IRC-Galleria

Rotta

Rotta on ihastuttava eläin, joka pystyy järsimään vaikka seinät irti, jos vain sitä huvittaa. Rotan uskotaan myös pitävänsä sisällä mystisiä kykyjä, mutta tästä ei ole varmaa tietoa, koska rotat järsivät tutkijatkin palasiksi. Rotasta ei ole paljon tiedetä senkin takia, että ne ovat pirullisen hyviä piiloutujia.

Rotat syntyivät vahingossa, kun Jumalan piti luoda herttaisia kissanpentuja, mutta Jumalan tietokoneen virusten torjuntaohjelmaan tuli ongelma. Photoshop meni sekaisin ja piirti aivan ihmeelisen näköisen möllin. Hän ei kuitenkaan jaksanut enää peruuttaa 5 tunnin hommaansa, hän tallensi tiedoston nimellä rotta kansioon C/Program Files/Maa. Mutta miksi niitä tuli niin paljon? Kerran Jumala koneella ollessaan teki rotta-tiedostosta 5000 kopiota aivan vahingossa. Tästä seurasi se, että rotat lisääntyivät nopeasti. Jopa nopeammin kuin ihminen.

Rotan plussat ja miinukset

Plussat:

* Hyvä pelotteluväline
* Vinkeä ääni
* Hampaat
* Voi tappaa ihmisen

Miinukset:

* Häntä
* Karvapeite
* Silmät

Rottarodut

Kuten monista muistakin eläinlajeista, rotallakin on monia rotuja. Tässä esitellään yleisimmät.

* Harmaarotta

Tavan talliaisrotta. Erikoisuuksia ei ole eikä ja ne ovat hölmöin rottarotu. Tunnistaa harmaasta turkista.

* Verirotta

Rottaroduista isoin. Koulutettu sotilastehtäviin. Pystyy tappamaan ihmisen 3 sekunnissa, riippuu rotan hampaista. Tunnistaa verenpunaisesta turkistaan.

* Ninjarotta

Japanilainen rottarotu. Nimi kertoo jo paljon, erittäin taitava jyrsijä. Voi heitellä jossain tapauksissa pieniä, teräviä pähkinöitä, mutta yleensä aseistuksena juustohöylä. Täydellinen palkkamurhaaja. Rodun tunnistaa mustasta turkista.

* Proffarotta

Viisain rottaroduista. Tunnistaa kaikista rotista silmälaseista ja valkoisesta turkista. Kehittelee muille rotille aseita ja ajoneuvoja.

Rotat maailmanvalloitukseen?

Maailman tiedemiehet ovat kehitelleet teorioita, että rotat voisi vallata koko maailman, jos heitä vain huvittaisi. Itse asiassa joku on esittänyt asian, että ne voisivat valloittaa ihan vahingossa, ilman että kukaan edes tajuaa. Mutta jos haluat vielä jatkaa maapalllolla viisaimpana ja hallitsevana eläimenä, lue seuraavat ohjeet tarkasti:

* Tapa jokaikinen rotta, mikä vastaan tulee.
* Pidä silmällä kissoja, on huhuttu että rotat ja kissat olisivat muodostaneet liiton
* Tilkitse hyvin talosi, että rotat eivät pääse sisään.
* Hanki jokin ase. Rotat voivat milloin vain aloittaa maailmanvalloituksen.
* Tai oikeastaan, älä tee mitään. Olemme jo hävinneet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.