monta vaippaikästä ja koko aika saa juosta taaperoitten perässä, mutta se henkilökunta siellä on aivan ihanaa! :-)

Mulla tuli eilen taas tosi oksettava olo. Naapurin täti vissiin teki kaalikeittoa/-laatikkoa tms, koska koko rappu haisi kaalille. Yökkäilin koko rapun matkan, sitten helpotti kun pääsi kotiin :-D Monesti tulee kyllä tosi oksettava olo jostain tietyistä ruuista.

Kaikin puolin siis kuuluu hyvää. Olishan se kivaa jos tuo kullanmuru kotiutuis huomenna, niinku moni muu. Mutta ei sinne heinäkuuhun enää kauheen pitkä ole. Sitä odotellessa! :-D

EHKÄ perjantaina tiedossa jotain uutta, mutta siitä sitten lisää myöhemmin... ;-)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.