IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 16.07.2009 21:05

Etkö mielestäsi riitä työnantajallesi? Tuntuuko, etteikö ponnistelujasi palkita uurastuksestasi huolimatta? Siinä tapauksessa seuraavat ohjeet ovat sinulle, joka mietit miten saavuttaisit työpaikkasi kunnioituksen!

Aloita juomalla pullollinen kuohuviiniä yksin ja tehosta sitä illan mittaan muutamalla siiderillä. Lähde körryttelemään bussilla kohti tuntemattomia seutuja, mieluiten niin, että samaan kyytiin osuu saksalainen voitokas jalkapallojoukkuea, joka kuuluttaa sangen kovaäänisesti illan onnistumista reippaalla yhteislaululla (=jatkuvalla huudolla). Lisäpisteitä saat jos samassa kyydissä on myös vain aavistuksen hiljaisempi kenialainen jalkapallojoukkue sekä luonnollisesti myös pienen kaupungin verran muita kanssamatkustajia eikä muutaman minuutin kuluttua ilmaa ole enää tarpeeksi hengitettäväksi kaikille, ikkunat alkavat hitaasti huurustua ja ihmisten otsalle kohota sinne tänne vipeltäviä hikipisaroita. Boonuksen voi ansaita myös, jos yksi näistä jalkapalloilijoistasi astuu vain sandaalilla verhotulle jalallesi ja sijoittaa painonsa nimenomaan pikkuvarpaan päälle. Päästyäsi perille kaukaiseen taloon vietä siellä aikaa vain hetki ja palaa sitten pisteeseen A eli kaupunkiin, josta sinun ei olisi alunperinkään pitänyt poistua. Jatka seurueen kanssa veneen näköiseen baariin ja vietä liian epämääräinen ja hämmentävä ilta, jonka aikana hurjistunut tanssija steppaa juuri samaisen pikkuvarpaasi ylitse, joka joutui jo aiemmin väkivallan kohteeksi.

Seuraavana aamuna saavuta töihin aavistuksen myöhässä ja krapulaisena (et voi kävellä kunnolla tuhoutuneen varpaasi takia). Kuljet pitkin käytäviä aivokuolleena, et ymmärrä ruotsista edes normaaleja sanoja, etkä kyllä liioin suomestakaan. Päätät kuitenkin ryhdistäytyä ja tehdä tänään mahdollisimman huolellista jälkeä. Suunnitelma näyttää kuitenkin pettävän. Olet siivonnut normaalilla etananvauhdillasi muutaman huoneen, kunnes pomon ääni kauntautuu vaativana käytävältä: "Hana! Hana! Kom här!" Kohotat katseesi kuuraamastasi vessanpöntöstä ja siirryt pelosta vapisten käytävälle. Tällä kertaa turhaan. Pomo halusikin vain kiitellä huolellisesta työstä ja täydellisesti siivotusta huoneesta. Katsot häntä epäuskoisena, mutta kohdatessasi esimiehesi hymyilevät kasvot sinun täytyy viimein uskoa se. Juhuuuuuuuu!!!! Et olekaan epäonnistunut sekä ihmisenä että myös viivoojana, vaan sinussa on edelleen kehityskelpoista potentiaalia!

ps: Tarinan opetus ei liity alkoholiin.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.