IRC-Galleria

A-P-U-A!!Perjantai 22.05.2009 18:00

meidän marsumamma synnytti viime yönä, maailmaan ilmaantui 4 jättisuurta yliaikaista marsuvauvaa!! kauhia urakka mammalle, ja seurauksena olikin kohdun, virtsaputken ja suolen esiinluiskahdus... :( aamulla kun tilanteen tajusin niin eikun eläinlääkäriin! se vaan kun ei kukaan halunnu ottaa sitä vastaan... se kaikista kallein sitten tietenkin oli ainut joka mamman suostu vastaanottaan, mutta enpä sitä miettinyt kun toisella roikkuu sisuskalut persiistä... auto naapurilta ja lääkäriin! pakkojuotin mammaa samalla kun yritin pitää lämpösenä mammaa ja vauvoja, ennen lähtöö vaan äkkiä huuhdoin kohdusta purut, karvat ja kakat pois.. lääkärillä ensin pelättiin kuolioo kohdun päässä, mutta onneks ei sentään ollut... matami lähti leikkaukseen ja minä pinkaisin siskolle tekemään puuroa vauvoille, että pienet edes jotain syötävää saisivat.. nätisti marsupuuro vaaveille upposi, ja vettäkin onneksi joivat. jotain positiivista sentään. vauvojen syöttämisen jälkeen takaisin eläinlääkärille mammaa hakemaan.
ja voi kun se oli pienen näköinen... :´( meinas itku tulla kun likan näki käärittynä kuplamuoviin, pyyhkeisiin ja lämpöpeittöön... oli ihan kuolleen näkönen!

saatiin antibiootit, kipulääkkeet ja maitohappobakteerit mukaan, mamma edelleen tajuttomana lähdimme 207e köyhempänä kotiin... MUTTA... mamma on edelleen tajuton, eikä vauvat saa ruokaa... :( nyt olisi siis enemmän kuin tarpeellista saada jostain varamamma vauvoilemme!!!

jos jollain siis on vasta synnyttänyt marsumamma niin meillä olisi 4 pientä lasta apua vailla....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.