IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nightwish Seinäjoen Vauhtiajot 24.7.09Maanantai 27.07.2009 23:57

Saavuimme Rosman kaa jonotuspaikalle edeltävänä iltana noin klo 20.00 aikaa jonossa oli joku viitisentoista tai kaksikymmentä ihmistä ennen meitä että iha jees asetelmat. Yö oli onneksi lämmin ja mukavaa oli. Liityimme puolenyönaikaa Reetan ja hänen kavereidensa joukkoon ja viivyimme siellä aamutunneille asti. Pelattiin uunoa ja eräät alkoi jahtaamaan jotain kuulema teeri nimistä lintua minkä kyllä nimesimme fasaaniksi. Oli tosiaan mukava viettää jonossa kahdeksantoistavuotis synttärit. Kukapa olisi uskonut että juuri seillä... ?! Ja oli hauskaa kun juuri saavuttiin jonotuspaikalle ni alkaa onnitteluja sadella :) joten kiitos niistä. NO tuli nukuttua tunti ja aamu mateli suhteellisen hidasta tahtia. kahelta hotelille heittää tavarat ja Henna liittyi joukkoomme jonoon neljän aikoihin... Järjestely oli aika... paska loppujenlopuksi omituista säätöä sanon minä. muutamat mulkerot jotka olivat tulleet hyvä kuin tuntia ennen paikalle pääsit törkeydellään eturiviin. saanen sanoa että haistakaapa vittu. (Sama juttu oli Saunassa -.-) ymmärrän jos joku pitää paikkaa jollekkin, mutta se että tulee itsekseen nuin vain ja etuilee häpeilemättä muita ei vittu ole oikein. Voin kertoa, että Hartwalilla jos näen tällaisia ihmisiä (varsinki erään tietyn) niin tulen juttusille(si) ja häiritsen niin kauan kunnes menet(te) jonon jatkeeksi. Se on selvä.

No toinen rivi kutsui minua mikäs siinä mahtava paikka näin Rosman takana ni näki OIKEIN hyvin :D Tarot oli taas hyvä as always. Klamydia, meinasin nukahtaa. Todellista itsensä psyykkaamista. meinasi mennä hermot siinä vesisateessa kun se sato sen koko 8h suunnilleen + että niinki paska bändi, huhhuh! Kamalaa... Sitten NW:n vuoro <3 En koskaan saa tarpeekseni. Dead Boy`s Poem, Escapist, Romanticide, Ever Dream, Wishmaster (<- pitkästä aikaa ainakin minusta) loisto biisejä = parhautta <3 Olo oli keikan aikana erittäin väsynyt ja tuntuu etten muista yhtään mitään vaikka kuinka mietin. Ei aika ole koskaan mennyt iha _nui kovaa vauthtia_ keikalla, mitä ihmettelen aikalailla. Muutamiin ihmisiin meni käpy kun vieressä olevat huutelivat jotain aivan helkkarin typeriä juttuja kokoajan spikkien aikana. huhuh... mutta no can do.

Keikanjälkeen mars hotelille vaihtaa kuivat vaatteet ja lopulta nukkumaan neljän jälkeen. Olipahan reissu! Kiitos Rosmalle ja Hennalle edelleen seurasta samoiten Reetalle, Annikalle, Riikalle ja (Noorako se oli, sorry en nyt muista :D) ilman teitä olisimme Rosman kanssa kuolleet tylsyyteen silloin yöllä :) Tässä innolla jo odottelen Hartwallin keikkaa <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.