IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
3.3.2009
Tilastot
Käyntejä: 1 399
Koko
17 jäsentä
Tyttöjä: 13 (77 %)
Poikia: 4 (23 %)
Keski-ikä
31,9 vuotta
Otos: 11 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,3 vuotta

Jäsenet (17)

Elentari`_-angel-_Satsraneanenmiss-alizeMoonmadicWayfarer^GrennieMidnightWalkerVarjosusiYilvinacreekmarysiralonDead_PoetTuikk-ujanivu
« Uudemmat - Vanhemmat »
Saavuimme Rosman kaa jonotuspaikalle edeltävänä iltana noin klo 20.00 aikaa jonossa oli joku viitisentoista tai kaksikymmentä ihmistä ennen meitä että iha jees asetelmat. Yö oli onneksi lämmin ja mukavaa oli. Liityimme puolenyönaikaa Reetan ja hänen kavereidensa joukkoon ja viivyimme siellä aamutunneille asti. Pelattiin uunoa ja eräät alkoi jahtaamaan jotain kuulema teeri nimistä lintua minkä kyllä nimesimme fasaaniksi. Oli tosiaan mukava viettää jonossa kahdeksantoistavuotis synttärit. Kukapa olisi uskonut että juuri seillä... ?! Ja oli hauskaa kun juuri saavuttiin jonotuspaikalle ni alkaa onnitteluja sadella :) joten kiitos niistä. NO tuli nukuttua tunti ja aamu mateli suhteellisen hidasta tahtia. kahelta hotelille heittää tavarat ja Henna liittyi joukkoomme jonoon neljän aikoihin... Järjestely oli aika... paska loppujenlopuksi omituista säätöä sanon minä. muutamat mulkerot jotka olivat tulleet hyvä kuin tuntia ennen paikalle pääsit törkeydellään eturiviin. saanen sanoa että haistakaapa vittu. (Sama juttu oli Saunassa -.-) ymmärrän jos joku pitää paikkaa jollekkin, mutta se että tulee itsekseen nuin vain ja etuilee häpeilemättä muita ei vittu ole oikein. Voin kertoa, että Hartwalilla jos näen tällaisia ihmisiä (varsinki erään tietyn) niin tulen juttusille(si) ja häiritsen niin kauan kunnes menet(te) jonon jatkeeksi. Se on selvä.

No toinen rivi kutsui minua mikäs siinä mahtava paikka näin Rosman takana ni näki OIKEIN hyvin :D Tarot oli taas hyvä as always. Klamydia, meinasin nukahtaa. Todellista itsensä psyykkaamista. meinasi mennä hermot siinä vesisateessa kun se sato sen koko 8h suunnilleen + että niinki paska bändi, huhhuh! Kamalaa... Sitten NW:n vuoro <3 En koskaan saa tarpeekseni. Dead Boy`s Poem, Escapist, Romanticide, Ever Dream, Wishmaster (<- pitkästä aikaa ainakin minusta) loisto biisejä = parhautta <3 Olo oli keikan aikana erittäin väsynyt ja tuntuu etten muista yhtään mitään vaikka kuinka mietin. Ei aika ole koskaan mennyt iha _nui kovaa vauthtia_ keikalla, mitä ihmettelen aikalailla. Muutamiin ihmisiin meni käpy kun vieressä olevat huutelivat jotain aivan helkkarin typeriä juttuja kokoajan spikkien aikana. huhuh... mutta no can do.

Keikanjälkeen mars hotelille vaihtaa kuivat vaatteet ja lopulta nukkumaan neljän jälkeen. Olipahan reissu! Kiitos Rosmalle ja Hennalle edelleen seurasta samoiten Reetalle, Annikalle, Riikalle ja (Noorako se oli, sorry en nyt muista :D) ilman teitä olisimme Rosman kanssa kuolleet tylsyyteen silloin yöllä :) Tässä innolla jo odottelen Hartwallin keikkaa <3
Perjantainen iltapäivä Seinäjoella alkoi suhteellisen mukavasti, kun Marko tulee meitä portille vastaan tuodakseen meidän lippuja. Yllätyksemme hän kertoikin tuovansa meille VIP-passeja, joilla aukeaa pääsy melkeinpä kaikkialle festarialueella.. mukaanlukien backstage- ja VIP-tiloihin. Eipä siinä.. muiden jonottaessa porttien aukeamista, me käveltiin alueelle katsomaan Tarotin soundcheckia ja tutustumaan vähän ympäristöön ja tekniikan jätkiin yms.

