IRC-Galleria

Ärsija

Ärsija

sit mä menin niinku diudiudiu
Odotin vuoden! VUODEN! Sitä että Puoliverinen prinssi ilmestyy. Nyt en voi sanoa muuta kuin että itken verta.

Leffa oli niin huono. Tietysti kaikki kohtaukset oli näytelty hyvin ja muutenkin elokuva oli hyvin tehty. MUTTA kaikki tärkeät asiat Taikaministeri, Bill, Fleur, Ronin vanhempien käynti sairaalasiivessä, taistelu kuolonsyöjien kanssa, Billin "raatelu", missä oli sota?????... Voisin jatkaa listaa loputtomiin. Kaikki oli jätetty pois.

Miten ihmeessä seuraavan elokuvan voi aloittaa kun Billistä ja Fleurista ja heidän häistää ei ole puhuttu vielä mitään. Seuraava kirja kun alkaa sillä että Bill ja Fleur menevät naimisiin. Kuka idiootti näitä elokuvia tekee??????? Siis onko kyseinen henkilö sattunut lukemaan näitä kirjoja, IKINÄ?

Jokaikinen kerta saan pettyä, joka ikinen kerta saan huomata ettei se joka näitä elokuvia tekee tiedä tästä asiasta mitään. Edellinen HYVÄ Harry Potter -elokuva oli ENSIMMÄINEN!!!! Huomatkaa ENSIMMÄINEN! Ja nyt kyseessä oleva elokuva sattuu olemaan KUUDES! En tiedä otanko asian liian vakavasti, mutta olen lukenut kirjan niin monta kertaa että osaan sen jo melkein ulkoa, niin miksi? MIKSI? Miksi joku joka ei ymmärrä fanien näkökulmaa asiasta tekee näitä elokuvia? Jos viimeinen... JOKA MUUTEN TEHDÄÄN KAHDESSA OSASSA! ...olisi viimein näiden vuosien fanittamisen arvoinen, kun siihen voidaan KUULEMMA kuvata tarkasti KAIKKI Harryn ja muiden toiminnat jotka tapahtuvat viimeisessä kirjassa.

Ei siis ole mitään ongelmia taas! Dx Miksi nämä elokuvan tekijät kiusaavat minua näin paljon!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.