IRC-Galleria

-Mytty-

-Mytty-

siirsi kouluun menoa vuodella. FAMILY MATTERS!

[Ei aihetta]Tiistai 30.03.2010 15:47

Kalle taas rohissu ja lähes tukehtunu yskäänsä jonkin aikaa. Päivystyksessäki käytiin, mut keuhkot puhtaat TAAS eikä Ventolinekaan auta mitään. Yskiminen sattuu ja välillä oksentaa vettä + limaa. Nenä tukossa ja yskimiskohtauksen jälkeen valittelee ku sattuu. Öitä on valvottu aika lahjakkaasti. Viime yönäki nukuin tunnin. Villellä tänään vapaa, sain aamulla nukkua. \o/
Onneks tytöillä oli eilen ja tänään hoitopäivät. Paitsi tänään Taina ei ollu ku noin tunnin hoidossa ku hoitaja soitti että Taina vaan itkustaa ja haluaa olla sylissä, ettei oo oikein kunnossa. Hain sen kotiin ja eroahdistushan sillä vaan oli. Oli oikein iloinen ku pääs kotiin (vieläpä ilman Saraa). Rakastavat Saran kans kyl toisiaan ihan silmin nähden, mutta on niidenki hyvä olla vähän erossaki. Näköjään. Taina oli yhtä hymyä.
Tainalla nuha, ja joka iikka tääl yskii pahan kuulosesti, mutta vain unissaan.... ?
Kävin viemäs loputki oppisopimuspaperit kauppaan nro.2 mihin kävin kysyyn. Ottaa yhteyttä pääsiäiskiireiden jälkeen. :S Kiva olla jännitykses. Mutta olishan se sanonu heti jos ei aikoiskaan ottaa. Oli muuten tosi mukavan olonen myymäläpäällikkö. Ja muutki työntkijät. :) S-marketiin en siis päässy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.