IRC-Galleria

-satuu

-satuu

Illasta aamuun kanssamme on Luoja, häneltä saamme huomispäivänkin <3

Uusimmat blogimerkinnät

...Sunnuntai 30.11.2008 16:26

Olipas eilen kiva kun sain tietää lisää mun pikkuserkkuja :) viel kk sitte en tienny niistä kun te 3 mutta nyt tiedän lisää. Ei kyl puhutttu mut toivottavasti vielä nähään ja toivottavasti silloin iloisemmissa merkeissä. On tässä nyt ollukkin ku ollaan menty hautajaisista toisiin :'(

on niin vaikea ymmärtää ja tiedostaa kuolemaa. sitä vaan ajattelee et kyllä ne kaikki elossa on, ne on vaan jossain matkalla ja tulee pian takasi. Mutta.. ei ne tuu. Vaikka kuinka odottais. Toivottavasti me nähdään sit ne läheiset joskus siel Taivaassa kun se aika koittaa.

Tiedän että te pikkuserkut ette tuu ikinä varmaan tätä lukeen mut haluan silti toivottaa teille kaikille voimia jaksaa tästä eteenpäin suuressa surussanne. Ja etenki tää joulunaika joka varmasti tulee olemaan itse kullakin todella raskas.



Sit mä viel haluisin sanoa sulle ihana mummo, joka et sinäkään varmaan tätä tuu koskaan lukemaan mutta silti, et oot aivan ihana mummo ja pidit ihanan puheen! Toivon todella että ne kaksi on kohdannu siel Taivaassa ja odottaa siel teitä. Kamalasti voimia ja siunausta elämääsi. Toivottavasti viel nähdään.


Muuta mä en osaa sanoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.