IRC-Galleria

Hiirilaulujen mestari.Lauantai 09.06.2007 21:40

Joo kiitti palautteesta. On nyt päiväkirja pikkasen jälkeen jäänyt, tosin se vain muistuttaa päivä päivältä enemmän kirjoittajaansa. Ei omena kauas puusta pudonnut.

No voisin tiivistää kahden viikon aikaiset tapahtuhmat näihin muutamin kohokohtiin. Spårassa (ratikassa) nuori mies tunnusti pienessä maistissa rakkautensa minua kohtaan, kunnes yksi hänen kavereistaankin halusi kertoa, kuinka kipinät löivät hänen sydäntään katsoessaan minua. (Ah miten kliseistä). Siinä alkoi sitten urosten välinen kiistely, kunnes tämä silmiään pyörittelevä naaras hyppäsi ratikasta ulos ja käveli loppu matkan.

Seuraavakin kertomus yllättäen jotenkin liittyy miehiin.. eli rakkauden punaisiin silmiini. Viimeisen kuukauden aikana olen kärsinyt ainakin seitsemästä silmätulehduksesta, joten nyt oli aika mennä silmälääkäriin. Hups. Silmät ovat todella tulehtuneet, joten sainpa sitten kolmea eri tippoja silmiini, joita sitten joudun tiputtelemaan joka toinen sekunti. Höh. Silmäni eivät enteilleetkään tulevasta rakkaudesta. Ne pikemminkin olivat loukkaantuneet sen puutteesta.

Kolmantena kerron teille siitä, kuinka teinivuoteni ovat uhkaavasti kokemassa viimeisiä päiviään. Tässä sitä yrittää miettiä, että mitä sitä ehtisi vielä tehdä ennen niin sanottua aikuisuuden alkamista. Tosin en usko, että mikään tulee muuttumaan. Olen varmastikin edelleen se Laura, joka sukujuhlissaan seisoo juhlapöydän päällä ja laulaa hiirilauluja, sillä osaan vieläkin olla se itsepäinen lapsi, joka sanoo sen, mitä muut eivät kehtaa. Tottahan on, ettei tämän tytön aikuisuus ala ainakaan tällä saralla, sillä minähän en helposti vaikene :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.