IRC-Galleria

Suuri mahtava faxikone.Sunnuntai 17.06.2007 01:12

Tässä nyt muutaman päivän oon miettinyt aina satunnaisesti, että se on niin hassua, kuinka me ollaan riippuvaisia kaikesta tekniikasta. Uutta tulee, niin ettei perässä pysy ja mikä hassuinta, niin koneet myöskin vanhenevat vielä nopeampaa vauhtia.

Eilen mietin kahden tyttöserkkuni kanssa, kuinka faxikone on mysteeri monelle tämän päivän nuorelle. (Ai mikä "taxikone?") No enivei. Toinen serkkuni kertoi, kuinka töissä oli ihmetelty tuota ihmeellistä faxikonetta, jolle syötetään paperia. Kuvittelen tilanteen päässäni, kuinka nuoret toteavat: "ooh. se on kännykkä, jossa on printteri!" No ei osannut kukaan käyttää, kunnes keski-ikäinen mies tuli näyttämään kädestä pitäen.

Mutta faxikonetta lähemmin tarkastellen, se itseasiassa on todella mielenkiintoinen laite ja myös aika käsittämätön. Ajatelkaapa vaikka sähköpostia. Okei blonditkin alkaa tajuta, että jotain mysteerisiä juttuja siihenkin tarvitaan, mutta jotenkin se tuntuu mulle paljon loogisemmalta. Tietokone vaan ymmärtää tietokonekieltä. Mutta MUN mielestä faxikone on paljon, paljon hienompi laite. Se voi siis ajatelkaa monistaa mun käsialaa jonnekin kauas kauas ja se monistuu IHAN samanlaisena! Siis ihan samanlaisena! Hienon hieno laite ja mä osaan viel käyttää sellasta. Kelaileppa semmoista tällä kertaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.