IRC-Galleria

-Takkuinen-

-Takkuinen-

You got pills for rudeness?!

Voimatreeniä takapuolelleLauantai 31.10.2009 00:00

Keskiviikon estetunti sujui mainiosti. Pystyttiin hypyttämään vähän korkeempaa, kun tuntikaveri ei päässytkään hyppämään (etusten kengät irti, kun riekku märällä laitsalla...).

Ratto teki hyviä, pyöreitä hyppyjä ja pysy hanskassakin vaihteen vuoksi (kiima menossa ohi, onneksi!). Pari kertaa se veti 90cm okserin paikaltaan yli, kun askeleet meni vähän miten sattu. Hupslallaa, sellasta sattuu :D
Tosin opettaja kyllä sano, että mieluummin pitäs kääntää pois, ettei vahingossakaan jää se takapuomi takasiin kiinni tms. Ettei vaan satu mitään. Oli pakko todeta, että olishan se kiva, jos Rattoa sais estettyä hyppäämästä siinä vaiheessa, kun se on jo laukannu siihen esteen eteen. No chance, dude!

Torstain koulutreeni meni myös hyvissä tunnelmissa. Huomataan taas, että hevonen on pehmeämpi ja ruvennut taas pyörittämään sitä laukkaa. Voimaa se tarttee siihen edelleen, mutta paremmaksi menee ihan koko ajan. Täytyy itsekseen ratsastaessa vaan ottaa takasin ja ajatella kuitenkin ratsastavansa keskilaukkaa tms. :D Ja koota sitä laukkaa, jonka jälkeen siirtyä käyntiin jne. Että sellasta. Takapuoli käyttöön hevoselta ja silleen.

Ratto teki kyllä hienot laukanvaihdot molempiin suuntiin, että voidaan siitä olla erityisen ylpeitä. Lisäksi se sai kehuja myös avoista sekä suluista, mutta ne se on aina osannut mennä hyvin, joten oli aika itsestäänselvää niiden kehuminen ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.