IRC-Galleria

-Sleepbuddy-

-Sleepbuddy-

♥ = luvatut panot

Blogi

- Vanhemmat »

Kukakohan tossa laulaa?Tiistai 29.05.2012 23:31

Iha sika kähee, sexy ja herttain tyttöääni

Jiihaa..Keskiviikko 23.05.2012 00:04

Sain tänä päivänä kalastuskauden avauskalan ja kyllä se oli komea! Perattuna kononaista 730g kirjolohta. Kotiin päästyäni heti fileerausveitsen kimppuun ja ruodotonta filettä tekemään. Noh voitte arvata mitä tuon kokoisesta kalasta jää jäljelle uudella, mutta täysin tylsällä veitsellä. Sain möllin kuitenkin suolaan grilliä varten ja sitten tekemään "renttupizzaa"

Aineet:

-puolikas Sinuhe kauraleipä
-1 tomaatti
-tonnikalaa
-Snelman voileipäkinkkuu
-Arla edam juustoa

Pizzamausteet voi rykästä väliin ja eiku uuniin 225´c. Odotellessas kippaat tietenkin yhen fosterssin ja pizza on valmis.

Renttupizza

Kolmas kerta toden sanoo..Tiistai 15.05.2012 22:20

Kävin eilen illalla Mummys gold casinolla kopasemassa onko pelit otollisia tällä kertaa. Mummys gold tarjoili 100% tattoo bonusta aina 100€ asti. No eihä siinä muu auttanu ennen unille menoa kuin 50€ sisään ja satasella pelaamaan. Oon rakastunu tuohon pieneen ihmeelliseen "mieheen" nimeltä Gollum, joten pelit aloitettiin tällä kertaa The lord of the rings pelillä. Alkuun pelistä ei irronnu juuri mitään, mutta kun olin jo varapatruunoilla niin silloin peli rupesi syytää osumia kerta toisensa jälkeen. Ensin jackpotpyörä laukesi josta ei kyllä kummoista herunut, mutta ilmaiskierroksien aikaan tärähti! Osuin noihin söpiksiin useampaan kertaan 0.60€:n panoksella ja potti kirmasi yli 320€:n. Sen jälkeen päästin Gollumin huilille, mahtoi reppanalla olla jo käsi kipeä spinnien lätkimisestä.

Microgaming oli myös jälleen julkaissut pari uutta slottia ja toista oli tietenkin kopaistava. Peli oli nimeltään Untamed Bengal Tiger. Pelissä oli kivat bonus ominaisuudet, sillä ilmaiskierroksien aikaan käytettiin trailing wilds systeemiä joka on todella hyvä. Myös normi kierroksien aikaan on pelissä bonus systeemi joka 4:n wild merkin jälkeen laukaisee koko kyseisen rullan jokeriksi. Pelin voitot ei yksittäisinä tosin paljon päätä huimaa olivat sen verta pieniä. Mutta ilmaiskierroksien aikaan ne voi saada useampi kymmenkertaisina joka takaa jo kivan potin. Niin tai näin ja aina väärinpäin en voittanut pelistä juurikaan mitään. Lopuksi kokeilin taas Mega Moolah jackpot slottia jossa laukes ensimmäistä kertaa jackpot wheel. No ei muutakuin ensin tuurikessulle ja sit pyörä käyntiin...PERRRRK.. osui sairaan nätisti 1000000€:n ja 100€:n väliin ja voitin 10€. Mä laukesin kans ja oli pakko painua uudestaan kessulle. "Ilta" alkoikin tämän pelin kopaisun jälkeen olla taas paketissa, sillä kello näytti jo 8:45 aamulla kun painoin voitonmaksua ja viskasin ronttoset vaateriin. Ette muuten ikinä arvaa minkälaisia unia näin. =)

Ihan mukava osuma ilmaiskierroksilla 0.60€:n panoksella pelissä "The lord of the rings"
Jaakkopottirulla mallia "Mega Moolah"

Sharon oot vähä söppänä..Torstai 10.05.2012 00:06

..ja laulelet kauniisti ♥

Nyt ei oo rentun riemulla rajoja..Sunnuntai 06.05.2012 21:18

Sain eilen baarissa halin =)

