IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 23.07.2009 22:50

Hetken mietiskelyn jälkeen saatoin keksiä joitain ratkaisun avaimia siihen, miksei kurkkuni ole vieläkään yhteistyökykyinen eikä muukaan habitus kovin hääppöinen:

* Remonttireiska-Ruuska haisteli vierailunsa aikana asuntomme seiniä ja heitti ilmoille villin epäilyn, että olisimme saaneet homeesta uuden alivuokralaisen. Olimmekin jo aiemmin ihmetelleet miksi suihkuverho näyttää mädäntyneeltä ja mitähän kummaa töhnää kaakeleiden välistä pilkistää. Mokomat itiöt osaavat sitten väsyttää ja hävittää äänen kuulumattomiin.

* Tänäänkin siivouslistalla oli liuta tupakankäryisiä huoneita, joihin ilmeisen fiksu suunnittelija oli keksinyt laitattaa myös aina yhtä raikkaat kokolattiamatot. Jo vain ääni kirkastuu tupakantumppeja yhteen kerätessä! (Ainoa mieluisa puoli kyseisissä huoneissa boheemin yleisilmeen lisäksi on se, että vaikka niiden asukkaat viettävät yleensä suht railakasta elämää (tämän voi päätellä usein löytyvistä drinkkilaseista, viinipulloista ja kondomeista) he ovat useimmiten myös keskivertoa avokätisempiä tipin suhteen. Tänäänkin olen rikastunut lähes 20 kruunun verran!)

* Täällä sataa aina. Eikös Göteborgin pitäisi olla Ruotsin aurinkoisin kaupunki? Huono yhdistelmä sateisuuteen on myös sateenvarjon puute. Joka päiväinen kastuminen sekä töihin meno/ tulomatkalla ei luultavasti ainakaan edistä parantumista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.