IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.08.2009 19:32

Olisittepa nähneet, kuinka väsyneen matkaajan ilme kirkastui huomattuani lentokentällä pitkän rivin nettipäätteitä!

Visa Electronini ei käynyt lentokenttäbussiin, joten reppana kuski joutui odottamaan pitkähköä lipun metsästys matkaani närkästynyt turistijoukko takapenkillään. Landsvetter Airportilla olin aluksi hieman hukassa, mutta paikannettua bussijonosta löytämäni jo keski-iän ylittäneen suomalaisen mieskaksikon, liityin heidän seuraansa keskustelemaan ruotsin valuuttakurssista ja löysin siinä sivussa tieni portin oikealle puolelle.

Oli mukava nähdä lähes koko porukka koossa eilisiltana, vaikka putosimme P:n kanssa kyydistä suhteellisen varhaisessa vaiheessa. Huoneesta löytynyt tupakka ei saanut sitkeästä mainonnastamme huolimatta uutta kotia, ei vaikka teimme pahvista ja mopista ikkunasta roikutettavan kyltin ja viritimme pöytälampusta hienon valonheittimen. Sängyllä lepäävän dildon todellisen omistajan henkilöllisyys ei valitettavasti koskaan selvinnyt viattomille ulkopuolisille.

Seikkailuni taitaa saada tänään päätkösensä, Bobo on virallisesti poistunut Brodins Boulevardilta. Jos ihmisillä on ensi viikolla aikaa, jaan mielelläni audiensseja halukkaille :)



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.