IRC-Galleria

-MedusA-

-MedusA-

.:::The beauty spot was borrowed:::.
Benjamin Button ja Slumdog Millionaire putsaa pystit :D

;pSunnuntai 22.02.2009 18:05

lyhyet hiusset on kivemmat<3

Mihin maailman on menossa?!?!?!?Torstai 12.02.2009 03:29

Jos haluat että sua kuullaan leffabisneksessä, sulla pitää olla sitä koulutusta niin maan vitusti, ja samalla sadat lahjakkaat joilla myös satavarmasti sitä taitoa löytyy jää huomioimatta sen takia ettei koulutus ole tarpeeksi kattava!!?! Se on taiteen ala jossa vaan joko pärjää tai ei pärjää, eikä siellä varmasti pärjää jos on paperit reilassa mutta lahjakkuutta ei ole paskan vertaa.
Yksinkertaisesti vain epäoikeudenmukaista ja typeryyden huippua nuolevaa.

STFU BOLL!!!!Torstai 12.02.2009 03:18

Ihminen joka ei ole tehnyt eläessään yhtäkään hyvää tuotosta haukkuu mm. Elin ja Bayn maan alle, ja koreilee itse sillä kuinka hyvä on.

2005 Nominated Razzie Award Worst Actor
Vin Diesel
# "Cocaine Cowboys" (2010) TV series (pre-production) (executive producer)
# A Nightmare on Elm Street (2010) (pre-production) (producer)
# Fiasco Heights (2009) (pre-production) (producer)
# Transformers: Revenge of the Fallen (2009) (post-production) (executive producer)
... aka Transformers: Revenge of the Fallen - The IMAX Experience (USA: IMAX version)

[Ei aihetta]Torstai 12.02.2009 02:50

Androidibuddhat, oon nero.

"an eye for an eye, mr. Lee"Tiistai 13.01.2009 10:07

- 2001 Maniacs: The Hillbillys Have Eyes (2010) (pre-production)
- 2001 Maniacs: Beverly Hellbillys (2008) (pre-production)

<3

damnTiistai 13.01.2009 09:57

"Vuonna 2004 nuori yhdysvaltalainen mies joutui kotimaansa armeijan uhriksi. Hänet pakotettiin pesemään osastonsa lattia omalla sähköhammasharjallaan, syömään mikrossa lämmitettyä kissanruokaa, juoksemaan jokapäivä harjoituskentän ympäri 79 kertaa jonka päälle hän sai yrittää juoda vain väkiviina-etikkaa. Lisäksi hän joutui tehdä miinakentän puhdistuksia side silmillään sekä sukeltajan räpylät jaloissaan ja lopulta hänet lavastettiin syylliseksi jääden kiinni kannabiksen poltosta.
Juuri kun tilanne näytti helpottuvan, hän joutuikin värvätyksi sotaan Irakiin. Siellä hän päätyi ammutuksi, tosin ei vihollisen toimesta.
Päivä ennen kuolettavaa (armo)laukausta, hän heräsi täysin alastomana leirin vartiokoiran kopista eikä muistanut edellisestä illasta ja yöstä yhtään mitään. Selässään hänellä oli tussilla kirjoitettu iso teksti missä luki "I did it for transgenders like me" ja vartiokoira löytyi leirin ruokavarastosta, missä se oli päästänyt tarpeitaan osan ruoan päälle ja osan se oli syönyt.
Yllään koiralla oli miehen alushousut ja violetti puuhka.
Mies lähti paniikissa juoksemaan edelleen täysin alastomana kohti aavikkoa toistaen samalla sanoja "HOLY CREEPING JEEBIES!"


Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nuo ylläolevat sanat, tulet tapaamaan ammutun miehen. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, mies ilmestyy peittosi alle ja alkaa taukoamatta hymäilemään light jazzin hittejä vuosilta 1978-1986.


Jos lisäät tämän tarinan omaan blogiisi, journaliisi tai päiväkirjaasi, hän jättää sinut rauhaan. Näin palkitaan hyvät tekosi. Jos et lisää, tulet kärsimään vaikeista alapään tulehduksista sekä virtsaongelmista seuraavat 40 vuotta ja sen mukana seksielämäsi huononee moninkertaisesti."

Uwe Boll "The master of Error"Torstai 08.01.2009 13:39

On fighting (and winning) against all of his critics in a boxing ring: "You see what happens when people get hit in the head? They like my movies!"