IRC-Galleria

-satuu

-satuu

Illasta aamuun kanssamme on Luoja, häneltä saamme huomispäivänkin <3

Uusimmat blogimerkinnät

Kaustinen tänäänKeskiviikko 25.08.2010 19:11

On kyllä pakko kirjotella välillä tuntojaan ylös jonnekki. Jo toinen rasittavan pitkä ja muutenkin niin hämärä koulupäivä takana. Vaikka samoja tunteja pyörii koko ajan eikä niissä tunneissa sinänsä mitään vikaa, mutta en vaan jaksa ku koulu kestää siiheen 4-puoli 5. Ja toinen tekijä on sosiaalisuus. Siis oikeesti on ihanaa että täällä on vähän ihmisiä jotka ovat ympärillä koko ajan muttta silti. Ei jaksa olla koko ajan sosiaalinen ja sitten luullaan että on joku huonosti ku ei puhu mitään. :D oon kyllä varmaan hiljaisin meidän kämpästä. Kun meillä on vieraita, en jaksa jutella mitään. Heittelen aina vain pieniä välikommentteja. Ja niin, tämä bilettäminen täällä on aika... suosittua. Ja hyvvät äänieristykset takaa aina rauhallisen yön. Ei sillä, kyllä täällä on ihan hyvin saanu nukuttua mutta joskus kuuluu jotain popitusta tuolta jostain.

Mutta muuten täällä on kovin kovin mukavaa. Tulkaa kaikki vaan tänne :) Ihmiset on ylikivoja ja ystävällisiä. Opettajatkin on pääosin aika mukavia ja huolehtivaisia jaa yhteishenki on hyvä!
Oon saanu miljoonasti ystäviä ja jokapäivä fb:ssä ainakin yksi kaveripyyntö ^^ että kavereita on. Meidän kämppä tuntuu ihan kodilta jo ja siks mua rasittaakin lähteä aina viikonloppusin kotiin ku pitää raahata tavaroita paikasta toiseen. Menee ainakin kaks viikkoa ennenkä pystyn olla täälä koko viikonlopun.

Ja tosiaan. mitäs vielä. täällä on hyvin kylmä jokapaikassa. Paljon lämmintä pitää olla päällä ja kylmyyden takia soittimetki on aika epävireessä. ainakin kantele.
Meidän ykkösten pitäis keksiä näytelmä vanheimpainiltaan ja se tuntuu olevan taas vähän hajalla. Idea on kyllä jo mutta koska kukaan ei oo aamusta opon tunnilla paikalla niin ei voida oikein edistyä. Ja musateatteristakin lähdin kun se tuleva esitys on hiukan.. kamala. Tai mä en tykkäis esittää sitä. Ehkä ensi vuonna :)

Joskus ensi kuussa on taiteiden yö ja sitten voitte kaikki tulla kattoon tänne mua ja kuuntelemaan kivojen ihmisten esityksiä. :) Musiikkia riittää jokaiselle :)

mutta nyt haluan tietää mitä teille kuuluilee? :)
Me taidetaan lähteä taas kauppaan. Se on meidän jokapäiväne rituaali. Ja aina sieltä pitää jotain ostaa vaikkei tarviskaa :D
Minä kuittaan. MMoro! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.