IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

hähähähää :DLauantai 23.02.2013 14:05

Mitä nyt ommaan naismakkuun tullee, niin ite oon pääsääntösesti mieluiten tekemisissä 20+ vuotiaiden kanssa kerta niillä nyt ainakin omien havaintojen mukkaan alakaa sitä ymmärrystäkin pikkuhilijaa olemaan.

Mutta silti teinigaltsussa yks omasta mielestä miellyttävämpiä ominaisuuksia ovat nimenommaan nämä teinit. Heruttavat sellaset. Jos kesäsin on jees istua terassilla ja ihastella lämpimän kelin kauniimman sukupuolen kauniimmilta edustajilta riisumia pitkähihasia ja -lahkeisia, niin samoten se kohottaa mieltä jos näkkee kuvan misä joku huomionkippee 17-19v kaunis lukioritsa on peilin edessä urheiluharrastusten kiinteyttämä perse ojossa. Tai jos oikein hyvin käy niin siinä herutuskuvassa essiintyvät isot ja kiintiät tissit, mitkä on niin tiskillä kun galtsun säännöt vain sallivat. Oon kyllä tietonen, että niiltä ei oikiassa elämässä sais, kerta paljoakaan mittään yhteistä tän tyyppisten naisten kanssa mulla ei ole. Ehän mulla oo lippatukkaakaan saatikka kommeeta autoa, ja tuskinpa niidenkään suusta mittään mua kiinnostavvaa kauhiana tulis. Mutta tiijättekö mitä? Ei vittu kiinnosta. Miellyttävvää niitä on katella siitä huolimatta.

Se miinuspuoli täsä vaan sitten on, että yhtälailla nämä vielä nuoremmatkin ossaa heruttaa. Galtsussa on se ikävä puoli, että nuo etusivun pikkukuvat ovat loppuviimeksi aika epäselviä ja harhaanjohtajia. Eipä oo jääny kertaan eikä kahteen, kun on joutunu tuntemaan itsensä likaseksi sen jäläkeen, kun lihallisen heikkouden puuskassa klikkaa jotaki pikkukuvvaa, misä luulee näkevänsä jonkun malliesimerkin galtsuteinistä ja loppuviimeksi sieltä paljastuukin joku sorkkaraudan kurveilla varustettu 14-15v setämagneetti.

Elekää likat heruttako jos ette oo vielä fyysisesti kauhian kehittyneitä tai jos ootte sakkolihhaa. Usseimmat jätkät kuitenkin haluaa katella nättejä vartaloita ja nassuja, eivätkä tähystyskuvaa sikiöistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.