IRC-Galleria

-satuu

-satuu

Illasta aamuun kanssamme on Luoja, häneltä saamme huomispäivänkin <3

Uusimmat blogimerkinnät

Rauhaa :)Sunnuntai 27.06.2010 02:32



Voi ystävät , ette usko kuinka ihanaa on kuunnella tän kaltasia lauluja näin myöhään kun on iha hiljasta <3 Sanoista en kyllä mitään ymmärrä vaikka kovasti yritän mutta eikö ne jostain rakkauden kaipuusta kerro niinku suurin osa lauluista?

Äiti ja iskä lähti kävelylle ja on ollut "lyhyellä" kävelyllään nyt aika kauan. Sillä aikaa ollaan Tomin kanssa katottu Tenavia ja ne kyllä jaksaa naurattaa edelleen. Tykkään! Ja tykkään myös sadetta pelkäävästä pikkuveljestäni, joka ylpeästi soittaa tuossa vieressä pianolla yhtä kappaletta, jonka oon sille opettanut<3 eli se siitä hiljaisuudesta, mutta ei se haittaa! :)

Rakas isoveljeni huitelee jossain "bändireeneissä". Se ei oo ikinä kotona ja pian se lähtee armeijaan ja sitte sitä ei ainakaan näy. :(

Mites teillä meni Juhannus? Mä olin kentällä hoitamassa lapsosia ja illan hengailin puoliks yksinäni ja puoliks tomin ja iinan kanssa. Ne kaverukset pyöri koko illan laitteissa. :D Tänä vuonna oli ihmeen rauhallista ja en joutunu ollenkaan niin pahaan pinteeseen, mitä esim. viime vuonna?
Tänään oltiin sitten Iskän ja T:n kanssa Kuortaneen eliittikisoja katsomassa. Sielä paisto aurinko ku täälä sato sormenpään kokosia rakeita. Eli olis teiänki vaan kannattanu olla sielä ;) Tässä illalla täälä on sitten ollut pienoiset makkarakakkubileet :D (yhdistelmänimi on kieltämättä ällöttävä, mutta erikseen ihan hyvä) Ja mua väsyttää..

Huomenna vissiin raveihin? Ja illalla pientä Ronja koiraa katsomaan Ilmajoelle. Pitäähän se toivottaa tervetulleeksi sukuun <3 Vietetään sielä sitten tovi ja tullaan vasta ens viikolla pois... Sen jälkeen alkaa sitten tohina joten nyt nautin tästä rauhasta minkä saan viettää kotona.

Mitään viisasta en keksi ku pää on iha tyhjä. Kuunnelkaa teki rauhallisia lauluja pimeässä ja hiljaisessa huoneessa niin huomaatte että se on enemmän kuin ihana kokemus. :')

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.