Itse keikat olivat loistavia.. Tarot veti hemmetin hyvin ja Nightwish räjäytti kyllä ainankin allekirjoittaneen tajunnan. Klamydia siinä välissäkin meni jotenkin vesisateessa seisten :) NW:n lopetettua sitten suunnattiin vielä bäkkärille tyydyttämään janoa (Vessan vesihana oli alkuun kovassa käytössä). Siinä sitten bongailtiin Tarotin ja Nightwishin porukkaa siitä rakennuksen ulkopuolelta ja liityttiin heidän seuraan. Pullot kiersi ja jutut lenteli vähän ristiin ja rastiin, mutta mukavan hauskaa oli entuudestaan tuntemattomien ihmistenkin kanssa. Erikoista oli päässä noinkin lähelle tuollaisia bändejä, joita itse on kuunnellut ja seurannut kauempaa jo pitkään. Olisikohan olliut neljän maissa, kun lähdettiin lampsimaan sieltä bäkkärialueelta Emmin kanssa kohti autoa ja nukkumapaikkaa.. tietysti piti ottaa reilusti pulloja lämmikkeeksi pitkälle kävelymatkalle vielä muutamien jäädessä jatkamaan iltaa :) Vieläkin on muuten yksi Sol avaamatta.. pitänee kai laittaa hyllyyn muistoksi tai koittaa myydä jollekkin tosi kovalle fanille, koska Hietalan Marco sen bäkkäriltä kantoi sinne ulos.. :DDD

Lauantaina oli sittten oikeen kunnon ajantappopäivä, kun bändit aloiti vasta seitsemältä ja taidettiin heräillä jo aamukasilta. Siinä hengailtiin kaupungilla, syötiin, juotiin, istuttiin Karman karaoketerassilla, jossa seppo veti humppaa oikein kunnolla ja kaikkee muuta kivaa. Illalla oli vihdoin bändejä.. katsottiin Irina, Dingo, Popeda ja Paula Koivuniemi, joista erityisesti viimeksi mainittu oli oikein hyvä.

Mutenkin viikonloppu meni mukavasti.. saatiin vietyä romua Jyväskylään ja Lempäälässä meitä odotti mukavaa aamiainen :) Särkänniemi jätettiin kuitenkin tältä päivältä väliin ja päätettiin koittaa tehdä elokuusa uusi reissu sinne. JA JOTTEI UNOHTUISI.. NIIN OSTIN MYÖS UUDEN SYNTIKAN MÄNTÄSTÄ, JOSSA KÄYTIIN MATKALLA SEINÄJOELLE. Korg-kokoelma laajeni nyt siins Korg Karmalla :)

