IRC-Galleria

-MedusA-

-MedusA-

.:::The beauty spot was borrowed:::.

J<3J täytti 1 vuoden<3Tiistai 25.03.2008 01:13

Tänään tuli vihdoin nunuttimen kanssa vuosi täyteen n____n<sydän>


Love you darling<sydän>

Kiitos kaikille synttärionnitteluista<3Lauantai 22.03.2008 04:50

Joo olin vähä ällikällä lyöty et näin moni muisti tai jaksoi onnitella:D, mutta siis isot kiitokset kaikille<3!

Ostakaa poies.Torstai 21.02.2008 16:32

Eli aloin tyhjentelemään tuota pelihyllyä ja ajattelin myydä seuraavat pelit pois:

Warhammer: Mark of Chaos (PC)
NHL 07 (Xbox 360)
Final Fantasy X-2 (Ps2)
Worms Forts: Under Siege (Ps2)
Prince of Persia: Warrior Within (PC)
Tony Hawk's Underground 2 (Ps2)
The Sims (Ps2)
Star Wars: Super Bombad Racing (Ps2)
War of the Monsters (Ps2)

p.s. suurin osa peleistä on hyväkuntoisia, joissakin on tietenkin muutamisen naarmua levyssä, mutta ovat tähän asti ainakin toimineet moitteetta:DD.

Kerro jos olet kiinnostunut ;o.

nunutinuu<3Tiistai 12.02.2008 02:29

ei enään kauvaa ku tullee vuoti täyteen 8))&lt;sydän&gt;
laxuttaa jetticaa<3

vittu .____.Tiistai 29.01.2008 19:13

... Brokeback Mountain on vielki loppu discshopilt.

turhaa textiä part 749874395<3Tiistai 29.01.2008 19:04

Perjantaiksi pitäs tulla tuo Omen boxi, jota olen jo pitkään havitellut kokoelmiini<3
Työkkärinki sain tänää hoidettua jotenkuten, ja kävin taas vaihteeks viihdyttämäs itseäni ostamalla jonkin elokuvan... blääh oli vaikee valita, mut päädyin tohon renny harlinin covenant:in vaikka tiesin ettei se kummone vois olla, mutta olihan se ihan kivaa ajan vietettä ja idea oli todella mukava:), mutta rennyn parhaat on jo takana päin:/<3.
Vitutti vaan aivan törkeen lailla ku levy tökkäsee just loppu kohil tyylii, ja pleikka alkaa töötätä "unable to read disc" >__<... no puhdistelen levyä ja huomaan sivussa ikävän näköisen naarmun ja pleikka tööttää jälleen samaa virhettä. Siinä sitten kiroan jonkin aikaa sitä että olenko nyt menny ostamaan paskana olevan leffan (ku kaikki liikkeetki on niin vitun känkkäränkkiä palautusten suhteen), mut päätin sit viel kerran kokeilla sitä tuol alakerran soittimes, JA kuinka ollakkaan SE toimi<3... no heti tuli tottakai parempi fiilis jne :P.

-M.M.

chill at last..Lauantai 26.01.2008 21:09

.. sain nyt vihdoinki huoneen jonkin laiseen kondikseen että tavaratki löytyy (ainakin melkein), eli voin vihdoinki ottaa rennosti taas vaihteeksi, joten kanya west soimaan ja dataamaan :'D<3

Shaun of the DeadTiistai 22.01.2008 23:22

"Romanttinen komedia, höystettynä zombeilla." toden tosiaan, elikkäs kävin aikaissemmin tänäisenä pvänä ostamassa kyseisen elokuvan ja nyt siitäkin jonkinmoista arvostelua yms. tässä yritän väsertää.
Ensimmäiseksi voisin sanoa että tämä on juuri sellainen elokuva jota olen jo pitkän aikaa kaivannut komedia puolelle (ja juu tiedän son ollut siellä jo vuodesta 2004 asti, mutta hei ei se rahakaan puussa kasva) ja toteutus oli kaikin osin todella hyvää.

Tarinahan on taas kunnon perus että kundilla on tyttö, kundi menettää tytön ja kundi saa tytön takaisin, ja että nörtistä luuserista tulee yks kaks teräsmunainen serial killer.
Näyttelijätyö oli omasta mielestäni suhteellisen hyvää ja henkilöiden brittiaksentti korostui loistavasti, joka toi elokuvaan hassunlaista lisäpotkua:P, ja kyllä todellakin useassa kohdassa rupesi nauru suht hyvin lentämään, mm. kun kundi kävelee kauppaan ostamaan jäätelöä ja juotavaa itselleen. Kaveri kulkee tavallista reittiä lähikauppaan kuten aina, eikä kertaakaan huomaa kun zombit kävelevät vierestä taikka takaa. Ja luulee kaverinsa kanssa takapihalla laahustavaa zombia vain umpihumalassa olevaan urpoon, kunnes selän takaa ilmestyy hienoisen tynnyrimahan omistava zombi.
Mutta turhia selittelemättä suosittelen zombi-elokuvien ystäville ja tähtiä putoaa tälle elokuvalle kolme.

-M. Meduusa.

FEASTPerjantai 18.01.2008 06:33

Eli siis katsoin tuossa jokin aika sitten kyseisen kauhupätkän, jonka ystävältäni lainasin.
No ensi fiilingit kun edes katsoin kansikuvaa " Tuottajat Wes Craven, Ben Affleck, Matt Damon ja Chris Moore esittävät..." ja mietin että taas yksi teinikauhu teinikauhujen sekaan, ja seuraavaksi katsahdin nimiin Ben ja Matt... että kuinka pelottavaa kauhua voi odottaa Daredevililtä ja Bournelta ( huom. en yritä dissata kyseisiä näyttelijöitä enkä herra cravenia, sillä kaikki kolme sattuvat kuulumaan suureen lempikaartiini).
No laitan leffan pyörimään ja jo päähenkilökatsauksessa sain muutamat naurut naurettua ja olin varsin yllättynyt elokuvan omaperäisyydestä jo alkuvaiheilla.
1h ja 23 min päästä totesin että elokuva oli suorastaan loistava, vaikka kuuluikin tai minä sen ainakin luokittelisin jonkinmoiseen teinikauhuun (eniten kiitos varmaan sen blondin joka ei osannut edes asetta ladata ja esitti niin viisasta)... mutta siis kokonaisuudessaan tykkäsin sillä elokuva sisälsi hieman omaperäisyyttä, komediaa ja sen sievuisen annoksen wes cravenia.
Kannatan ostamaan/katsomaan.
Arvosanaksi antaisin 8/10 tai neljä tähteä, kummin vain.

p.s. Pakko vielä sanoa että se elokuvan munaton heroilia alkoi ärsyttämään, kun kokoajan tuli mieleen salattujen elämien ossi :'D.
p.p.s. Elkää pliis sitten jaksako valitella etten tiedä elokuvien hyvyydestä yhtään mitään, sillä kaikki nämähän ovat vain omia näkökulmiani ja mielipiteitäni.

kone, musiikki, elokuvat ja kemia...Perjantai 18.01.2008 05:57

... näin se yö vietetään >_< <3, vittu mulla rullaa alkaanit ja karboksyylihapot mielessä :D... juho on tämän pienen hetken viisas<3

-Mahti M.