Isä, Gollum ja pyhä henki..Perjantai 04.05.2012 23:35

Spin Palacen kultamuna tarjous 100% match bonuksella piti jälleen kerran kopaista ja tällä kertaa vähän iloisemmissa merkeissä. Alkuun pelailin Break da bank again mallia megaspin ja Avalon joista Break da bank again yllätti posetiivarisesti n. tunnin pelin jälkeen päävoitolla(225€), joka osui vain 3:n sentin linjapanoksella. Muutaman kympin hävittyäni läksin kokeilee avalonia, joka sekin antoi ihan kivan voiton ilmaiskierroksilla. Jonka jälkeen olikin vuorossa Thunderstruck II & Immortal Romance mutta näihin peleihin upposi jo puolet voitoista enkä osunu sitten yhtikäs mihinkään. :( Välillä oli siirryttävä pokerin pariin ku silmät rupes tekee sitä kuuluisaa "pyörii kuin hedelmäpeli"

Bonus deuces wild yllätti hetken pelin jälkeen luonnollisella kuningasvärisuoralla 0.30€:n panoksella(240€). Jonka jälkeen huomasin että bonus olikin jo melkein kierrätetty ja siirryin lopuksi kokeilee parin tunnin sessiot The lord of the rings peliä. Gollum oli vaihteeks hereillä ja riekkui vähän joka paikassa. Välistä kyllä hymyilyttää mitä se keksii milloinkin. Nyt herra veti täysin tyhjältä pöydältä 140€:n voiton! olisipa vielä kerennyt alakertaan vilkuttaan sitä "5x lätkää" jolloin voitto olisi ollut 700€ mutta hyvä näinkin. Painoinkin sitten voitonmaksua kun rupes vaateri kutsumaan. =)

Kuningasvärisuora 0.30€:n panoksella
"Tyhjästä on paha nyhjästä" EI PIDÄ PAIKKAANSA!! sanoi Gollum pelissä "The lord of the rings"
Tuli vähä pelailtuu Mercenaries 2:sta ja mukavasti jäi päähän soimaa toi ainainen laulu..

SmurffilimsaSunnuntai 22.04.2012 13:45

Miksiköhän tuota herkkua ei saa 1.5 litran pulloissa? Nyt saa maksaa
perseensä kipiäks (2€) 0.5 litran pullosta. =(

Repeilin vähä lenkillä ollessani..Sunnuntai 15.04.2012 18:56

Tervetuloa meille "vellikoulu"

Aina tulee ku pyllistääTorstai 05.04.2012 14:42

Tai sit ei! Eli tulipa taas kopastua jahka onnetar ois suosiollinen peleissä. Talletin Unibetille tällä kertaa 100€ ja uusille pelaajillehan on automaattisesti luvassa 100% match bonus, eli ei muutakuin 200€ kiertoon ja rälläämään. Alkuunhan tuli perinteisesti kopastua "The lord of the rings" peliä ja mites siin kävi? Yhen kerran osuin noihin pallinaamoihin (ku en nyt tiedä noitten hahmojen nimiä) ja kerran Jeesuksiin, sen jälkee oli vähän hiljasempaa. Kaikki free spinnit meni ketuille, niinkuin aina tässä pelissä. Gollum juhuu!! missä sinä oolet? Uskomattoman vaikia voittaa rahaa tästä pelistä. Noh illan tullen sanoi hän ja eiku "Hitman" pelin kimppuun, siitä heti parit bonukset pienillä voitoilla, ei muuta! Heti sen jälkee "mega moolahin" kimppuun, joka on yksi microgamingin progressiivisista jättipottipeleistä. Siinä sai kivasti satkun menee, kun mikään ei osu! Loput tulikin sitten törsättyä "bonus deuces wild" peliin, niiden 4:n kakkosen toivossa (älä unta nää).

Nyt sitten juodaan kaljaa ja kustaan koko loppu pääsiäinen. Tai no 50€ illal johoki kopasee ja sit onkin pelikiintiö täysi tältä kuulta. Oi jospa kerran reissullansa.. =)[Kyselyä ei löydy]
- Vanhemmat »