Erityiskiitokset Emmille, Läskille ja Mark/coille ja muille Tarotin ja Nightwishin tyypeille upeasta ja unohtumattomasta viikonlopusta
...Oli aivan upea kokemus, kerta kaikkiaan.
Torstaina saavuimme jonotukseen siinä.. olisiko ollut seitsemän aikoihin(?) Annikan, Nooran ja Riikan kanssa. Oltiin aika innoissamme, koska edessä oli vain jotain... 14 ihmistä sitten loppujen lopuksi, joten eturivi näytti hyvinkin mahdolliselta =)
Jonotuksemme alkoi taktisesti sellaisella 5 tunnin kortinpeluulla xD Ei luoja, sen jälkeen pelattiin lisää korttia ja lisää korttia. Kukaan ei oikein kyllä jaksanut keskittyä koska, noh, oltiin vähäsen levottomia.
Sitten siinä jossain vaiheessa Rosma ja Kati tulivat hemaisevaan seuraamme jolloin oli hurja Unokorttipeli menossa ja sitten ne tuli siihenkin mukaan jossain vaiheessa. Oli muuten älyttömän hauskaa, kiitos seurasta^^ Kaikille! Ahhah ja muistuu taas mieleen Rosman ja mun fasaanijahti =) ("vai onko se teeri???") Ja Annikaa oli tosi kiva nähdä taasen ;) Kii-iitos. Ja keikkaseurasta viel erikseen =)
Jonotus oli hauskaa, mutta se meni pelottavan nopeasti. Nukuin sen aikana jopa... KAKSI TUNTIA =) Sitten oli vähän uupunut olo. Niin ja Anna tuli myös jonottamaan meidän kanssa, se kyllä vähän kiilasi siinä jonossa :/ Mutta onneksi oli sitten yksikseen, ja oli ihan kiva tyyppi^^
Meinas mennä kaikki vähän mönkään ihan helvetin huonojen järjestelyiden takia niiden rannekkeidenvaihdon kanssa -.-' Kaikki lähti vyörymään sinne ihan epäjärjestyksessä ja oli paniikki. Mutta sitten me tehtiin ilkeä temppu JA KIILATTIIN sinne eteen xD Sanoin vaan ilkeästi jollekin miehelle, että "sori nyt vaan, mutta me tullaan tähän. Ollaan odotettu vuorokausi". Taisi vähän suuttua, mutta en välitä :'D Meidän paikka oli siinä ja siinä pysyttiin saatana.

Noniin, mutta sitten kun portit viimein avattiin tuli se hirveä paniikki, MUTTA ETURIVIIN PÄÄSTIIN<3 Empun puolelle ja olin ihan innoissani siinä. Noh, sitten tuli se kaikkein tylsin Guitar Hero kokemus.. Ei helvetti oikeasti -.-' Siinä vaiheessa tuntui, että ei helvetti en minä jaksa...
Mutta se loppui lopulta ja sitten nähtiin kymmenen minsan päästä Marso<3 feat. Tarot^^ vetivät suht. hyvän keikan ja tuli viinä vähäsen kuumakin kun heiluin mukana.
Ja sitten se Klamydia... -.- -.- -.- Meinasin nukahtaa eturiviin. Olin monta kertaa silmät kiinni ja helvetti kun ne ihmiset riehui siellä takana. Koko eturivi oli ihan kuollut ja kaikki ne Klamydiafanit oli siellä takana :--D
Ja sitten..... SITTEN pitkän odotuksen jälkeen... Nightwish.

Heti kun intro alkoi, rupesi taas itkettämään ihan liikaa. Kiljuin ihan vauhkona siellä ja kun Jukka tuli lavalle ja muutkin niin... Ei enää kestänyt, 7 days kajahti ilmoille ja olin niin onneni kukkuloilla ettei mitään rajaa.
Anette oli aivan liian ihana taas kerran, todella hyvässä vedossa ja kuulosti aivan mahtavalta! Emppu oli kanssa... *__* Emppu. Tää oli sama juttu kuin Miljoonarockissa, aina kun se tuli sinne omalle puolelle lavaa, hymyiltiin toisillemme :D Sitten jossain vaiheessa se osoitti mua sillein kivasti ja sitten se yritti pari kertaa heittää minulle plektraakin, mutta sitten en saanut ja se katsoi tyylillä "Noh, noh mikset saanut" ja nauroi mulle :D Se huusikin jotain mulle, mutten saanut selvää ko oli kappale menossa^^ Mutta musta tuntuu, että se muisti mut. Tuli ihan sellainen tunne.
Olin ihan sekaisin keikan ajan, settilista oli ihana<3 Ever Dream kun alkoi, en voinut mitään ja rupesin taas itkemään siellä. Ja sitten kun tuli Dead Boy's Poem, ensimmäisenä mielessä oli: "Ne oikeasti tappaa mut näillä" ja taas rupesin itkemään :'D Vollotin siellä ihan liikaa. Anette lauloi senkin aivan täydellisesti.
Ärsyttää muuten kun Tuomaksesta oli ihan helvetin vaikea ottaa kuvia sen yhden ääliön järkkärin takia -.- Seisoi siinä ihan edessä koko ajan, että salama tarttui siihen ja Tuomas näkyi ihan hämäränä siellä. Mutta ää, ei se tunnelmaa pilannut<3 NE SOITTIVAT MYÖS ESCAPISTIN ja en oikeasti tiennyt mitä tehdä, heiluin ihan shokissa ja fiiliksellä mukana. Toivoin ettei ne ikinä lopeta<3 Anette oli muuten taas opetellut (Jonkun nimeltämainitsematton ansiosta, olisikohan kenties... EMPPU :D) uusi sanoja :'D "Minulla on krapula, perse hikoaa". Ja sitten ne lavaspiikit oli kanssa ihan parhaita. Ja yhdessä vaiheessa Marco laulatti meitä: "Kolme kättä ja kuusi penistä, mä mutantti oon". Yllätys yllätys kaikki tunnisti sen ja vaan hoilasi siellä sitä.
Joka tapauksessa oli ihan paras keikka, nousee Miljoonarockinkin yläpuolelle kevyesti, tahtoo takasinnn!<33 Ja Tuomakseenkin sain katsekontaktia kun sillein "naurettiin yhdessä" hyvälle keikalle, kun ne tuli siihen kumartamaan =)

