IRC-Galleria

-satuu

-satuu

Illasta aamuun kanssamme on Luoja, häneltä saamme huomispäivänkin <3

Uusimmat blogimerkinnät

:'(Keskiviikko 22.04.2009 17:52

Sun elämä on ollu kun vuoristorataa. On ollu laskuja ja hienoja nousuja. Sä oot taistelija etkä luovuta helpolla. Joskus se vanhuuskin kumminkin vaan tulee eikä siihen ite voi oikein vaikuttaa.. vaikka ehkä haluaiskin. Ja sen myötä on tullu tietenkin sairaudet joita sullakin on ja on ollu niiin monia. Oot ollu niin yli sisukas kun oot niitten kans pärjänny ja niistä selvitty. Työ on tuottanu tulosta ja mä toivon että uskot sen itekkin että se työ mitä oot tehny, on ollu arvokasta.

Oli ihan kamalaa nähdä sut äsken niin huonossa kunnossa taas. Sä et reagoinu kun mä silitin sun poskea. Sä et vastannu kun mä lausuin sun nimen. Sun silmät katto vaan ylöspäin. Hengitit syvään.. aina sillon kun hengitit. Mun sisällä oli kamala hätä. Miksei sulle tehä mitään? Miksei sua oo viety jo seinäjoelle et ne sais tehtyä jotain et sä selviäisisit? Miksei kukaan tee mitään?? Mut ei kai se enää kannata..... Sit mä en pystyny enää kattoa. Mun oli pakko lähteä kun mua itketti niin kamalasti.

Jos tää on sun viimeinen päiväs, niin oon kiitollinen että sain viettää viimeiset hetket sun kanssa. Mutta jos ei oo, tuun kattoo sua vielä uudestaan. Ihan varmasti.

Mä rakastan sua. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.