IRC-Galleria

JeijMaanantai 29.03.2010 17:26

Pojat 95 Tiikeri Areenalla 28.3.2010 - voitot 9 ja 10, matka Haastajafinaaliin
Ensimmäisessä pelissä oli vastassa LaPa. Ottelun alku oli meille vaikea, Lapa johti 3 - 2, kunnes toisen erän aikana saimme oman pelimme kohtuullisesti käyntiin. Sen jälkeen voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Lopussa saimme levitettyä peluuttamista ja kaikki saivat kaivattua pelikokemusta. Peli päättyi meille 8 - 3.

Toisessa pelissä vastassa oli SSV II, pelasimme alusta alkaen koko repertuaarilla (maalivahti + 16). Ketjut ja pakkiparit hieman sekoitettuna, ja peli kärsi melkoisesti siitä. Kun kolmas hyökkäystrio sai nyt tosissaan käyttää edellisessä ottelussa säästyneitä jalkoja, se oli ainoa joka pääsi hyvin omalle tasolleen. Aika selvää oli alusta alkaen kumpi ottelun vie (tilanne 38 min. meille jo 8 - 3), mutta kaikkien viisikkojen pitää pystyä puolustamaan huolellisemmin. Voitto meille lopun sekoilusta huolimatta 8 - 6.

Peräkkäiset voitot 9 ja 10 tarkoittivat sitä, että voitimme lohkon 2 pisteellä ennen SB Vantaata ja Light Ironin joukkue ansaitsi paikan Haastajafinaaliin.

Haastajafinaali pelataan Hakaniemen Arena-Centerissä lauantaina 10.4. klo 15, vastassa on SB-Pro Sharks. Sharks-joukkue on vuosien takaa tuttu, mutta sen kehitys on tällä kaudella ollut huimaa, siitä kertoo heidän ylivoimainen lohkovoitto. Esimerkiksi meidän kanssa samassa alkulohkossa olleet joukkueet jäivät täysin heidän jyrän alle.


Tuohon finaalipeliin meidän joukkueen pitää olennaisesti parantaa viisikko puolustamista. Päivän 16 maalia kertoo riittävästä hyökkäysinnosta, vielä on aikaa laittaa viisikkopuolustus kuntoon.

Terveisin Jyrki

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.