Keikan jälkeen sitten juostiin suoraa päätä sokoshotellille^^ Siellä oli jo kaksi fania odottamassa ja kertoivat, että Emppu ja Anette olivat jo menneet vaan äkkiä sinne sisälle. Niinpä jäimme odottelemaan jospa Tuomasta, Marcoa tai Jukkaa näkyisi.
Ja sieltähän tuli Jukka ja Tuomas. Mä en jotenkin edes tajunnut, että Jukka meni siinä ja menin suoraa päätä Tuomaksen luo, joten Jukka ehti livahtaa mikä ärsyttää nyt tosi paljon :'( Mutta ei se mitään, kun Tuomas jäi siihen *__*<3 Viisi vuotta odotusta ja... vihdoin... Kysyin sillein hiljaa, että saisko yhteiskuvaa, jos ei vaan haittaa niin se sanoi jotain, että tottakai saa.
Sitten siinä jotain säätöä kameran kanssa, Annika the mestarikuvaaja :'D "En osaa kuvata tällä!" Tuomas: "Se kamera ei ole päällä" xD Sitten avasin sen kiltisti Annikalle ja se otti kuvan =)
Ja siihen tussin korkkiin jäi kivat puremajäljet ku Tuomas puri sitä =D ahhah.
Sitten halasin sitä ja mä en ollut ihan järjissäni siellä, mutta selitin vaan Tuomakselle jotain, että se kyllä kuulee varmasti tosi paljon sitä, mutta se tekee ihan älyttömän kaunista musiikkia. Sitten se jotain kiitteli siinä ja sanoi, että jatka ihmeessä kuuntelemista :)
Seuraavaksi annettiin Annikan kanssa se lahja sille, stetsoni johon oltiin kirjoitettu kaikkea jännää ja sitten Belle-barbie. Sitten se ihan innoissaan taas kiitteli ja mä en oikein tiedä, se taisi olla pienessä hiprakassa kun se sanoi: "Kiitos kauheasti, Belle on mun märkä uni" xD Se kyllä näytti sen jälkeen siltä, että hups, pitäis ehkä miettiä mitä sanoo.
Ja se huomasi meidän paidat! Yhtäkkiä vaan "Heei, teillähän on hienot paidat!" (me oltiin ne teetetty ja niissä oli edessä teksti: "Paska bändi, paskat kamat, ei kaupallista potentiaalia") ja sitten sanottiin vaan että joo teetettiin ne ja käännähdin ja näytin sitä takaosaa. "Ai, siellä takanakin jotain? Ah, Fishmaster!" =D
Sitten siinä oli kaikkea juttua, kunnes lähdettiin sitten paikalta kohti Annikan mummolaa ajamaan.
Todellakin haluan takaisin. Enkä ymmärrä vieläkään, että tapasin Tuomaksen viiden vuoden odotuksen jälkeen<3 Huoh, pitää tässä palailla maan pinnalle jossain vaiheessa...

Grennie[Ei aihetta]Luonut: GrennieTorstai 23.07.2009 16:35

Heippa *vilkutus*
Ja nyt sitten vain... Odotellaan heinäkuuhun ._________________________________.´
« Uudemmat - Vanhemmat »