IRC-Galleria

-satuu

-satuu

Illasta aamuun kanssamme on Luoja, häneltä saamme huomispäivänkin <3

Uusimmat blogimerkinnät

höpönpöpöäKeskiviikko 23.06.2010 23:13

Voi että. :') Ihanaa kun aurinko paistaa, ja ihanaa kun näkee lomallakin ystäviä! Viettäkää ihmiset paljon aikaa ystävien kanssa, reissatkaa ilman aikataulua, viettäkää rentoa elämää, älkää ressakko! Se ei kuulu lomaan.

Jotenkin tuntuu että kesäloma menee ihan ohi tässä kun sitä vaan odottaa/jännittää jo koulujen alkua. Oikeastaan, tuntuu siltä että vielä ei oikein ole ees tajunnu et on kesäLOMA. Eikä sitä että oiekesti syksyllä pitäs alottaa opiskelu uudessa koulussa ja ympäristössä ja että sinne pitäs vielä kaiken lisäks muuttaa viikoiksi. Sitä vaan elää päivää kerrallaan ihmetellen että mitä tämä kaikki on ja mihin tämä aika meni. Hmm.. ehkäpä juuri siihen miettimiseen?

Aatelkaa. Mä oon jo iso tyttö. :o Tai ainaki mun pitäs olla. Mut silti mikään ei oo niin ihanampaa ku nukkua omassa, turvallisessa sängyssä. Isoveli seinän toisella puolella ja äiti,isä sekä pikkuveli vastakkaisessa huoneessa. Ja ens syksynä pitäs tehä koti muualle. Sopeutua asumaan neljän tuntemattoman ihmisen kanssa samassa kämpässä. Jännää :P mut mä kyllä odotan sitä että saan uusia kavereita! Vaikka toisaalta mietin onko se sittenkään oikea paikka mulle. Minä niin sisältä pieni ihminen. En osaa tehä ees hyvää ruokaa. Mutta kaikille muillekkin sielä se on tietenkin sama. Joten toinen toistaan tukien, kai.

Arvatkaa mitä. Musta ois hyvä jos kehitettäs uus terapiamuoto. Lapsiterapia. Saattaa kuulostaa aika oudolta mutta mä oon huomannu että kun lasten kanssa leikkii, niin omat asiat katoaa samalla saman tien. Ja sen jälkeen on niin mukava olo kun on saanu hömpsöttää jonku pienen ihmisen kanssa. Sitä pitää vaan itse heittäytyä siihen mukaan ja mennä sinne lapsen tasolle. Voi että, mä niin tykkään lapsista <3


Joo että tämmöstä tänään. Mukavaa Juhannusta ihan teille jokaiselle. ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.