IRC-Galleria

Tsukicon 2010 ;BSunnuntai 21.11.2010 19:04

En oo oikein viittiny kirjottaa tästä mitään, koska eipä ole oikein kuvia joita julkaista ;D Oma kamera kuoli ihan alkuvaiheissa jonka kuvien laadun näette kohta.. Ihan kaikki kuvat (ei pelkästään mun kameralta) on ihan hullun rakeisia ja tärähtäneitä, syinä varmaan Glorian ja meiän hostellin paska valaistus, ja se, ettei kukaan meistä osaa olla paikallaan xD
Kuitenkin Tsukicon oli erittäin mukava kokemus ;F Automatka oli hieman jännittävä, ja sen voi kiteyttää sanaan "peräkontti"
Conissa sitten perus vessaseikkailu jossa mm. laitoin Ellan hiukset lattialla.. Sitten kierreltiin conia ja katseltiin ohimennen ohjelmiakin. Sitten (juostiin) mentiin hostelliin, jossa kammettiin pertsat ja cossit pois päältä, ja valmistauduttiin HITTon keikkaan ja iltabileisiin ;) Voi HITToa.. Se oli ihanku joku Make 2.. Oikeesti, tuntu ihan ku Make ois ollu lavalla huitomassa.. Mut ihan kiva keikka oli, vaikkei artistia tiedettykään.. Mutta sitten ne iltabileet.. Sillon ku jonotettiin niitä HITTon nimmareita, soi tosi hyvä musa ja oltiin ihan fiiliksissä, mut sitten ku saatiin ne nimmarit ja oltais voitu kunnolla bailata, ni musiikki vaihtu teknojumputetuksi japsipopiksi ;/ Eihän sitä kauaa jaksanu, ja päätettiin lähtee hostellille syömään, ja biletys jäi vähän vähemmälle.. Seuraava päivä olikin taas erilainen, ja "ketutti" kun ei päästy shoppailemaan koska unohettiin semmone pikku pulma kuin Isänpäivä :O Eli valuttiin sitten takasin conipaikalle, jossa osallistuttiin sitten ihan randomisti (ok ok, minä pakotin) cosplaynäytökseen. ;> Juontaja oli tosi kiva, jonka takia meijän pikavisiitti parrasvaloissa oli aika hauska xD
Sitten parkkeerattiin pyllymme Kamppiin odottelemaan junaa, ja käytiin ostelemassa vähän evästä junamatkalle.
Junamatka oli tosi kiva, en oo oikeesti ollut junassa varmaan kakkosluokan jälkeen.. Mulle sattui varsin herttainen vierustoveri, joka osallistui meidän varsin tyhmiin juttuihin mm. hammasharjaennustamisesta xD Sitten siinä Tampereen jälkeen Miia vaihtoi paikkaa mun viereen ja juoruttiin siinä loppumatka mm. tulevista cosseista. Ei varmaankaan tarvitse edes kertoa että maanantaina väsytti..

Perjantaina suunniteltiin tulevia cosseja Ellan kanssa, ja eipä muuta voi sanoo kuin et enpä malta odottaa <3 ;P Ensi vuodesta tulee taas sellane conivuosi ettei mitään rajaa, ja toivottavasti omalla autolla..


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.