IRC-Galleria

Göteborg numeroina:Perjantai 07.08.2009 00:17

4 Kerros, jonka huoneita siivoan ehdottomasti useimmiten.
5 Kerros, jossa siivoan myös kohtuullisen toistuvasti. Harmi kyllä siellä majailee lisäkseni myös suurin osa talon vauvankakasta.
17 avresaennätys yhtä päivää kohden. (=Siivottavien huoneiden määrä, joista on jo vieras lähtenyt, eli ne täytyy kuurata perusteellisesti lattiasta kattoon. Tai siis pitäisi, mutta me siivoojat satumme olemaan joskus vähän luovia..)
20 Diamond Dogs`sin narikkamaksu.
21:20 Mitkä iltamenot, kun tv:stä tulee biseksuaali Tila Teguilan (kuka??) parinetsitäohjelma! Ohjelman loppuminen aiheutti minussa ja kämppiksessäni suurta surua, mutta onneksi yksi Tilan ehdokkaista päätti perustaa oman tosi tv:n, ja nyt voimme kokoontua yhdessä seuraamaan kuinka italialaispoika Domenico metsästää itselleen unelmiensa naista! (Kyllä, on meillä ihan oikeastikin elämä.)
29.95 Täydellisten, ripsakan rapeiden omenakanelimyslien hinta per paketti! Miten selvien Suomessa ilman tätä täydellistä makunautintoa?
Huone 835 Ystävämme herra röyhelöhameen legendaarinen dildolinnake.
25 kruunua, yhden siiderin hinta jobbareiden kantakapakka Deja Vu´ssa.
747 (Kentin biisi) Numerosarja aiheuttaa P:ssä lievää hysteriaa, ottaa esim. valokuvan huoneen ovesta tai auton rekisterikilvestä ja hihittelee epämääräisesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.