IRC-Galleria

-satuu

-satuu

Illasta aamuun kanssamme on Luoja, häneltä saamme huomispäivänkin <3

Uusimmat blogimerkinnät

Elämä on laiffiii.Perjantai 01.10.2010 19:08

Älkää kirjoittako noin koskaan äikän esseeseen, se on klisee ja aikansa kulunut lause. Ei sillä että minä olisin sen kirjoittanut mutta näin sanottiin tänään äidinkielen esseenpalautustunnilla. Sain muuten esseestä todella huonon ja minua hiukan ärrrsyttii se. Opettaja oli huomauttanut mun k kirjaimesta että en osaa kirjoittaa K k tarpeeksi selvästi. Lisäksi sielä oli paljon paljon muuta huomautettavaa ja minä kun luulin että se olisi edes kohtuullinen. Ei ollut.
Minä en pidä enää äidinkielestä. Ja olen huomannut että jostain syystä kaikki äikän opettajat ovat samanlaisia. Hyvin vaativia ja jännittäviä. että näin.

Kahdella viimeisellä tunnilla oli sitten psykologian koe ja siitä en osaa sanoa menikö se hyvin vai ei. Ainakaan en osannut kirjoittaa esseevastausta niin kuin olisi pitänyt. Ja pänttäsin sitä koealuetta viikon ja ostin jopa säälimotivaatiokarkkia itselleni mutta silti tunttui ettei mun muistiin jäänyt muuta kuin se että nakki on viroksi viineri.

Mutta sitten: Tänään loppui jakso ja kokeet!! :)) viikonloppuna ei siis tarvi tehdä oikein mitään koulujuttuja. Harmi, ettei mulla oo viikonlopuksi muitakaan suunnitelmia. :(
Tai en mä tiiä onko se niin :(. Toisaalta jakson loppuminen on aika haikeaa kun multa loppu teoria ja oikeesti meidän teoriaopeettaja oli ihan paras ja meidän ryhmä tosi hyvä! Onneksi kolmannella jaksolla taas pääsen teorialle kun noi lauleskelee ton yhen jakson välillä :P Mutta asiaan. Nyt istun keittiössämme, dataan ja olen helpottunut. :) Odottelemme tässä linja-autoa. Ja mikä hienointa, pääsen junalla kotiin ^^ en tiiä miks se on niin hienoa mut se on yks :) aihe tällä hetkellä. :))

Ens viikonloppuna lähetään taas 25mannaan ruotsiin. Toivottakaa onnea ja tyyntä matkaa, mua jännittää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.