IRC-Galleria

-MedusA-

-MedusA-

.:::The beauty spot was borrowed:::.

klo. 0:47Keskiviikko 30.05.2007 04:14

Niinpä niin tässä sitä vaan dataillaan ja musaa tykitellään, vaikka nukkumassa pitäisi olla:o.
Hmmm... nojoo kaippa minäkin kohta häippäsen tonne kultin viereen onnellisesti tutimaan 8)<3, muah mitä kaikkea voinkaan tehdä ku se pikku tipunen nukkuu ;PPP<3

Huomenna sitten pitääpi lähteä kotia kohti (oli muuten kiva leheva.DD)... ku tuskin mi huomista voisin olla enää yötä täällä :///... on sentään keskiviikko ja kohta sitten kesäloma.DDD...

Torstaina tai perjantaina vielä pitäisi käydä palauttelemassa skoolakirjoja lyseolle.... mahtavasti tämäkin lukuvuosi sitten meni:DD.. nojoo ensi vuonna sitten laitetaan jotain tulostakin tulemaan :).... ja joo tiiän lupailen aina mitä lupailen, mutta tällä kertaa aion tehäkkin jotain:D... kiitos tulee kuulumaan jessicalle^^.

Ja koulusta nielurisaan:D jessicalla on vauvakuume ^-^<3.. ihan ylisöpöä :)... ja taitaa minullakin jonkin moinen olla:DD... but ei hätää:D... ei sitä taaperoa ole vielä varmaan n. 10 vuoteen tulossa:)... tai eihän sitä koskaan tiedä;)). (mutta jessicalle jää pyllyn pyyhkimine 8D... minä en niihin kakkareikiin koske >_<).

Mmmhh pakko kyllä myöntää että on aika weird fiilis O____O.... johtuu varmaan siitä että dataan kusihädän kanssa T_____T....

Kait tästä kohtapuoliin pitäisi tutimaan mennä, muttakun tää päiväkirjan kirjottamine on nii hubaa :D, vaikkei kukaa tätä varmaa ees lue... no, so what!?!.... kuorsaan muutenki varmaa johonki kolmee asti kute tapana on T_____T ja sillo sitte kultiki tulee skoolasta ja sitte tehää kaikkee yli hubaa ^_^<3 (kortsutki on mukana kerranki ;P uh ja ah laukesin)....

Mmhhh mitä vielä voisi kertoa/sanoa:D... ääk ihme puheripuli mullakin :o....

Ei muute helevetti ku tänää oli nihkeä sää O___O teki iha pahaa, ku ois voinu ees tuulla jonki verran muttaku ei... nih jeij joo... ja oli taas näin lähellä ettei jääty röökistä kiinni ton pikkasen äitylille -_____-... oltii jessican kanssa kampissa istumassa ihan chillisti röökiä polttaen ja limpparia juoden ku yht'äkkiä zessi kiljasee että sen mamma tulee... prkl minä melkee laskin alleni ja heitin röökin maahan (yhhyy siinä oli vielä reilut jämät >8()... ja tallaan sen jalkani alle, kääntäen päätä nähdäkseni tuliks sen mutsi meitä kohti... huokaus ja helpotus hän käveli ohi huomaamatta.... molempien sydän jyskytti tuhatta ja sataa vielä puoli tuntiakin sen jälkeen TT___TT.

Blääh tää COF:in nemesis kipale kuulostaa ihan puulta .____. ei kivaa, liian samankaltaisia joka biisi, allmost ainakin. Ja asiasta toiseen jälleen wuhhuu sain ostettua tupakkia ärrältä... olin aikas fiilareissa tai sitten en...8D.

Tein muuten tänään tärkeän toteamuksen.... tajusin että mulle ei sovi mikään, enkä näytä muulta kuin täydelliseltä wannabe luuserilta joka on kuin penska aikuisen pukeissa.
Ja nämä helvetin lockitkin meinaa tippua kaljustani koko ajan 8< zessi saa päiväksi hommia >8D. np. HIM-lose you tonight<3... kerrassaan ihana kappale himiläisiltä ^_^.

Muttahei te pienet kullan nuput... nukkenen taitaa lähteä tutimaan tästä... että ei muuta kun hyvät yöt jokaiselle rakkaalle ja paskiaiselle, olettehan te kaikki minulle tärkeitä vaikka kuinka emme olisikaan väleissä:).


Doll kiittää, kuittaa ja menee kuselle piakkoin... see yah<3.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.