IRC-Galleria

-inari

-inari

Don't be cool. Cool is not cool.

Selaa blogimerkintöjä

No joo, ehket ei niinkään yllätys. Kyllä se tiedettiin jo perjantaina, että ihmisiä on tulossa :D mutta jännä joka tapauksessa. Ala-asteella tietty enempikin näitä parin tunnin visiittejä oli kun ihmiset oli matkalla Lieksaan, mutta sen jälkeen - nope :D heh.

Joka tapauksessa. Viime yön unet jäi erittäin vähäisiksi, koska viisut loppu siinä puol 2 aikaan, jonka jälkeen piti tietty vielä ihkuttaa about 1,5h :D herätys sitten mukavasti yheksän jälkeen, koska äitienpäivä ja mummille piti lähteä aamukahveelle :D

Sitten yhen jälkeen ihmiset saapuivat :D wohoo. Nice. x) ensin ruokaa, sitten käymään iskän työpaikalla ihan työasioissa ja takasin kahville :D *räpsräpsräps* mukavasti x)

Naisväki istuskeli sitten sisällä ja miesväki hääräs pihalla, jonka aikana iskä ilmeisesti sai puhuttua ittensä mukavasti pussiin: oli aiemmin väittäny, ettei voi millään lakkiaisiin tulla, koska remontti. No, nyt sit ilmeni, että se remontti onkin kesäkuun ensmäisenä kokonaisena viikonloppuna eikä suinkaan vajaana ;D hehee.

Aka ellei se nyt keksi jotain mahtavaa tapaa paeta tästä niin ihmisiä saadaan raahattua Etelä-Suomeen ;D kuten se jo saikin, koska kaverin viiskymppiset ois samana päivänä illalla, joten saa nyt nähdä että mitä hittoa. Tosin, niitten visiitti varmaan on jotain semmosta, että kahen kolmen aikaan ollaan Karkkilassa, onnitellaan, juodaan kahvit ja lähetään takas. Ja minä niin kovasti tahtoisin päästä kyylimään myös ihan lakituksen, että jos ihmisillä ei ole ihan tupa tulossa täyteen niin voisin kyllä mieluusti tulla jo perjantain puolella :D

Mutta joo, sitä kattellaan sitten. Ko eihä vielä ees oo varmaa tuleeko sitä lakkia ;DD nääsh. Kyl se sielt tulee :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.