IRC-Galleria

-MedusA-

-MedusA-

.:::The beauty spot was borrowed:::.

Shaun of the DeadTiistai 22.01.2008 23:22

"Romanttinen komedia, höystettynä zombeilla." toden tosiaan, elikkäs kävin aikaissemmin tänäisenä pvänä ostamassa kyseisen elokuvan ja nyt siitäkin jonkinmoista arvostelua yms. tässä yritän väsertää.
Ensimmäiseksi voisin sanoa että tämä on juuri sellainen elokuva jota olen jo pitkän aikaa kaivannut komedia puolelle (ja juu tiedän son ollut siellä jo vuodesta 2004 asti, mutta hei ei se rahakaan puussa kasva) ja toteutus oli kaikin osin todella hyvää.

Tarinahan on taas kunnon perus että kundilla on tyttö, kundi menettää tytön ja kundi saa tytön takaisin, ja että nörtistä luuserista tulee yks kaks teräsmunainen serial killer.
Näyttelijätyö oli omasta mielestäni suhteellisen hyvää ja henkilöiden brittiaksentti korostui loistavasti, joka toi elokuvaan hassunlaista lisäpotkua:P, ja kyllä todellakin useassa kohdassa rupesi nauru suht hyvin lentämään, mm. kun kundi kävelee kauppaan ostamaan jäätelöä ja juotavaa itselleen. Kaveri kulkee tavallista reittiä lähikauppaan kuten aina, eikä kertaakaan huomaa kun zombit kävelevät vierestä taikka takaa. Ja luulee kaverinsa kanssa takapihalla laahustavaa zombia vain umpihumalassa olevaan urpoon, kunnes selän takaa ilmestyy hienoisen tynnyrimahan omistava zombi.
Mutta turhia selittelemättä suosittelen zombi-elokuvien ystäville ja tähtiä putoaa tälle elokuvalle kolme.

-M. Meduusa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.