IRC-Galleria

-satuu

-satuu

Illasta aamuun kanssamme on Luoja, häneltä saamme huomispäivänkin <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.02.2010 23:22

"Simba!", huudahti myös Scar. Sitten se mulkaisi vihaisesti hyeenoita, jotka eivät olleet onnistuneet surmaamaan Mufasan poikaa. "Tämä on minun valtakuntani", Simba julisti. "Et ole enää kuningas, Scar." Scar nauroi. "Enkö? Sepä nähdään!" Se antoi merkin hyeenoille, jotka nopeasti piirittivät Simban ja työnsivät sen riippumaan korkean kallionkielekkeen reunalta. "Riittää!" huusi Scar lopulta. Hyeenat väistyivät niin että Scar pääsi lähestymään kielekkeen reunalla riippuvaa Simbaa. Jos Simban ote irtoaisi, se ei selviytyisi siitä hengissä.
Scar irvisti tyytyväisenä. "Näyttääpä tämä tutulta.Aivan, nyt muistankin: isäsi oli aivan samassa tilanteessa ennen kuin surmasin hänet."
Simba ponnisti kaikki voimansa, kiipesi takaisin kallionkielekkeelle ja hyökkäsi setänsä kimppuun. Urokset kamppailivat kiivaasti, ja viimein Scar huusi hyeenoita apuun.
Silloin Nala ja muut naarasleijonat sekä Timon ja Pumba tulivat Simban avuksi. Ne hyökkäsivät hyeenoiden kimppuun ja yrittivät ajaa ne tiehensä. Eläinten kamppaillessa salama iski savannin kuivaan ruohoon ja sytytti liekkejä JJylhäkalliota kohti. Simba joutui erilleen sedästään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.