IRC-Galleria

-satuu

-satuu

Illasta aamuun kanssamme on Luoja, häneltä saamme huomispäivänkin <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 08.03.2010 23:43

Kirjoita viidelle eri ihmiselle asioita mitä haluaisit heille sanoa, mutta et tule kuitenkaan sanomaan. Älä paljasta keitä he ovat!


1. Miks musta tuntuu että.. miten sen sanois... että meidän välillä on jotenki pitempi "välimatka" ku ennen. Ei vietetä enää yhessä niin paljo aikaa ku ehkä ennen. Ei jutella toisillemme ehkä enää niiin paljon ku ennen. En tiiä mistä se johtuu. Haluisin et vietettäis taas aikaa yhessä ja juteltais. Kohta mä lähen pois kauhavalta ja mä pelkään et meiän välit tulehtuu kokonaan. Toivottavasti näin ei kumminkaan tapahdu. Oon niin pahoillani etten mä osaa sanoa mitään missään vaikeissa tilanteissa ja sitten ite oon koko ajan uikuttamassa jostain. Haluisin olla parempi, mutta en mä vaan osaa vaikka yritän. :( Oot silti aaivan älyihana ja rakas ihminen mulle ja haluun et tiiät sen! <3 voi hyvin! :)


2. Tota.. tää on nyt vähä tyhmää sanoa tässä, mutta haluisin oikeesti et auttaisit mua enemmän :DD Sinäkin rakas ja tärkeä <3 Kiitos panoksestasi tähän juttuun ja ystävyydestä! Voi hyvin :)


3. Tää on teille: Joo oli hauska juttu joo mutta tiiättekö että ei oo enää. Mä sanon nyt tän viimesen kerran, mä en jaksa enää. Aikuisten oikeasti. Lopettakaa. Ottaa niin päähän tuo. Vaikka olen kuullut miljoona kertaa että mua on niin kiva kiusata. JOO onon. Mutta ei se niiin kivaa voi olla että sitä täytyy tehä jatkuvasti. Kiitos. :)



4. Oli kipeä päätös valita koulua, mutta oon nyt päätökseni tehny ja haluisin siihen vähän sultakin kannustusta. Koska oot kumminkin tärkeä kannustaja tässä vaiheessa. Se oli vaikea päätös mullekkin ja on vaikea luopua siitä mitä on ollu kohta kymmenen vuotta. Joskus kaikki kumminkin loppuu aikanaan. Eikä sitä voi tietää vaikka tuun sieltä vielä takas. Pyydän vaan ettet nyt oikeasti tyrmäisi tätä koko juttua ja tuomitsis mua. En tuu lopettaan, älä sitä pelkää. Kiitos jos etukäteen näistä vuosista. Ja vaikken mihinkään lähtiskään niin kiitos silti! : ) Voi hyvin!




5. Ei olla tunnettu kauaa. Mutta toimeen ollaan tultu tähän mennessä oikein hyvin! Toivon, että tullaan hyviks ystäviks tässä vielä. Ja toivon sitäkin että en tuu rasitttamaan sua liikaa :D toisinsanoen, opin pärjäämään omillani. Kiitos että oot luvannu kattoa vähän mun perään sielä ;D Ootte molemmat siskokset aivan yli kivoja ja ihania! Mutta yks juttu mua on vaivannu.. Mitenköhän sun lempinimi taivutetaan? :DD voi hyvin! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.