IRC-Galleria

-Mytty-

-Mytty-

siirsi kouluun menoa vuodella. FAMILY MATTERS!

03.06.2010Perjantai 04.06.2010 02:31

Olipas TURHA lääkäriskäynti...
Eli pojilla ylimääränen lääkärineuvola.

Mitat (7,5kk)=
Kalle 9270g, 70,5cm
Pave 9380g, 71,2cm.

Allergioiden takia siis käytiin, että mitäs nyt sit syödään ku ei oikein mikään passaa. Ja mitkä toiselle sopii niin toiselle ei. :(

Lääkäri oli eri ku aina ennen ollu. :(
Ja tämä lääkäri ei ollu lukenu mein papereita, kysy vaan että mitäs työ täällä. Sitte siellä nökötti joku lääkäriopiskelija (vissiin?), joka ei esitelly itteään, lääkärikään ei esitelly sitä eikä kumpikaan kysyny saako hän olla paikalla! Ja mä tiesin lasten ruoka-aineallergioista ja atooppisesta ihottumasta enemmän ku se lääkäri! Että aivan turha reissu. Lukuunottamatta sitä, että kirjotti Kallelle reseptin Flixotideen (astmalääke) päivittäiseen käyttöön (ku pyysin). Lastenlääkärille tutkimuksiin het ku vaan päästään eli joskus kuukausien päästä. Allergiat + astma.

Sit illalla... Pääsin ekaa kertaa KAHTEEN KUUKAUTEEN BodyCombatiin. \o/
Siel oli vaihtunu uus (rankempi) ohjelma, ja mulla vielä siitepölykausi heikentää oloa + oon lihonuki ku porsas viime jumpasta. Kestin 10 min ja sit alko ahdistaan ja ajattelin että turhaan yritän väkisin siellä olla ja itteeni rääkätä ku kuitenki pitää kyetä lasten kanssa olla huomenna taas koko päivä mm. ulkona. Menin pukuhuoneeseen ja siellä aloin haukkoa henkeä ku kala kuivalla maalla. Yritin saada hengitettyä paremmin asentohoidolla mutta olo alko vaan pahentua. Pakko se oli kotiin autolla lähtä! Hengitys vain paheni, enkä enää saanu kunnolla happea. Kun kotiristeys alko lähestyä, mietin tosissani, käännynkö kotiin kohtauslääkettä ottamaan vai ajanko suoraan sairaalaan. Päätin mennä kotiin ja jos lääke ei auta niin soitan ambulanssin. Autto onneks sen verran että jo puolen tunnin sisällä pystyin alkaa puhumaan ja hengitys oli aika ookoo.
Sanoin selkäkipuiselle miehelleni etten tod. nukuta tyttöjä ku niille pitää lukea aina aika paljon ja mulla hengitys ei oikein toimi enkä saa hengästyä YHTÄÄN. Kuka kuorsaa kohta sohvalla?
Nojoo, luin sen aikaa ku kykenin, onneks Sara ymmärtää aina ku mulla on huono olotila. Tainaki alkanu ymmärtään asioita. JOPA.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.