IRC-Galleria

Korpieläjän kulttuuripäivät.Sunnuntai 25.10.2009 16:57

Viikonloppu oli kultturellisesti niin hämmentävä ja täyttävä, etten kykene itse tuottamaan kaunokirjallisesti ehyttä tekstiä, vaan tyydyn listamaan pääkohdat tiivistetysti:

-Svenska teaternin tiloissa oli metka harhailla, vaikka en nähnytkään Maria Sidistä vilaustakaan. Itse Play me oli kliseisistä High School Musicalimaisista piirteistään ja aavistuksen liian kovasta yrittämisen meiningistä huolimatta tärykalvot räjäyttävä spektaakkeli, joka täytti mielen syyssateiden poishuuhtomalla pirteydellä.

-Enää en ole Kiasma-neitsyt, Pippilotti Ristin näyttely vietteli ja vei mennessään.

-Kirjamessuilla oli paljon kaikkea mielenkiintoista, jonka tarkempaan tutkimiseen olisi valitettavasti tarvittu enemmän pääomaa. Sain kuitenkin Anna Puun nimmarin ja hymyn, hih.

-Helsingin Jäähalli ei ole sopiva paikka musiikkitapahtumien järjestämiseen, tämä on valitettava oman kokemuksen kautta todettu tosiasia. Vaikka Vesku Loiri iso mies onkin, se ei juuri auttanut aivan hallin takaosassa kyräillessä ja vieläpä sivusuunassa suhteessa esiintymislavaan. Permannolta pois sellaiset, jotka vain hyppivät paikkansa ja veeseen/ sisääntuloaulan väliä, ja aiheuttavat näin kulkiessaan ylimääräistä hälyä! Mutta onneksi Veskun viskibasso kantoi kattavan tarjonnan vaivoitta. Ja minua itketti, en edes muista kuinka pitkästä aikaa.

-Lenita Airistolla on sitten komea afro, tahtoo samanlaisen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.